Ezen lovagolsz hogy a Jelineket elítélték? Ettől szar az app? Szerinted minden más béten forgó részvénynél minden rendben van a tulajok körül? Valami mást is bedobhatnátok. Ez uncsi
Megkérem a topikgazdát arra, hogy aki nem idevaló, azt tiltsa már ki innen örökre! Csak rombolják itt a topik színvonalát. Erre itt nincs semmi szükség, elzavarják a vevőket innen, maradjanak a saját klubjukban.
Hibáztam projekt társaságot akartam írni ami a magyarban nem egyenlő a projekt céggel. Szerintem ebbe a projekt társaságban van benne minden cég, ami az App tulajdonában van, és adózás optimalizációja miatt hozta létre nem pedig egy konkrét projektre, de meggyőzhető vagyok ész érvekkel.:)
Persze, de a mai világban, amikor a NAV mindenre rálát, azért ez nem olyan egyszerű ráadásul egy Nyrt esetében. Jellineknek is pont ez hiányozna, hogy egyszer már elkapták. Meg gondolom a maradék 70% tulajdonos is kárba tett kézzel nézne végig egy ilyet, élén az oroszokkal és Csányival. Vagy ők is benne lennének és csak a maradék 5% szopat@sa a cél?
Én nem nagyon értem azt hogy aki ezt a pappert szarnak tartja miért akarja a saját meglátásait kéretlenül is másokra eröltetni. Értem én hogy felhívják rá a figyelmet,de ez már azért erős. Pláne hogy saját klub is rendelkezésre áll. Kicsit ez nekem olyan mikor a bevásárlóközpont parkolójában próbálnak rámsózni parfümöt petárdát bármit. Nem akarom, kerülöm őket de fut szinte utánam és nyomja hogy vegyek valamit tőle.
Az a baj hogy , ismerve a magyar valóságot , az ember nem tud nem bizalmatlan lenni .. Börtönben becsületesen emberek ülnek kb ezeknél 😂 De én spéci el letojom .. Csak annyit írtam : itt valami nem kóser az árfolyammal ..👀
Josefernando Ur, maga szerint minden projektcég pozitiv merlegű?amugy parkolohelynek is tokéletes...max jovore alapitunk 1 masikat is..az a baj, hogy a Szit szabályokat sem értik páran...érdemes sokat olvasni, kockazatokat mérlegelni.Koati Urat meg dicsérni, hisz Neki sok papirja van.
Gyerekkoromban sokat számháborúztam, egyik kedvenc játékom volt... Tőzsdézni is már fiatalon akartam, jelentkeztem egy tanfolyamra, de ott azzal utasítottak vissza, hogy még nem töltöttem be a 18-at. Ezután évekre elvették a kedvemet tőle, majd jöttek a befektetési alapok, amelyeknél megtapasztalhattam mennyire átláthatatlanok és hogy az elvártnál alacsonyabb hozamokat produkálnak. Ez vett rá a visszatérésre, ami életem egyik legjobb döntése volt... Ez az én rövid háttérsztorim
Röviden összefoglalva: van egy cég, ami az ingatlan bérbeadásból (tehát nincs benne az ingatlanok értéknövekedése) éves szinten részvényenként 130 HUF profitot hoz. A saját tőke/rv a mostani árfolyamon majdnem 1200 HUF/rv. Ingatlanok állnak mögötte, nem kísérleti fejlesztés vagy goodwill vagy egy teljesen szubjektív vmi. Az ingatlanok értéke jelenleg 185 millió EUR, ennek az esetleges értéknövekedésével nem számoltunk (értékcsökkenésével a mostani piaci környezetben nem reális), ami mondjuk egy 5%-os pozitív átértékelés esetén 9 millió EUR, részvényenként 20 cent, tehát 80 Ft. Egy ilyen esetben a javasolt osztalék 180 Ft lesz. De ezt félretéve, a vita azon megy, hogy a fenti működéssel/profitszámokkal rendelkező cég nem ér 700 Ft-ot, amennyiben a megtermelt profitot újra befekteti és nem fizet belőle osztalékot. Ezek alapján mennyit ér az Mtelkom, az OTP vagy a 4IG?
..értem...de ha tudom mi a projekt akkor beleirom mire alapitom...persze gondolom ha nem tudom mire..akkor nem tudom beleirni...nevébe vagy alapito okiratba..vhova...a nutex is alapitgatott vmi ilyesmit...
Appeninn Holding Nyrt.