Hát legalább kipróbálta, azért az is valami. Majd ha most már Moszkvában fog lakni, ott is kell majd vonatozni, meg villamosozni. Repülőzni viszont talán kevesebbet.
Viszont kívanom Kszsah Úr.Jó Önöknek, itt meleg van igencsak, lejottunk furdeni Gyékényesre, igen jó a víz, szendvics az ebéd majd..1 után hazafele egy haver pincéjét megtekintjuk a Somogybükkösdi hegyen.Ott kívul belul lehűsítjük magunkat remélhetőleg.
Itt lépni kell, mihamarabb és itt már nem az a lényeg hogy az xy hal meg bogárka nem erzi magát jól majd a dunai vizzel...ha igy folyik akkor egyik elolény sem fogja magát jol erezni.
Én egyetértenék a Velencei-tó megmentésével. Amúgy a Csád-tó meg az Aral-tó megmentésével is. De én úgy tekintek ezekre, hogy ezek a vizek a természet olyan komponensei, amelyeket az emberiség pille könnyedséggel tudott elcseszni, de csak hatalmas erőfeszítéssel próbálhat akár némi minimális siker reményében is helyrehozni. Utalnék itt még a Lop-Nor tó esetére Kínában. Azt megpróbálták helyrehozni a kínaiak, de nem tudták. Amúgy az Aral-tóhoz érdekességképpen: van Mujnak nevű település az üzbég oldalon, a gúgli mapszon meg lehet találni, és van ott egy Ship Cemetery, talán Kladbiscse Korabljej vagy mi a kő, érdemes ráklikkelni a fényképek kedvéért, igen tanulságos nézegetni a szárazon álló hajókat.
A kormány figyelmébe. https://www.facebook.com/share/v/1DHpkMAjha/ A Duna nagyon kozel van a Velencei tóhoz...én a távolság közé épulnék egy tározót amit a Duna áradásakor feltoltenék, csakúgy mint a tavat.Itt még kozelebb is van és nem kell a sót sem kivenni.Nagyon gyorsan kész is lehet a beruházás.Udvozlettel:Toka Úr.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi