Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 13:05
9,5 milliárdból indul a gyermekvédelemi krízisprogram.
Toka ma, 07:52
A mai névnap: Mária
Toka péntek, 23:35
Előzmény: #30857  Laruska
Önnek is Laruska Ur, most értem haza a fesztiválról.Holnap is kimegyek, igen jo.
Laruska péntek, 22:00
Szép estet Toka barátom! Maradok olvasó a fórumon! 🙌
Toka péntek, 15:43
7fő!Nyugdij van, minden van.6 kor indulunk a fesztiválra.
Toka péntek, 14:47
Miniszterelnök Úr:
Döntött a kormány. Közvetlen és hatékony támogatást nyújtunk majd egymillió dízel üzemű gépkocsi tulajdonosnak és a családjainak. 
Egy átlagos család havi egyszer tankol. A megemelkedett világpiaci árak miatt a korábbi védett ár és a piaci ár közötti különböztet körülbelül 5000 forint egy tankolásnál. Ezt a különbözetett havi egy alkalommal megtéríti a kormány. 
Decemberig a maximum 150 lóerős, dízel üzemű gépkocsik tulajdonosai összesen 20 ezer forint kompenzációban részesülnek. A támogatás vonatkozik az őstermelőkre és az egyéni vállalkozókra is, ha a nevükön van a gépkocsi. 
Segítünk az agrárszektorban dolgozóknak is.
Toka péntek, 14:27
Az IEA adatai szerint a globális olajtermelés augusztusban havi összevetésben 1,6 millió hordóval, napi 100,1 millió hordóra mérséklődött.
Toka péntek, 13:23
Toka péntek, 13:04
Előzmény: #30842  Toka
Délután nyugaton és északnyugaton egyre többfelé megszűnik a csapadék, és ezeken a tájakon kissé szakadozottabbá válik a felhőzet.
Toka péntek, 12:51
Ebéd gyros tegnapról...kozben kevertem....ido javul..nem csak dodolle de borfesztivál is...ott leszunk...amugy tobb borasz jo ismerosom..
Toka péntek, 12:35
🥄🍷 Ma délután kezdődik a 20. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál!
A jubileumi rendezvény ma délután kezdetét veszi, és egészen szombat éjszakáig számos programmal vár mindenkit.
🎶 Ma este 19 órától a ZAPOROZSEC, 21:30-tól az ABBA TRIBUTE SHOW, majd 23 órától DJ Bony érkezik a GEJZÍR Nagyszínpadra.
🥄 Szombaton pedig jön a fesztivál egyik legjobban várt része, a dödölle-főzőverseny, amelyen idén 26 csapat vesz részt. A nap folyamán kulturális és családi programokkal, este pedig többek között a Csík Zenekar és a Besh o droM koncertjével folytatódik a fesztivál.
👉 A kétnapos fesztivál részletes programját az eseménynél, az alábbi linken találják:https://www.facebook.com/events/2504511113366965
Várunk mindenkit ma délután és este, majd szombaton is a 20. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztiválon! 🥄🍷
Fotók: Kanizsa Médiaház / Szilveszter Shamen Szalai
Toka péntek, 11:51
Szombaton indul országjárásra Magyar Péter, Veszprém az első helyszín.
Toka péntek, 11:15
Alapjaiban alakítaná át a magyar közösségi közlekedés működését Vitézy Dávid. Tíz év alatt 3500 milliárd forintból fejlesztenék a vasutat, a HÉV-et, a metrót és a vidéki közlekedést.
Toka péntek, 09:51
Előzmény: #30833  harding
Igen, már mind2ön túl vagyok...de lehet iszok még egy froccsot mert esik az eso...kicsit...amugy Harding Ur ma dödölle fesztivál kezdodik nàlunk, haverokkal felnezunk este, ma nyugdij is volt igy szerintem jopáran leszunk...en dodollet nem szoktam enni, én erdetileg vasi vagyok, nálunk anno jól lepiritották, nejem is igy csinálja...jo kis borok szoktak lenni, na azokat elkostolgatjuk...csak az ido rossz sajnos...eddig de delutanra javulhat, ha hihetunk az elorejelzoknek.
harding
harding péntek, 08:22
Előzmény: #30832  Toka
Ha nincs torna, nincs hörpintés sem... ;) 
Toka péntek, 08:07
8.40 tol torna...hu de nincs kedvem...gondolom mert jol vagyok....de muszáj...2szer nem momdhatom le.
Toka péntek, 06:32
A mai névnap: Teodóra
Toka csütörtök, 22:33
Előzmény: #30827  Schmidt
Jobb lett volna ha 2ot rug a masik meg 1et🥴
Schmidt
Schmidt csütörtök, 21:55
Előzmény: #30825  Toka
Egyet rugott vegulis
Toka csütörtök, 20:49
Előzmény: #30824  Toka
0-0 lett.😡
Toka csütörtök, 20:23
Róma rughatna egy golt...
Toka csütörtök, 19:53
Osztrák minisztérium: Nem panaszoltuk be Magyarországot Brüsszelben.
Toka csütörtök, 19:09
Miniszterelnök Úr:
Íme a TISZA öt alkotmánybíró-jelöltje:
- Dr. Chronowski Nóra - egyetemi tanár, az MTA doktora, alkotmányjogász;- Dr. Ligeti Miklós - jogvédő, büntetőjogász, a Transparency International magyarországi jogi igazgatója;- Dr. Kovács András György – kúriai tanácselnök bíró, PhD fokozattal rendelkező közigazgatási jogász;- Dr. Orosz Árpád Gábor – a Kúria Polgári Kollégiumának egykori vezetője, tanácselnök bíró polgári jogász, európai jogi szakjogász, 1993 óta Szegedi Tudományegyetem oktatója;- Dr. Szomora Zsolt – a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok intézetének helyettese, habilitált egyetemi tanár.
A TISZA ígéretéhez híven olyan jelölteket javasol alkotmánybírónak, akik minden szempontból megfelelnek nemcsak az Alaptörvény előírásainak, de minden szakmai követelménynek.  Az utóbbi hetekben számos kiváló jogásszal egyeztettünk. Feddhetetlenség, integritás, függetlenség és valódi szakmai teljesítmény, ezeket a szempontokat mérlegeltük. 
Figyelemmel voltunk továbbá arra is, hogy valamennyi jogterületet lefedjenek a jelöltek: alkotmányjog, büntetőjog, közigazgatási jog, polgári jog és alapjogok. A jelöltek bizottsági meghallgatására hétfőn kerül sor, a Parlament pedig kedden délelőtt választja meg az öt új alkotmánybírót.
Toka csütörtök, 18:43
Ligeti Miklóst is alkotmánybírónak jelöli a Tisza Párt.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek