Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 12:51
Előzmény: #25159  raus
Hu.. e azert kemény tipp.....én már feladtam evy heinz meg egy kanadai....majd berakom csak havernál fát hordunk...nem mintha tul nagy hasznomat vennék..kozben behurkáztunk...már végzunk ugyhogy lemegyunk presszozni...de a tarcamban a mix...onnam felrakom majd Raus Ur.
raus péntek, 12:37
Előzmény: #25158  Toka
Sztem egész DNy haldoklik a nagymenő Pécs a fideszes Kapos a pici Szekszárd Siófok kuka 
Mai saját tipp
Kvarda vs Kbarcika x2
Toka péntek, 12:32
Előzmény: #25157  raus
Itt nalunk alig van vmi gyár...Zeg az ok..de Kanizsa...
raus péntek, 11:52
Előzmény: #25156  Toka
Csodás a nagymenő Audi 
Azt egy autón keres 600% hasznot v többet
Egy Byd miért 15 Milla v kis audi2 14 Milla kb 6 Milla és akkor is lenne rajta 3 millió haszon
Le kellene állni venni bármilyen új kicsit azt itteni szalonok zárjanak be 
raus péntek, 09:41
Előzmény: #25142  treff
Fordítva nézi ez is! OV a komcsi az van most ingyen kaja ingyen tankönyv családok ingyen éljenek a többi meh tartsa el 
Nem lehet semmivel kereskedni ha vki jobb már mennek rá stb
Itt is csak egy pl Ottone ki tette?
Hat nem az MP
Toka péntek, 09:03
Pénteken az évszakos átlagnál enyhébb időben, a déli határmegyék felett időszakosan vékonyodó, elvékonyodó, majd ismét záródó, vastagodó felhőtakaró látszik valószínűbbnek, míg az ország északi felén egész nap jellemzőbb marad a borult, párás idő. Változó erősségű párásságra, ködfoltokra lehet számítani.Elszórtan, időszakosan szerte az országban előfordulhat szemerkélő, szitáló eső. Az északkeleti és a délnyugati határmegyékben várható gyakoribb, több csapadék a nap folyamán.
Toka péntek, 08:50
Előzmény: #25150  raus
Nem tudom Raus Ur...szerintem vmi tudományos haszna azért lesz..de hogy ez vmi vilagmegválto dolog lenne azt nem hinném....
raus péntek, 08:47
Előzmény: #25148  Toka
Az már legalább 10 eve húzódik 
Szóval geoakku nem mostanság lesz?
Toka péntek, 08:32
A mai névnap: DóraDorottya
Toka péntek, 08:15
Előzmény: #25138  viborg8
Végül pedig egy Toka tipp: véleményem szerint, Geoakkujanak rendszerbeállítása egybeeshet a Börzsöny aranyának kitermelésével.
Toka péntek, 08:07
Előzmény: #25137  viborg8
Mi Hazánkos cimboráit üdvőzlöm, tán majd egyszer rájönnek, hogy egy családi-baráti vállalkozás tagjai.(a családi-barátit én szó szerint értem ám)
Toka péntek, 08:00
Ezt jól írta "államnak".....nem Fidesznek.Nem, nem utasítom vissza, míért tenném, nem vagyok bolond, főleg annak tudatában hogy Norbert aki az osztrák cimborám egy iskolában dolgozott karbantartóként s mégis a nyugellátása 2 szer nagyobb mint az enyém.-pedig nem karbantartó voltam, de minden tiszteletem természetesen a fizikai dolgozóké akik nélkül nem lenne mit elosztani.
tmike péntek, 07:56
Előzmény: #25144  Toka
Toka úr! Ez tetszett! Már azt hittem válasz nélkül marad gazda részről. Like-olnám,ha like-olnék. Üdv egy olvasó az app-ból.
Toka péntek, 07:51
Kedves Viborg Ur.A transzatlanti szemléletemmel, a Európai Unio lelkes támogatójaként, az igazi demokrácia védelmezőjeként nem tartom magam kommunistának.Igaz van nagyon sok Lenin összes művem még mindig.Szépsége a könyv fedlapjának gyönyörködtet.Igen jól éltem mindig, bár jachtom nincs, de egy kissebbet tudnék venni....de☝...semmi luxi☝...Az Ön gondolatvilágát azonban ezek a Lenin művek tartalmazzák, szívesen ajándékozok Önnek ha gondolja.Nacky, aki a clubbunk tagja, Önnél sokkal logikusabban, érthetőbben, mások véleményét tiszteletben tartva fejezi ki véleményét a Fidesz támogatójaként.Az Ön írása nem vélemény volt, hanem sértegetés,-de maradhat irása mert a demokrácia ezt még elviseli.Üdvozlettel:Toka Úr, a demokracia védelmezője és élharcosa, nem tiszás, de a Tisza párt szavazója.
treff
treff csütörtök, 23:04
Előzmény: #25141  viborg8
🤣😂🤣😂🤣 Kezeltesd magad!
Jobbulást!
😎
treff
treff csütörtök, 23:03
Előzmény: #25140  viborg8
Kedves rokonaidat komcsizd frusztráltságodban!
Máson vezesd le az épduferes gondjaidat! Magne b6. Hajrá! 👌
viborg8 csütörtök, 23:02
Előzmény: #25139  treff
Veled ellentetben en tudom hogy mire szavazok.Minden marad a regiben ami most van.Te meg pofara esnel rendesen ha majd kiderulne a petiked hazugsagai.Az a senki aki a sajat feleseget lehallgatja az mar mindennek az alja.Neked ez rendben van.Szanalom az egesz baloldal.Budapestet mar szetcsesztek a balos semmirekellok.Engem nem zavar.Szerencsere ritkan jarok arra.Elvezzetek minden nap.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek