Audi A3 Core modellek: Ez a legkedvezőbb belépő szintű ajánlat, amely már 9 998 999 Ft-tól elérhető. Ez a konstrukció kifejezetten azokat célozza meg, akik a prémium minőséget elérhetőbb áron keresik. A konkurensek: Audi A3 Core (Sportback)
9 998 999 Ft-tól Cupra Leon
10 289 999 Ft-tól Peugeot 308
11 030 000 Ft-tól (dízel) Volkswagen Golf
11 689 000 Ft-tól (kombi, akciós ár) BMW 1-es sorozat
Jellemzően magasabb, kb. 12-13+ millio SEGÍTEK Bármelyik hivatalos Audi szalonban (pl. Porsche M5, Porsche Buda, Brill Kft., stb.) vagy Volkswagen Márkakereskedések: Porsche Hungária Igénybe vehető az Őstermelői Kedvezmény . A program lehetővé teszi, hogy a jogosultak a nagyvállalati flottákkal megegyező, jelentős árengedményt kapjanak: 8 % -12 % igy már csak 8 900 000 ha tudsz jobbat oszd meg velem 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣
Nos, miközben Lagarde kommentárjai ellenére nem csillapul az euró-dollár árfolyama közti vita, a forint új és új csúcsokra hág. A napokban átzúzta a 380-as vonalat az euró ellenében, majd pénteken tovább erősödve dél felé közeledve már 378,5-ön túl járt.
Minden jel szerint bekövetkezett a legrosszabb forgatókönyv és az eleve régóta aggasztó jeleket mutató SPL Europe magyarországi üzeménél beütött a csőd.
Most a 378-379-es sáv lehet érdekes, mivel itt érte el az euró-forint az új kétéves mélypontját. A piac egyértelműen óvatosabb ebben a sávban, de sokatmondó, hogy a jelenlegi csökkenés az euró-dollár változatlansága mellett, vagyis lényegében önmagában zajlik.
Hu.. e azert kemény tipp.....én már feladtam evy heinz meg egy kanadai....majd berakom csak havernál fát hordunk...nem mintha tul nagy hasznomat vennék..kozben behurkáztunk...már végzunk ugyhogy lemegyunk presszozni...de a tarcamban a mix...onnam felrakom majd Raus Ur.
Csodás a nagymenő Audi Azt egy autón keres 600% hasznot v többet Egy Byd miért 15 Milla v kis audi2 14 Milla kb 6 Milla és akkor is lenne rajta 3 millió haszon Le kellene állni venni bármilyen új kicsit azt itteni szalonok zárjanak be
Fordítva nézi ez is! OV a komcsi az van most ingyen kaja ingyen tankönyv családok ingyen éljenek a többi meh tartsa el Nem lehet semmivel kereskedni ha vki jobb már mennek rá stb Itt is csak egy pl Ottone ki tette? Hat nem az MP
Pénteken az évszakos átlagnál enyhébb időben, a déli határmegyék felett időszakosan vékonyodó, elvékonyodó, majd ismét záródó, vastagodó felhőtakaró látszik valószínűbbnek, míg az ország északi felén egész nap jellemzőbb marad a borult, párás idő. Változó erősségű párásságra, ködfoltokra lehet számítani.Elszórtan, időszakosan szerte az országban előfordulhat szemerkélő, szitáló eső. Az északkeleti és a délnyugati határmegyékben várható gyakoribb, több csapadék a nap folyamán.
Ezt jól írta "államnak".....nem Fidesznek.Nem, nem utasítom vissza, míért tenném, nem vagyok bolond, főleg annak tudatában hogy Norbert aki az osztrák cimborám egy iskolában dolgozott karbantartóként s mégis a nyugellátása 2 szer nagyobb mint az enyém.-pedig nem karbantartó voltam, de minden tiszteletem természetesen a fizikai dolgozóké akik nélkül nem lenne mit elosztani.
Kedves Viborg Ur.A transzatlanti szemléletemmel, a Európai Unio lelkes támogatójaként, az igazi demokrácia védelmezőjeként nem tartom magam kommunistának.Igaz van nagyon sok Lenin összes művem még mindig.Szépsége a könyv fedlapjának gyönyörködtet.Igen jól éltem mindig, bár jachtom nincs, de egy kissebbet tudnék venni....de☝...semmi luxi☝...Az Ön gondolatvilágát azonban ezek a Lenin művek tartalmazzák, szívesen ajándékozok Önnek ha gondolja.Nacky, aki a clubbunk tagja, Önnél sokkal logikusabban, érthetőbben, mások véleményét tiszteletben tartva fejezi ki véleményét a Fidesz támogatójaként.Az Ön írása nem vélemény volt, hanem sértegetés,-de maradhat irása mert a demokrácia ezt még elviseli.Üdvozlettel:Toka Úr, a demokracia védelmezője és élharcosa, nem tiszás, de a Tisza párt szavazója.
Veled ellentetben en tudom hogy mire szavazok.Minden marad a regiben ami most van.Te meg pofara esnel rendesen ha majd kiderulne a petiked hazugsagai.Az a senki aki a sajat feleseget lehallgatja az mar mindennek az alja.Neked ez rendben van.Szanalom az egesz baloldal.Budapestet mar szetcsesztek a balos semmirekellok.Engem nem zavar.Szerencsere ritkan jarok arra.Elvezzetek minden nap.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi