Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 19:51
Előzmény: #25159  raus
89. perc😥
Nacky péntek, 17:24
Előzmény: #25157  raus
Audi A3 Core modellek: Ez a legkedvezőbb belépő szintű ajánlat, amely már 9 998 999 Ft-tól elérhető. Ez a konstrukció kifejezetten azokat célozza meg, akik a prémium minőséget elérhetőbb áron keresik.  A konkurensek:                                                                                                                                                    Audi A3 Core (Sportback) 9 998 999 Ft-tól                                                                                                        Cupra Leon 10 289 999 Ft-tól                                                                                                                              Peugeot 308 11 030 000 Ft-tól (dízel)                                                                                                             Volkswagen Golf 11 689 000 Ft-tól (kombi, akciós ár)                                                                                    BMW 1-es sorozat Jellemzően magasabb, kb. 12-13+ millio                                                                       SEGÍTEK  Bármelyik hivatalos Audi szalonban (pl. Porsche M5, Porsche Buda, Brill Kft., stb.)  vagy  Volkswagen Márkakereskedések:  Porsche Hungária                                                                                   Igénybe vehető az Őstermelői Kedvezmény  . A program lehetővé teszi, hogy a jogosultak a nagyvállalati flottákkal megegyező, jelentős árengedményt kapjanak: 8 % -12 %  igy már csak 8 900 000 ha tudsz jobbat oszd meg velem  😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

Toka péntek, 15:34
    Eur 377.78
    Toka péntek, 15:12
    Nos, miközben Lagarde kommentárjai ellenére nem csillapul az euró-dollár árfolyama közti vita, a forint új és új csúcsokra hág. A napokban átzúzta a 380-as vonalat az euró ellenében, majd pénteken tovább erősödve dél felé közeledve már 378,5-ön túl járt.
    Toka péntek, 15:08
    Minden jel szerint bekövetkezett a legrosszabb forgatókönyv és az eleve régóta aggasztó jeleket mutató SPL Europe magyarországi üzeménél beütött a csőd.
    Toka péntek, 14:43
    Neoton familia dübörög, telóról persze..6 fő a presszóban...igen jo.
    https://youtu.be/Uh9rwDCUzfo?si=CfZP4QM6-DH2Bigb
    Toka péntek, 14:28
    Most a 378-379-es sáv lehet érdekes, mivel itt érte el az euró-forint az új kétéves mélypontját. A piac egyértelműen óvatosabb ebben a sávban, de sokatmondó, hogy a jelenlegi csökkenés az euró-dollár változatlansága mellett, vagyis lényegében önmagában zajlik. 
    Toka péntek, 13:06
    Előzmény: #25161  ronaldinyo
    Hát amelyik tulhuzott az esik...amelyik nem az majd beindul.A pénz mindig áramlik.
    ronaldinyo
    ronaldinyo péntek, 12:56
    Előzmény: #25160  Toka
    ki tudja mikor fordul az esés? tippek-?
    Toka péntek, 12:51
    Előzmény: #25159  raus
    Hu.. e azert kemény tipp.....én már feladtam evy heinz meg egy kanadai....majd berakom csak havernál fát hordunk...nem mintha tul nagy hasznomat vennék..kozben behurkáztunk...már végzunk ugyhogy lemegyunk presszozni...de a tarcamban a mix...onnam felrakom majd Raus Ur.
    raus péntek, 12:37
    Előzmény: #25158  Toka
    Sztem egész DNy haldoklik a nagymenő Pécs a fideszes Kapos a pici Szekszárd Siófok kuka 
    Mai saját tipp
    Kvarda vs Kbarcika x2
    Toka péntek, 12:32
    Előzmény: #25157  raus
    Itt nalunk alig van vmi gyár...Zeg az ok..de Kanizsa...
    raus péntek, 11:52
    Előzmény: #25156  Toka
    Csodás a nagymenő Audi 
    Azt egy autón keres 600% hasznot v többet
    Egy Byd miért 15 Milla v kis audi2 14 Milla kb 6 Milla és akkor is lenne rajta 3 millió haszon
    Le kellene állni venni bármilyen új kicsit azt itteni szalonok zárjanak be 
    raus péntek, 09:41
    Előzmény: #25142  treff
    Fordítva nézi ez is! OV a komcsi az van most ingyen kaja ingyen tankönyv családok ingyen éljenek a többi meh tartsa el 
    Nem lehet semmivel kereskedni ha vki jobb már mennek rá stb
    Itt is csak egy pl Ottone ki tette?
    Hat nem az MP
    Toka péntek, 09:03
    Pénteken az évszakos átlagnál enyhébb időben, a déli határmegyék felett időszakosan vékonyodó, elvékonyodó, majd ismét záródó, vastagodó felhőtakaró látszik valószínűbbnek, míg az ország északi felén egész nap jellemzőbb marad a borult, párás idő. Változó erősségű párásságra, ködfoltokra lehet számítani.Elszórtan, időszakosan szerte az országban előfordulhat szemerkélő, szitáló eső. Az északkeleti és a délnyugati határmegyékben várható gyakoribb, több csapadék a nap folyamán.
    Toka péntek, 08:50
    Előzmény: #25150  raus
    Nem tudom Raus Ur...szerintem vmi tudományos haszna azért lesz..de hogy ez vmi vilagmegválto dolog lenne azt nem hinném....
    raus péntek, 08:47
    Előzmény: #25148  Toka
    Az már legalább 10 eve húzódik 
    Szóval geoakku nem mostanság lesz?
    Toka péntek, 08:32
    A mai névnap: DóraDorottya
    Toka péntek, 08:15
    Előzmény: #25138  viborg8
    Végül pedig egy Toka tipp: véleményem szerint, Geoakkujanak rendszerbeállítása egybeeshet a Börzsöny aranyának kitermelésével.
    Toka péntek, 08:07
    Előzmény: #25137  viborg8
    Mi Hazánkos cimboráit üdvőzlöm, tán majd egyszer rájönnek, hogy egy családi-baráti vállalkozás tagjai.(a családi-barátit én szó szerint értem ám)
    Toka péntek, 08:00
    Ezt jól írta "államnak".....nem Fidesznek.Nem, nem utasítom vissza, míért tenném, nem vagyok bolond, főleg annak tudatában hogy Norbert aki az osztrák cimborám egy iskolában dolgozott karbantartóként s mégis a nyugellátása 2 szer nagyobb mint az enyém.-pedig nem karbantartó voltam, de minden tiszteletem természetesen a fizikai dolgozóké akik nélkül nem lenne mit elosztani.
    tmike péntek, 07:56
    Előzmény: #25144  Toka
    Toka úr! Ez tetszett! Már azt hittem válasz nélkül marad gazda részről. Like-olnám,ha like-olnék. Üdv egy olvasó az app-ból.
    Toka péntek, 07:51
    Kedves Viborg Ur.A transzatlanti szemléletemmel, a Európai Unio lelkes támogatójaként, az igazi demokrácia védelmezőjeként nem tartom magam kommunistának.Igaz van nagyon sok Lenin összes művem még mindig.Szépsége a könyv fedlapjának gyönyörködtet.Igen jól éltem mindig, bár jachtom nincs, de egy kissebbet tudnék venni....de☝...semmi luxi☝...Az Ön gondolatvilágát azonban ezek a Lenin művek tartalmazzák, szívesen ajándékozok Önnek ha gondolja.Nacky, aki a clubbunk tagja, Önnél sokkal logikusabban, érthetőbben, mások véleményét tiszteletben tartva fejezi ki véleményét a Fidesz támogatójaként.Az Ön írása nem vélemény volt, hanem sértegetés,-de maradhat irása mert a demokrácia ezt még elviseli.Üdvozlettel:Toka Úr, a demokracia védelmezője és élharcosa, nem tiszás, de a Tisza párt szavazója.
    treff
    treff csütörtök, 23:04
    Előzmény: #25141  viborg8
    🤣😂🤣😂🤣 Kezeltesd magad!
    Jobbulást!
    😎
    treff
    treff csütörtök, 23:03
    Előzmény: #25140  viborg8
    Kedves rokonaidat komcsizd frusztráltságodban!
    Máson vezesd le az épduferes gondjaidat! Magne b6. Hajrá! 👌
    viborg8 csütörtök, 23:02
    Előzmény: #25139  treff
    Veled ellentetben en tudom hogy mire szavazok.Minden marad a regiben ami most van.Te meg pofara esnel rendesen ha majd kiderulne a petiked hazugsagai.Az a senki aki a sajat feleseget lehallgatja az mar mindennek az alja.Neked ez rendben van.Szanalom az egesz baloldal.Budapestet mar szetcsesztek a balos semmirekellok.Engem nem zavar.Szerencsere ritkan jarok arra.Elvezzetek minden nap.

Topik gazda

Toka
    3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek