Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mi? Szoktam én is hinni mindenfélében. Leöntés a kritika tárgya, de én inkább a felhúzást említeném. Az sem volt egyszerű. A csapból is óriási célárak folytak. 90-100-on vették orrba-szájba már a nemesfémet már a háziasszonyok is. Ezt miért nem kritizáltad? 80 dollártól biztosan csak ez vitte az égbe az ezüstöt pillanatok alatt. Nézd már visssza a grafikont, pont így zajlott ezelőtt is. Tudod, egyet kell nagyon megtanulni, szerelmesnek lenni nem szabad egy termékbe sem.
Baromság. Kamatot akar csökkenteni a Főnök azaz Trump utasitasara, amit powell nem tett meg. U.S kamat csokkenes mit okoz a nemesfem piacon kedves Valiz? Na?
Szerintem ezt túlbonyolítod, én úgy gondolom, lényegtelen, miért viselkedett ma így az árfolyam. LPPL volt, igen nagy esélye volt, hogy így lesz, és az igen nagy esély bejött. Most lemegy, visszapatt, bikacsapda, lemegy még 1x annyit a legvalószínűbb. Aztán majd lenyugszik minden, és épül újra a vár, mint ahogy az szokott.
+++. Esetleg pszichiáter tetszik lenni? Beképzelt fasznak tűnök, de tényleg nem szoktam tévedni, ha magamra hallgatok. Elvesztettem a lexikális tudásom a és anomáliak rá épülő rendszeremre és megérzésembe vetett hitet. Azt hittem már az USA elit nagytoke hegeminiajanak vege, ahhoz hogy egy ilyen volumenu perfekt tökéletes leöntést osszehozzon. Látom a számokat nincs fizikai ezust és arany mozgás. Szinte zéró. Csak papír S és mégis........ Hát tevedtem?!?!
Váliz kedves aki régóta az ezüst topik törzstagja és évekig szinte naponta reggel az ezüsttopikba reggel feltöltötted a napi piaci elemzéseket amit sokan köszöntünk neked napi szinten..Ahogy írod hogy rövid idő alatt sokat emelkedett az arany és az ezüst aminek az emelkedésnek szerintem azért voltis alapja pl a világ jegybanki kereslete mnem csak a Magyar NBANK 110tinnás készlete hanem a világ bankjainak kereslete főleg a kripta likvidációs kaszkádban lenullázott kisemmizett befektetők kényszerlikvidálását követően 2025.10.11 nap után a maradék pénzüketis az arany és az ezüst irányába tolták talán.. De annak az értelmét nehéz megmagyarázhatatlan hogy ugyanilyen mértékü BUX 70000 pontos emelkedés most 130 000 pontra emelték a semmire és a rossz gazdasági eredményekre és a szinte semmi éves gazdasági növekedésre eztis nehéz és megmagyarázhatatlan hogy kb 9 hónap alatt 90%ot emelkedett a Magyar BUX index ezt nehezebb megmagyarázhatatlan mint az ipariértékteremtő Ezüst és Arany éves emelkedését! BUX ban semmi korrekció nem volt kb 9 hónapja csak húzták fel az égbe! "Dehát mint mondtad és tudjuk a fák és a BÉT BUX sem nő az égig csak idő kérdése mikor lessz ok nélküli korrekció a BÉT BUX ön is"! Talán a 130 000 pontos BUX már a világbékétis beárazta ezért lett ilyen parabolikus a BET BUX emelkedés is?
Amit ma leírtál. Kb 35 millió indulóval nyertél 3 év alatt 210 milliót, amiből ma leadtál 20 milliót. Mi a gond? Még 190 millió nyerőben vagy. Ráadasul realizáltál is, bukni most nem tudsz. Miért nem érzed jól magad? Válaszolok. A probéma, hogy ebben az eszközben hittél, és a hited ma megingott. Ma felismerted, hogy mégsem találtad meg a tutit, most kezdhetsz mindent előlről.
Nem. 6000 a celszam az éven. Fundamentalisan egy kave mellett, tudnám levezetni, 3 óra alatt. Na annyit nem gépelek ide az biztos. És kávézni se mehetek el veled, mert hölgy vagy és feleségem kinyirna:) De komolyra forditva a szót 15 oldalt írnék tele az indokaimmal.... Pontos számokkal es levezetésel. És kezdeném a Shadow banking rendszerrel .!!!! Nem akarok ugy járni mint Pomerj úr az olajjal, hogy hiába van fundasan igaza ha, az egész kozmopolitia nagytoke ezt nem akarta. Pedig igaza volt, minden adata és számai stimmeltek én már csak tudom . És mégis 60 az. olaj 130 helyet.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)