Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
quix hétfő, 15:44
Előzmény: #37119  quix
Hivatalos forrasbol semmi nincs (szoval akar buy the dip alkalom is lehet), de a pletyka ez:
" “As this story is written, it is 11:01 AM eastern U.S. time on Sunday, December 28. Reports have been coming in CLAIMING "a systemically important bank, a major player in Silver Futures, failed to pay its Margin Call by 2:00 AM and was liquidated by the futures Exchange at 2:47 AM eastern US time." The reports are CONCEALING the name of the bank, but it is confirmed that overnight, the federal reserve was forced to pump another $34 Billion into the Banking System through its Emergency Overnight Repo facility. This $34 Billion is on top of the $17 Billion which had to be pumped-in two days ago, on Friday morning. The Bank involved is described as "one of the largest players in the precious metals derivatives market" blew past every risk limit, breached every covenant. and exhausted every line of credit." The Bank is further described as having been "massively short silver; we are talking massive positions numbering in the hundreds-of-millions ounces." According to the information coming out this morning, when Silver broke through $70 per ounce on Friday, this bank received a "Margin Call" from the Commodities Exchange(s) which "exceeded their liquid capital." I am further told that "the clearinghouse gave them until Sunday morning to post $2.3 BILLION in additional cash collateral." The report goes on to say that "over the past 36 hours, the Bank Executives frantically tried to raise cash. They reportedly called their counter-parties, they tried to sell assets, they begged for Bridge loans. Nobody helped them." According to the reports, "Every major bank on Wall Street looked at the Bank's Derivatives Book and saw the bank was "already dead;" they just hadn't stop moving yet." If these reports prove to be factual, and I have NO CONFIRMATION yet, the fall of this "systemically important" bank will have immediate repercussions throughout the entire banking system. You see, a "systemically important" bank is a counter-party to many other banks in certain financial contracts, such as derivatives. If the counter-party fails, all those derivative contracts are now failed. "
quix hétfő, 15:30
Azt pletykaljak, par bank beszivta az ezustot, szoval ha igaz, lehet egy kis csapkodas lefele mindenben.
Bpali2 hétfő, 15:21
Itt amit látni kell a korrekciót lezavarhatják 2 nap alatt is . 👀. A további emelkedés szempontjából jót tesz ha nem kell bemutatni a fizikai fedezetet / eladatják a papperokat / itt nem kijózanodás kérdése ..
Liberta
Liberta hétfő, 15:17
Előzmény: #37109  Bpali2
köszi. hát, meglátjuk. még jó, hogy ezüst longot legalább eladtam. az aranyban meg egyelőre nézem a növekvő minuszt.
Bpali2 hétfő, 15:08
Előzmény: #37115  Bpali2
Lefogadom hogy nem érted mi megy 😂
Bpali2 hétfő, 15:07
Előzmény: #37114  magnezium
Miről?
magnezium
magnezium hétfő, 15:07
pontosan erről beszéltem
magnezium
magnezium hétfő, 15:07
pontosan erről beszéltem
Bpali2 hétfő, 15:05
Nem véletlen kérdeztem randomot hogy zárt -e . ..  
quix hétfő, 14:55
Jon a korrekcio 60 korulre, picit ala?
maldiv
maldiv hétfő, 14:22
Dec 19 én eladtam az utolsó cbkg pakkomat a majd 4 havi beragadás után. Összességében csak nyerőt értem el vele. Viszont hogy a 38 as felrántásban miért nem adtam el egy darabot sem arra nincs magyarázat. Ott elég sok profitkiesés összejött.
Bpali2 hétfő, 14:12
Azt gondolom , hogy hozzá kell szokni a nagyobb volatilitáshoz nemzetközi piacokon főleg ha valaminek magasabb az árfolyama is , mint ami “ megszokott” jövőre főleg ez várható .  Tehát ez a 10 USD per nap ezüstben vagy 100 USD ide oda arányban - semmi extra . Ugyanaz mint kicsibe . Sávozik , csak mondjuk itt 400 USD egy “ sáv “ . Arany szerintem tartható egyenlőre de  hónapokban tervezve vagy éves időtávon  Mivel a piaci bizonytalanság folyamatos lesz . Viszont pár napos időtávon simán eshet ha kell a pénz részvényekre . CBK-m van . Ezerszer mondtam - érzékeny az Amerikai tőzsde szellentésére . Egyébként most van ott az árazása , ahol a célárak.. nagyjából . Ha valaki fél reggel nyitó utáni első órába adja el , délután USA szokta leverni . 35 vagy 35,6 euró lényegtelen. Ez a certik miatt  10-20 Ft mozgást jelent .. először para de ezt meg kell szokni … kápis ?👀
Liberta
Liberta hétfő, 13:56
Aranyról mit gondoltok? Pici longom van még minuszban. És CBK-ja van még valakinek? A certit el kellett volna dobni délelőtt, mert megint beejtették.
Bpali2 hétfő, 12:14
Előzmény: #37106  Bpali2
Virtuális bukó azt értem - elmaradt hasznom sopánkodni . Bocs ezt rosszul fogalmaztam előbb
Bpali2 hétfő, 12:11
Előzmény: #37105  randomly
Olvasd át az összes cikket visszamenőleg de kell pár nap értelmezni , plusz.  a Podcast is profi . Ő azt mondja aki eddig nem volt ezüstvadász lehet jobb ha nem most akar beszállni . Személyes vélemény : lehet néha jobb a biztos hasznot eltenni és pár napig virtuálisan bukni mint mondjuk egy hónap múlva be zuhanni azt évekig kamillázni . Egyenlőre visszavettem kicsike longpozit .. 
randomly hétfő, 12:05
Előzmény: #37104  Bpali2
Le kellene építeni a USD-s egyedi részvényeim ... HUF-ban számolva most épp 0,72% az árfolyam nyereség / 2 év. Egy OTP többet hozott ... persze van még egy pár nap az idei évből :-) DE egyszerűen nem akarom elhinni hogy így beszopattak, pedig láttam hogy hitelből megy a nagy jó lét, meg a rendrakás a világon. A végén még úgy nézz ki hogy Én (is) fogom fizetni. Szóval még nem tudom hogy Trumpi bénasága, vagy tényleg elfogyott a bizalom az USA-val szemben. Persze a cikkek nagyobb része az utóbbi ... de nem ebben az adóévben fogom átrendezni úgy hogy ... az ezüst is szépet rajzolt ma. :-) Kezdett már a taxis és fodrász is ezüstről beszélni itt is az eredménye? :-)
Bpali2 hétfő, 11:53
Ez még majd most keveri meg a lapokat januártól..
randomly hétfő, 11:50
Előzmény: #37100  Bpali2
Már sikerült is gép elé jönni, elvileg lehet csak annyi hogy nem pénteken hirdette ki az ünnep miatt hanem ma. Hétfőtől érvényes, és szemre a szokásos összeggel nőt, a hitel összegével. De még nem számoltam át csak szemre.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek