Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Mai program: 10:00 DE IFO várakozások, március, a várt 87,9, az előző 85,4 10:00 DE IFO jelenlegi helyzet, március, a várt 85,5, az előző 85,0 10:00 DE IFO üzleti konjunktúraindex, március, a várt 86,8, az előző 85,2 13:00 US építési engedélyek, február, a várt 1,456 millió, az előző 1,473 millió 13:00 US építési engedélyek, hó/hó , február, a várt -1,2%, az előző -0,6% 13:40 US FED Kugler beszél 14:00 US House Price Index , hó/hó , január, a várt 0,2%, az előző 0,4% 14:00 US lakásár-index (YoY) , január, az előző 4,7% 14:00 US S&P/CS lakásár-index, hó/hó , január, az előző 0,5% 14:00 HU kamatdöntés , március, a várt 6,50%, az előző 6,50% 14:05 US FED Williams beszél 15:00 US fogyasztói bizalom, március, a várt 94,2, az előző 98,3 15:00 US újlakás-értékesítés, hó/hó , február, az előző -10,5% 15:00 US újlakás-értékesítés, február, a várt 682K, az előző 657K 15:00 US Richmond FED feldolgozóipari index , március, a várt 8, az előző 6 15:00 US Richmond FED szolgáltató szektor index, március, az előző 11 17:00 EU Bundesbank Nagel beszél 18:00 US M2 pénzkínálat, hó/hó , február, az előző 21,56 billió dollár 19:35 US FED Williams beszél 21:30 US API heti olajkészlet jelentés, az előző 4,593M és egy kis...
Elemzők szerint az európai védelmi szektor papírjainak ismét segíthet, hogy egy nem szándékoltan kiszivárgott csoportos Signal chat alapján az amerikai vezetők mély megvetést éreznek az európai védelmi „ingyenélőkkel” szemben. A csoport egyes tagjai azt is javasolták, hogy az USA fizettesse ki Európával a szuezi hajózási útvonal védelmének költségét, amely Mike Waltz nemzetbiztonsági tanácsadó szerint folyamatban van. Általában is igaz, hogy az amerikai kormányban készül a javaslat, amely szerint a védelemért cserébe nyomott hozammal államkötvényt kelljen vennie az érintett államoknak, illetve más módon ki kellene fizetniük ennek költségét.
ha RICSIke eljött volna velem hétvégére BIOHAZARD koncertre Münchenbe és bejött volna velem a darálóba pogózni, akkor jól felrázódott volna és már indulna is :-)
így viszont marad az a régi-vágású lassú öregúr, aki még biztos ami biztos megkérdezi: most már indulhatunk, vagy még várunk valakire?
Nem csináltam ma semmit, ezüstnél kivárok. Gratulálok az indexeken elért nyereségekhez. OFF: a Richtert páros lábbal, katonai bakanccsal tudnám már felrúgni! De akkor is kitartok.
Most a Telekom TS-em lenne a soros, ha végre leöntenék rendesen... :D Pénteken vettem 3K-t, azt hittem ma folytatódik a lejtmenet, és korrekciózik végre egy normálisat.
Zártam az SPTL101-et 2131-en inkább, zavar az a nyitó rés. Ha visszamegy, majd legfeljebb visszaveszem. Régóta a legjobb tradem volt (38% haszon). :)))
4,74%-ot húztak a META-n, de az NVDA "csak" 2,08-at és nyitás előtt nem húzzák lefelé. Inkább nem bántom. :-) AZ ezüstöt húzzák lefelé most ahogy "szokták" ,
Nekem SPTL101-em 1549 Ft-ért van, most 2118 Ft-ot adna érte a jegyző. Viszont úgy nézem, hogy még csak most húzták fel azt a csúzlit... :) 5,9 - 6K közé várnám :)
Sajnos Erste-nek nincs réz certifikátja .. így nem vettem. Az ezüstből a 3 vétel 1 pakkja olvadt ki a bázis ár módosítás után... úgy hogy irány felfelé de gyors. :-) AZ SP se az igazi egyik számlák két stop , és 6.300-nál kiolvadni. na az nem most lesz az ETF ha így marad, akkor már mínusz 4-el kezdődik, ez is valami. :-) túl korán kezdtem venni az esést. Persze a BUX is csak 2,5% az elég karcsú.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)