Das Transaktionsvolumen für Immobilienfinanzierung auf der Hypoport-Plattform Europace steigt im ersten Quartal 2025 um 34 Prozent auf 20,26 Milliarden Euro. Die Genossenschaftsbanken verzeichnen dabei mit einem Plus von 46 Prozent den stärksten Zuwachs, während die Sparkassen ihr Volumen um 33 Prozent steigern. Der Privatkundenbereich Dr. Klein wächst mit einem Plus von 31 Prozent auf 2,15 Milliarden Euro ebenfalls deutlich.
Ilyen szart nem lett volna szabad venni. Százszor inkább egy autós vagy tech papír. Ha azok most lenn is vannak vissza fognak menni. Ez pedig lenullázódik.
Azt gondoltam, hogy a tegnapi Sveháti intermezzó után ma lejön az OMV 42-re. Azt vettem volna. Benn is volt a megbízás. Nem sikerült venni. 42,2 volt a minimuma. (Nekem általában olyat sikerül venni, ami aztán esik.)
Zárásra visszahúzták. Recessziós félelmek, vámháború, alapvetően rossz lett a hangulat. Az én ötletem volt, és rossz ötlet volt. A bennfentesek várni fognak a kivásárlással, ha az árfolyam 55%-ot esik 2 hónap alatt. (6 havi átlagárból indulnak ki) Persze ezt ők se gondolták, mert 20 feletti is zsákolták. Mióta 10 alatt van, már nem veszik :)
Eurós részvények vitasarok