Igen. "Ennek megfelelően a 2025. évi
osztalékra jogosító SPLUS részvényeket utoljára 2026. május 29-én lehet vásárolni a Budapesti
Értéktőzsdén T+2 napos elszámolás esetén "
Holnap talán el is fogy a 14,5-es dugó és lesz még egy napunk a 0,92 osztalék beépülésére. Csak azt nem értem, drága dugós barátunk miért nem tette be a 8000 darabját, 1000-es csomagokkal 15 ig, 15,3-ig, akkor már rég előbbre lennénk. Sebaj osztalékra hajtunk, meg a folyamatos növekedésre. Két és fél év alatt, 11-ről 14,5-re, plusz 0,76 + 0,84 + 0,92 osztalék.
Ahogy olvasom, a saját Alapszabályuk szerint júni.12ig ki kell fizetniük az osztalékot. E szerint van még 2 hét. Ettől még egy menetrendet kibaszhatnának a népnek, mint ahogy a Gspark is kitett.
Múltbeli tapasztalat: A vállalat az előző (2024-es) üzleti év után járó osztalék kifizetési rendjét május 23-án jelentette be. Ebből adódóan a hivatalos menetrend közzététele és a technikai lebonyolítás megkezdése a napokban vagy hetekben esedékes.
Végre kezd megjönni a részvénytulajdonosok esze. Most már nem nagyon akarja 15 alatt dobálni senki. (17-es célár plusz 0,92 osztalék mellett) 3000 db-al 19-ig látni a könyvet. Nekem tetszik !
Az eur huf árfolyam adhat neki egy löketet, szerencsénk van az iránnyal, plusz hamarosan osztalék, ezért én még várok egy keveset. Úgy gondolom, hogy elindul lefelé oszti után és addira talán még olcsóbb lesz az eur is. Meglátjuk. Eddig bejött ez a papír, fenn van a radaron, veszegetem kis tételekben, de nálam most egy kis otp certi nagyobb prioritást élvez. Jó kereskedést nektek.
Igen, szponzorált, de legalább foglalkoznak ezzel a cégnél. Nálam ez pozitív, Pannergyre is lehetne ilyen, gondolom 100e hufbol meg is lenne, bár nem ismerem az árakat.
Shopper Park Plus