OPUS nem ment 4IG xarkupac után, furcsáltam is a lemaradást, tegnap esésben viszont előzött. Óvatos lennék a kiszorításával kapcsolatban, útépítéshez is a szükséges gépparkja meg van, annak 15 év körül az amortizációja, ha másnak adják a munkákat, annak is géppark kell, mi van ha Óbán 4 év múlva visszajön? Akkor meg Tilinkó haverjai néznek ki a fejükből, mert ők nem kapnak munkát. Mészi be van ágyazódva, nem lesz egyszerű kitúrni. A kopasz más tészta, műhold Grumman, rakéta ami felviszi és a kilövőhelyhez sincs köze, nem lesz közbeiktatva sáp leszedőnek. Ez a csak vesszük a cégeket és semmihez tehetségből hozzátenni nem tudunk nyilvánvaló már rég. A k&h hétfői chartozásból kivették vagy 2 hónapja az OPUS-t, záró után lehet ránézek, fölfelé alakzat még nincs, de ellenállások látszódhatnak.
4,700-at mondtam amikor sikerült a NIS-t megvenni, ez nagy meglepetés volt nekem, hogy az amerikaiak átengedték. Felvetettem, hogy szinte az összes korábbi vétel, meg az OMV kivásárlásos srv pénzégetés volt, most hátha nem úgy lesz. Ez tegnapi k&h chart, ott is van, hogy míbűl. https://keptarhely.eu/images/2026/04/14/v00/20260414v00zrregu.png
Nem tudok fundát a waberes és MBH-ról, chartot soha nem nyitottam, láttam. Ami ide passzol, ismertem a Szocdem 2. emberét, már meghalt Isten nyugosztalja. Kapolyi 4 EUR centért vette az ukrán áramot és 8 EUR centért adta tovább az MVM-nek, mondhatni aranybánya. Lekötött talán a Vértesi Erőműben áramot, jött a Fidesz 2010-ben, nem vette át, lenullázta, szegényen halt meg. Ez a mostani szituációban jutott eszembe, tanulságos.
Nem írtam be a sok Opusosnak , mert sok volt a melóm meg még mindig MP egészségére őszig átok 2 mencermém közt . De úgy elgondolkodtam : jó idiótának lenni x év tőzsdei múlt után ott sokaknak? Azt írogattám 360 -ön jó vétel .. Miért? Mert szerintük olcsó . Szerintük .. Azt zárt 300-on…. Gyakorlatilag semmit nem tudtak mi várható de nekik már ott jó vétel volt ..😂😂
OTP Szakmai topic