Mondjuk azóta volt 10% is, de most tényleg csökkenő a tendencia. Ami akár fordulhat is. Nekem túl szép ez a ft árfolyam és kamatcsökkenés. És a 2030/N-t már nem veszed vissza.
most 6%. Látom nem érted. HA lemegy 5,5 % alá, már rosszabb. -1% bukta az gáz ,de ha tartósan 7% alatt hoz, az is bukta. és a bmáp-ok 2029 körül lejárnak, a jobbak.
A webkincstár fél perc múltán kivág - időtúllépés miatt. Ha már puffogok: aki kitalálta az egy millión feletti extra - aznapi- jóváhagyást, az gondolom azt is kitalálta, hogy a rendelkezett millión feletti kiutalással mi van, mi értelme a rendelkezésnek.
A nyilvános ajánlattételben 1,63% van, szerintem annyit fizetnek. Az első szakaszra 1,64%, mert pár nappal hosszabb a normál negyedévnél (május 22-augusztus 27). A többinél egyformán a névérték 1,63%-a.
Mit kell agyalni ezen? van most 6,5%-os fixmápod? Nézd meg mennyi névértéked van, és mekkora kamatfizetés jár. MATEK Kamatfizetés értéke / Névérték = valós kamat. vagy 1.625 vagy 1.63 ,de amúgy kerekítenek, tehát 1.63, ahogy írják. BMÁP sem fizetett ezredeket, felkerekítették egészre, vagyis századra. tehát az 1,63 99,9%
Lehet az idén évvége fele kell a pénz, ez ad 5% a 12.23 dkj 5.4% de mire kp kikérem semmivel nem vagyok előrébb. Ha másképp látod vagy van jobb megköszönöm ha megírod
Magyar Állampapír tulajok