Mert a Q1 elfogyott, előbb jött a Q2 Január Április Július ez lenne a helyes sorrend, de min tírod, májusban jött a Q2, tehát az jött előbb. Viszont a lejáratát- kamatfizetés napját tekintve azonos a Q1-el, csak elnyújtották az első periódust.
Én azt nem értem, hogy miért nem 3 hónaponként jön ki új papír? Az előző 03.12-én jött, ez már 05.22-én, miért nem lehet a 3 hónapot tartani a kibocsájtásokkor?
Ez most mi? Tényleg nem értelek. Én és elég sokan leírták, hogy elég hülye lenne az állam, hogy pont a lakossági állampapírok hozamait büntetné, hozzátéve, hogy adó/bünti az idő előtti felbontásra - nem a hozamra, hanem a teljes összegre- most is van.
Pont ma toltam be minden maradék lovét én os MAP+ba még. Pont ma volt egy kis időm rendezkedni porfolióban. Átnezem még mit tudok átváltani 7%osra, de MAP+t nyomom csak. Nem bízom a diktátorban
Amennyiben az Euró 380 alatt marad akkor is jók forintban szerintem ezek számok lakossági befektetőként. Az ingatlan az egekben, a felújítási költségek szintén... Összeomlásra lehet készülni, de nem varázsütésre jön.
Hajrá Tisza! Tegyetek még rá adót is, legyen 50%os adó, meg befagyasztás, pénzünk ellopása, ha már pfújj Fidesz nem tette. Jó lesz az úgy.. Így jártink
Kezdődik. Van néhány BMÁP, ami necces. Talán az évi egy visszaválthatóság miatt a MÁP+ lesz nálam a favorit a megmaradt forint zsetonnal. Fix is jó, de a kamatokat már nem fogod tudni magas kamatra betenni.
Magyar Állampapír tulajok