Telefonon 1 perc volt a mutatvány, ne menj be én voltam ma és mikor egy óra után hangosan mondtam az őrnek, ha én lennék a főnök holnap senkinek nem kell bejönni ilyen munka morállal, lenne a helyükre 100 fiatal, gyorsabb, ügyesebb, 2 perc múlva már hívtak is!
Most olvasom milyen hülyén írtam! Magyarán megéri váltani! Még reggel megvárom milyen lesz a hozam, ha csökken akkor még jobban járok márpedig napok óta csökken! Ha nem jól számolok nyugodtan javítsatok ki!
havonta egyszer ugrok be de igy is maceras, amikor kijott a map+ 2019be tobb mint 2 orat ultem a csalogany utcaiba, vagy 3szor kimentem ragyujtani. Bar azt mar bezartak
Én is azt számoltam 119 nap van hátra pl 20 Milla 902.000-et hoz az újban pedig majdnem napi 9000 Ft -ot az 1.071.000.- és eddig már a dkj is hozott egy szép kis összeget!
En akarhogy szamolgatom, szerintem tobbet kapok 05.17ben a hatralevo idoben, mint az uj 16%kal. Majus 17ig. Mondjuk en minden nap naplozok, mi hogy all, es ugy latom igy is tobbet hoz majus 17ig
a nyugdijasokat le kellene szoktatni rola ,hogy reggel menjenek a Makba ugyet intezni olyan meg nem volt, hogy minimum fel orat ne kellet volna varnom mire sorra kerulok. Tel nyar tavasz osz mindegy az oregek ott ulnek
Törölt felhasználó2023. 01. 18. 23:06
5 milla meg 15 milla micsoda szamok, meg 0.5 se lesz amennyiert en veszek holnap :D
Magyar Állampapír tulajok