Már bocsánat, de hozzá kell szólnom. Ez bármely részvényre igaz. Van olyan funkció bármely szolgáltatónál hogy ajánlat módosítása , vagy visszavonása. Ezzel a jogával élhet bárki. Mi ebben a bűn? Semmi
A cég szépen felnőtt a komolyabb tőzsdei (BÉT) cégek közé. Van tevékenység, eredmény, jövőkép, kommunikáció és még egy SRV-t is elindítottak. Ráadásul nem csak közgyűlési határozat szintjén, mint máshol szokás, hanem tényleges vásárlásokkal bizonyítottan. Második hete napi 70-100 ezer darabokat vesznek piacon és ezt a tervek szerint még vagy 15 héten keresztül folytatják. Ráadásul 25 Ft-on maximalizálva, jó esetben közelítve az árat, ha nem lenne köztünk annyi balek, aki, mint az elmúlt két hét bizonyítja, 10 Ft. körül is odaadja. Június 5.re sikerült elérni a 10.27-es SRV árat. Ma meg már megint ott sorakoznak a "nagybefektetők" 10 Ft. alatt 20-30 000 db-os tételekkel. Úgy néz ki MI és most igazából nem itt a fórumon hozzászólók nagy részére gondolok, hanem a fent említett b.....zokra, még nem nőttünk fel a tőzsdéhez. Azért az irány adott. Szeptemberre 15.
Komolytalan vagy. A lényeget nem érted Te sem. "A tőzsde arról szól, hogy a türelmesek elszedik a pénzt a türelmetlenektől" Te melyik kategóriába sorolnád magad..? Költői kérdés volt, én tudom hova tartozol, nem kell megválaszolni.!
Ha valaki tényleg el akar adni 1 milliót vagy 1,5 milliót, az nem rakosgatja be ide oda aztán meg veszi ki. Most pld kivette. Gondolom olvasta amit írtam. Ez csak szimpla árfolyam leszorítás. Pont akkor varázsolnak amikor megy az Srv. Csak azt felejtik el, hogy már a hatósàgok sokkal jobban rajta vannak az ilyeneken. Megtettem a jelentést az MNB felé Képernyőfotókkal együtt.
Azért az szép, hogy 9,7 es vételi szándékra jön egy 9.18 as eladás. Gondolom a hab a tortán az lesz, hogy a heti srv vételek között fogunk találni gyanúsan alacsony árú vételt. Megy a jelzés az MNB-nek.
Ilyen kőolajàrak mellett jó profitra tesz szert a cég a műanyag alapanyagok tekintetében. Jobb elős félévet vàrok mint azt előre maguknak jelezték. MOHUs üggyel vagy ugyanott leszünk vagy még jobban jàrunk.
Jó lesz ez... jön a standard, jön a concorde kovetes, jo az eps, van benne forgalom is, ahhoz kepest hogy x tend... az eu-s penzeket is majd meg tudja celozni, a korfogasos gazdasag biztos slager lesz a kovetkezo evekben...
Pedig lenne miért. Az SRV semmit nem fog hozzátenni az árfolyamemelkedéshez a limit miatt. Ez olyan bedobjuk hátha rámennek a kisbefektetők típusú dolog. Inkább nem kellett volna akkor. És most ez a MOHUs ügy.. Sajnos ez a cég mégsem tudja átlépni a határait, többet láttam benne mint kellett volna.
VERTIKAL Group Nyrt.