Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 szerda, 18:31
Előzmény: #82776  the_outsider
Na pont itt van, amiről beszéltél. a háborús romok, az égő utca...
.
https://telex.hu/belfold/2026/07/08/m1-hirado-legnagyobb-melypontjai-propaganda
.
De cicamisi úgy tudja, hogy nem volt semmi probléma az m1-gyel és a TV2-vel...
Csak sokadszor próbáltak választást nyerni a háborús hisztériakeltéssel, egy bődületes hazugsággal. 
GrizzlyG
GrizzlyG szerda, 18:17
Előzmény: #82776  the_outsider
Kivételesen egyetértünk, az M1, tv2 katasztrófa volt. 
GrizzlyG
GrizzlyG szerda, 18:15
Előzmény: #82768  FeherTibi
Mégha náci vér folyna... De a hétköznapi embereket ültetik a lövészárokba, az azov a hátuk mögött helyezkedik el, ha esetleg visszavonulnának. 
Istvan78 szerda, 18:14
Előzmény: #82763  Murdoch
Merkel se tette jól, hogy azt a politikát folytatta, de a lényeg: akkoriban nem csak ő folytatott barátságosabb viszonyt és tudod miért: mert akkor még nem viselt totális háborút Ukrajna ellen és nem viselt olyan szintű hobrid háborút az EU ellen, mint 22 után. Fogod az adást? OV meg 22 után még fokozta is az oroszbarátságot és párhuzamosan az ukránellenességet.
the_outsider szerda, 18:10
Előzmény: #82757  Cicamisi

Kedves Cicus!       
Én rendszeresen néztem az M1-et (bármennyire is megbotránkoztató ez, hiszen véletlenül sem vagyok fideszes). De lehet, hogy viszont te nem is tudod mi ment ott. A választások előtti kb. 2-4 héten esténként volt egy műsor, valami olyasmi volt a címe, hogy 'A háború borzalmai', ez kb. 15-20 perces műsor volt, amelyben a stúdió úgy volt berendezve mint egy háború sújtotta, nemrég bombázott terület, aminek a jobboldali kb. egy harmada folyamatosan nagy lángon ég. És ide hívták meg az egyik 'riporter'-t. Minden nap ugyanazt, aki mindig ugyanazt a műsort adta, ami a 'kényszersorozások' volt. Mindennap ez volt az esti felvezető műsor!       
Az egyéb műsorokban megjelenő, úgynevezett 'szakértők' pedig mindig a FIDESZ propagandáját nyomták. Kivétel nélkül! Ismétlem: nem volt kivétel! Nem tudom te miről beszélsz.           
Már az is jellemző volt az egész rendszerre, amit én először el sem hittem, de mivel én vettem észre (talán az egész országban egyedül(?)), hogy van Michael Portillo-nak egy sorozata 'Nagy kontinentális vasúti utazások' címen, ami 7 évados és összesen 41 részes. Ezt a háború elindítása óta 3-szor(!) adták le, mind az összes évadot az M5-ön, és a 6.évad első részét SOSEM adták le ebben a 3-szori leadásban, csak a többi 40 részt!. És ez az egyetlen rész Odesszáról szól. Ráadásul ezt a részt még a háború előtt (2021. augusztus 1-én) képesek voltak leadni, ld. az akkori adásról:  https://nava.hu/id/3816580/
Istvan78 szerda, 18:09
Előzmény: #82760  Murdoch
Én például nem rugózok az orosz agresszión az iráni-usa háború topikban. Mert az arról szól.
Istvan78 szerda, 18:07
Előzmény: #82759  Eisenburgprofesszor
Még a Béke Nobel díjat is mondhatni erővel vette el a venezuelai nőtől. :)
Istvan78 szerda, 18:06
Előzmény: #82757  Cicamisi
Te beszélsz baromságokat. Persze te egy hazugságra emlékszel most is, amit egy hazug Fidesz médiából vettél. MP nem fenyegetett tudósítót, amiért kérdést akart feltenni. 
A telefon ügyből is csak az jött át neked, hogy MP elvette a telefont, de az nem, hogy előtte videózta őt az a valaki és hiába kérte, hogy hagyja abba. Nektek, tudatmódosultaknak ez az eset a fontos, nem az, hogy a Fideszben hány és milyen súlyú ügyek voltak, erkölcsi és mindenféle más is. Ostobák akik még mindig csak itt tartanak.
Istvan78 szerda, 17:57
Előzmény: #82756  Phylaxa
Én nálad látok nagy zavart. A propagandát, a hazugságot ne lássák, hallják. Nagyon egyszerű volt a lényeg, de ezt se fogtad. Az objektív, kiegyensúlyozott közmédiára van szükség, amelyik persze ne legyen a Tisza felé se elfogult, erre van szükség.
Phylaxa szerda, 16:26
Előzmény: #82766  Murdoch
Szerintem nem otthon fogja gyártani. Bonyolultabb ez annál.
Murdoch szerda, 16:25
Előzmény: #82767  Dehogynincs
Ja, hogy most már majd te döntöd el az origót, akkor a krimí annektálás már 'xart ér'? Utána azért mehetett a haverkodás?
https://static.euronews.com/articles/stories/03/10/09/48/1200x675_9bf4540e-1098-500a-b317-c2c7404899ef-3100948.jpg
Azt hittem az általatok délibábozott orosz birodalmi logika nem 2022 februárjában indult el.
FeherTibi szerda, 16:18
meg annak a monacói ukrán terrorista nőnek a Kijevben történő kivégzése is elgondolkodtató...
FeherTibi szerda, 16:15
Előzmény: #82766  Murdoch
Hála istennek, hogy most nem kapnak az ukránok patriotot. Ukrajnában náci vér folyik.  Kár, hogy egyesek elfelejtettek olyan dátumokat, időszakokat, mint példáúl Magyarország 1944. március 19., stb. Vagy 1938. november 9-10, Németország, Kristályéjszaka. Ez a jelenre levetitve mondjuk olyan lehet, hogy egy magyar lakta ukrán városban ukrán félkatonai szervezetek, vagy csak törvénytelen bandák szétverik az ott lévő lakósságot. Mert a nácizmus nem csak a zsidóságra irányul.  És sajnos ez az Ukrajnát tapsolja a vezető európai elit.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 16:10
Előzmény: #82763  Murdoch
Anno? Úgy érted, hogy a háború előtt?
Óvodás szint a propagandáról átterelni a szót a jó viszonyra.
Murdoch szerda, 16:07
Előzmény: #82765  FeherTibi
Nagy troll a főni. Mire megy vele Zé, elkezdi felhúzni a gyárakat? Mikor? És amit 5 perc múlva szétlőnek az oroszok? Ez nekem a 'mi nem tudunk adni, kell, itt a papper, oldd meg kisfiam' szint. Konkrétan a nagy nulla.
FeherTibi szerda, 16:02
Na Zelenszkij megkapja  a Patriot gyártási jogát. Nagyszerű. Gondolom, hogy az EU fogja fizetni. És ha mondjuk Németországnak vagy Lengyelországnak is kellene a jog, vajon ők is megkapnák ? Ennek az EU-nak annyi. 
Phylaxa szerda, 16:01
Előzmény: #82761  Dehogynincs
A propaganda egy jó nagy marhaság. Tök mindegy, hogy ki tolja. A valóság viszont klassz dolog, néha felkapom a fejem, ha valaki arról beszél. :)

Amikor ma meglátok egy mosószer reklámot, mindíg a gyerekkorom Biopon reklámja jut eszembe. Először egy piszkos, használt ruhát mutatnak, majd egy újat. Nem igazán változott a dolog. Ja, de akkoriban fekete-fehérben láttam, ma színes. :)
Murdoch szerda, 15:59
Előzmény: #82761  Dehogynincs
https://static.dw.com/image/54829694_804.jpg
Ha anno a német kancellár, az EU number1 vezetője jó viszonyban lehetett Putyinnal, akkor nettó óvodás szint az állandó OV-zás. De azért ne fogd vissza magad, a kontinens jelentős része már ásítozik az állandó putyinbérencezésen, a könyükökön jön ki, pontosan tudják, hogy porhintés a szemükbe.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 15:55
Előzmény: #82758  Cicamisi
A választók is azt szeretnék, hogy az ország előre menjen. Csak a többség nem arrafelé képzeli az "előrét" amerre a fidesz tartott/vánszorgott/hátrált.
A háború kérésében az eu fősodrát tartjuk "előrének".
Orbán annyira ragaszgodott a saját "előréjéhez", hogy belebukott.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 15:50
Előzmény: #82756  Phylaxa
Minket senki sem kényszerített orosz propagandára.
Orbánt valószínűleg kényszerítették rá és/vagy megfizették érte.
A királyi tévében ment az eu-ellenes brüsszelezés közpénzen.
Nem nézek tévét. A nagyobb sportesemények (olimpia, atlétika, úszás, foci) kivételek.
Nem tudom, hogy a kereskedelmi tévék mennyire folytatják az Orbán-kormány önsorsrontó propagandáját, de tudtommal semmi nincs betiltva.
Nyugodtan lehet piaci alapon oroszbarát propagandát tolni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek