Placika mindig felsorolja,hogy mit mondott meg utolag,csak valahogy nem latom azt,hogy a ruszki villamhaboru sikeres lett volna,es felallt volna Putyin babkormanya. A tobbi bullshitet hagyjuk is. A trollokat zavarja,h nem putyinka tette ra a kezet az azsvanykincsekre,mert akkor is gyarmat lenne ukrajna csak ruszki,de arra allma a cerka persze. Ha nem a ruszkie,akkor meg nyugati hatterhatalmak,meg jajj,sorban allnak a britek,franciak. Persze bazdmeg,errol szol az evtized,hogy ki mit tud megszerezni. Csak kurva nem mindegy,h cserebe leigazol valakit (riszki orkok),vagy kotsz egy szerzodest,beruhazol...stb. dehat vergodnek,csak nemtudom,ki olyan hulye,h becumizza,amit irnak. Gondolom mind a 4 aktiv csoporttagjuk..
Az már régóta világos, hogy létszámfölénnyel nem sokra mennek a ruszkik meg majd később ezek az emberek a munkaerőpiacon hiányozni fognak az fix. Csak Lacaplacának, WLM - ecskének, meg Fedorkának nem világos ez. :D AI fejlesztésekből is erősen kimaradnak míg az ukránoknak már vannak ai vezérelt drónjaik majd lehet előlük futkározni meg bújkálni a susnyásban. Néha érdemes szerintem csak benézni ide folyamatosan jönnek a Nostradamust megszégyenítő jóslatok, stratégiai kitekintések majd a felsülés de azért én megmondtam előre. :D
Ha nagyon le akartak volna dozerolni a ruszkikat,akkor nem a 30-40 eves technikat adjak oda az ukranoknak,dehat te mar csak tudod,meg eleve nem volt ilyen cel,csak a te fejecskedben. Ez vilagos volt mindenkinek,aki kicsit is lat a palyan. Van egy szambeli folenyuk a ruszki orkoknak,dehat ez a mai vilagban lofaszt nem er,kaparjak elo a lomtarbol a regi szar tankjaikat,meg mar kolcsonkatonakkal harcolnak. Ez lathato,ahogy szenvedtek 3 eve,falurol falura. Ertem,h estenkent putyin kepe elott megy az imadsag,de azert a realitas az realitas. Hat jo reggelt...
Ezek mind mazochisták: szeretnek a hanyatló Nyugaton élni, egy fejletlen országban, ahol csak a migránsoktól való rettegés jut osztályrészükről. Ez lehet a megoldás.
Én azt hazugozom le, aki hazug és az te vagy és még pár társad. Az, hogy a britek (és még esetleg Franciao.) is szeretne üzletelni az ukránokkal, ha már az amcsik rászálltak erre, akkor ez azt jelenti, hogy gyarmatok és 2022-ben amiatt akasztották meg a tárgyalásokat, hogy 25-ben megszerezzék az üzlet egy kis hányadát? Ez igazán meggyőző részedről...
Ruszki propagandat tol,hergel ,bomlaszt. Kitalalt kamuhirek,globalis nyugati hatterhatalmak,persze azert kenyelmesebb nyugaton elni,mint mondjuk Moszkvaban. Igy megy ez itt..
Az angoloknak milyen gyarmati érdekeltségeik vannak Ukrajnában? Ukrajna gyarmat egyébként, csak egy apró kérdés? Keresztbe-kasul hazudozol, csúsztatsz folyamatosan és te így elégedett vagy magaddal.
A tuzszunet az arrol szol,h senki nem lovi a masikat. persze,makd nyilvan az ukranok allitsak le az egesz orszagot a gyoker putyin miatt,mert o ezt keri. Mibe vagytok ti it,te jo eg... 😆 Akkor tipli haza minden eszak koreainak,meg a kulfoldi fegyvereket szepen lehet hazakuldeni a ruszkiknak. Na ugye.
Az oroszok már nagyban kimaxolták az erőfölényüket, többre már nem futja, mégis erőlködnek. Putyin simán csinálná még ezt a háborút akár tíz évig vagy a haláláig, neki megéri az a pár ezer négyzetkilométer pár százezer orosz haláláért cserébe. Nem akarja látni, hogy ez egy felelőtlen hülyeség. Ha kifulladnak végleg, az orosz történelemkönyvek sajnos nem azt fogják mondani, hogy eltékozolt még ennyi orosz embert nagyjából a semmiért. Ilyen ez az Oroszország.
OROSZ-UKRÁN háború