Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:17
Előzmény: #793  signal2
#800
Ne röhögtess ,jelenleg semmilyen vakcina sem lehetne még forgalomba covidra ha betartják az engedélyeztetést hagyományos szabályrendszerét,ahhoz évek kellenek,hogy egy vakcinát biztonsági és hatékonysági szempontok alapján leteszteljenek,az összes vakcina engedélyeztetése rendkívüli vészhelyzeti.Az,hogy a vakcinák mennyire hatékonyak és van-e mellékhatásuk több év múlva fog csak kiderülni.
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:13
Előzmény: #796  Törölt felhasználó
#799
A háziorvosod viszont a felelőséget vállalja a vakcina beadásával, úgyhogy igazán nem velük vitatkoznék a helyedben.
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:12
Előzmény: #796  Törölt felhasználó
#798
Ja, értem. Szóval neked lehet véleményed, ha másnak van, azt meg büntessék x@rrá. Ok, korrekt
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:12
Előzmény: #792  Törölt felhasználó
#797
"hivatalos orvosi szaklapokból"
Na ilyet nem találhattál a kínaival kapcsolatban.
A probléma, hogy hiányzik a 3. fázis a kutatásból. Hol van ? Ha látnánk akkor bátran hirdethetnéd, hogy semmi baj vele. 
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:10
Előzmény: #794  Törölt felhasználó
#796
Nem aláztam senkit sem,ez a tapasztalatom és így a véleményem is a háziorvosokról,tisztelet a kivételnek,de a háziorvosok zöme köztudottan csak arra alkalmas,hogy recepteket meg beutalót írjon,ezért írtam,hogy kis tudású,az orvosi társadalmon belül
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:07
Előzmény: #791  Törölt felhasználó
#795
a hivatalos és magán vélemény között van jogi különbség,egy körzeti orvos hivatalos személy egy kapus edző pedig nem,a sinopharm hatékonyságát nem csak nálunk fogadják el hanem más országokban is,nem a külügyminiszter véleményezte a hatékonyságát ez csak ellenzéki halandzsa a szokásos ferdítés,hozzáértő orvosok véleményezték az engedélyeztetést felgyorsították valóban de nem politikusok hanem orvosok véleményezték a vakcina hatékonyságát és biztonságosságát,egyébként jelenleg a világban egyetlen egy vakcina sem lehetne még ha sürgősséggel rendkívüli helyzetre hivatkozva nem engedélyezik a használatukat az összes vakcina tesztelése gyakorlatilag most folyik.A pfizerről sem láttam még olyan statisztikát,hogy hányan haltak meg azután covidban,hogy mind a két dózist megkapták,mindegyik nálunk használatos vakcina jó,hogy ténylegesen mennyire az majd 1-2 év múlva kiderül
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 10:03
Előzmény: #792  Törölt felhasználó
#794
3x írod:" kis tudású háziorvosok" - és ezt miért kell? a hírek szerint 1 háziorvosról volt szó, te meg alázod az összeset, Ez korrekt? Most őszintén:(
signal2
signal2 2021. 04. 21. 09:58
Előzmény: #792  Törölt felhasználó
#793
Nekem, mindegy mennyire véded. Minden más termék esetben kíméletlenül bevasalják a hatóságok a dkumentuációt, és szarrá büntetik azt, aki elüt két karaktert, csak pont a kis komcsi kínai és komcsi orosz vakcina esetében nem.
ALAP bazdmeg, főleg egy vakcina esetén, hogy leadják a domumentációt, mert abból lehet megállapítani, hoyg hatásos és biztonságos-e. A kis kormányunk az emberek életével hazardírozott. Ennyi. Meg is látszik a halottak számán. Hogy-hogy nem, pont akkor kezdett felfutni a fertőzések száma, amikor elkezdtünk tömegesen oltani (más orszgokban is)...
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 09:52
Előzmény: #790  signal2
#792
szabad vakcina választás van nálunk,senkit sem köteleznek a kinai vakcina elfogadására,de maga Orbán is ezt választotta így annyira szar valószínűleg nem lehet,mint az ellenzékiek azt szeretik propagálni,a kinai vakcinát nem kis tudású háziorvosok engedélyezték az,hogy a kis tudású háziorvosok mit gondolnak róla baromira nem érdekli azokat akik értenek is hozzá mert ez a szakterületük és nem háziorvosként tengetik az életüket,valószínűleg Orbán nem a háziorvosától kérdezte meg,hogy mennyire jó a kinai vakcina hanem olyan orvosok véleményét vette figyelembe akik értenek is hozzá,talán ha a kis tudású háziorvosok nem DK-s propaganda anyagból szednék hivatalos tudásukat vakcina ügyben hanem hivatalos orvosi szaklapokból akkor tudhatnák,hogy az általunk használt Sinopharm vakcina nagyon is hatékony a covid ellen.
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 09:44
Előzmény: #789  Törölt felhasználó
#791
"pár milliós bírságot rávernék a doktor bácsira"- és milyen alapon? mert elmondja a véleményét? A gaz németek kirúgták Petryt, mert elmondta a véleményét, lett is a fideszfunoknál nagy felháborodás. Ez z orvos nem tagadja meg az oltást, beadja ha kéred, csak véleményezi. A "páciens" meg dönt. Egyébként egy háziorvosnak jobbak ilyen téren az ismeretei, mint a külügyminiszternek. Vagy már elfelejtetted, hogy politikai nyomásra engedélyezték ezeket a remek szereket pár hónapja? De mondom, én támogatom a használatukat! Az alulinformáltaknak beadják -érted BEADJÁK:) - nekem meg hamarabb jut Pfizer.
signal2
signal2 2021. 04. 21. 09:33
Előzmény: #789  Törölt felhasználó
#790
Terméeszetesen hazardírozhat a kormány nem megfelelően dokumentált vakcinákkal, mivel nem tette kötelezővé, így az emberek maguk eldönthetik, melyiket kérik avagy nem kérik. Szerintem elvárható egy vakcinagyártótól, hogy a stnardoknak megfelelő vizsgálatokat elvégezze, azt megfelelően dokumentálja, és ezt a dokumentációt benyújtsa. Mi ettől most eltekintettünk, az országok többsége pedig nem tekint el. Sőt, nem derogál nekik már engedélyezett vakcinát felfüggeszteni, amikor valamelyikről kiderül valami. 
Viszont ezen körülmények között minden orvosnak joga van azt mondani, hogy amíg nem látta a dokumentációt, addig nem javasolja. Természetesen beadja, ha valaki kéri. A mi orvosunk is azt mondta, hogy ha lehet, akkor inkább várjunk Pfizerre vagy Modernára. 
Törölt felhasználó 2021. 04. 21. 09:28
Előzmény: #785  signal2
#789
pár milliós bírságot rávernék a doktor bácsira ,semmi mást nem kellene tenni mint azoknak a szakértő orvosoknak a szakvéleményét figyelembe venni akik hivatalosan is alátámasztják a kinai vakcina hatásosságát,a háziorvosok mint tudjuk az orvosi társadalom legnagyobb tudással bíró részesei ,ja vagy még sem .
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2021. 04. 21. 01:17
Előzmény: #784  badsector1
#788
le fog fagyni a processzora...
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2021. 04. 21. 01:13
Előzmény: #785  signal2
#787
mikor lesz vajon benne a Btk.-ban, hogy ez rémhír-terjesztésnek vagy hasonlónak minősül? 2022 után valamikor kb. erre lehet számítani, ha a maffiózók nyernének...  :)
Törölt felhasználó 2021. 04. 20. 23:13
Előzmény: #785  signal2
#786
Én támogatom mind a Sinopharm, mind a Sputnik V vakcina használatát, mert hatékonyak! (Meg minél többen elfogadják ezeket a "keleti" oltóanyagokat, annál hamarabb jut nekem Pfizer.)
signal2
signal2 2021. 04. 20. 22:10
#785
"Én ebben a Sinopharm-kampányban nem kívánok részt venni, nem tudom az embereknek azt mondani, hogy ezt ajánlom” – mondja a szintén fővárosi praxissal működő dr. Eörsi Dániel háziorvos. Azt mondja, azért, mert „orvosszakmailag nem nagyon vagyunk meggyőződve az oltóanyag hatékonyságáról”. Szerinte nagy különbség van a mostani és a februári helyzet között. Akkor a Sinopharm vakcináját vészhelyzeti forgatókönyv alapján engedélyezte hazánk. Ez abban a helyzetben igazolható volt, „én is támogattam, hiszen folyamatosan romlottak a járványmutatók, és kevés volt az igazolt hatékonyságú vakcina”.
badsector1
badsector1 2021. 04. 20. 17:18
Előzmény: #782  zhagar
#784
én sem oltatnám be magam astrával, de pfizerrel beoltattam magam.
akkor én oltásellenes vagyok  szerinted?
erre varrjál gombot!
badsector1
badsector1 2021. 04. 20. 17:16
Előzmény: #779  Törölt felhasználó
#783
te szereted az összeesküvés elméleteket. :))
  
"A közszolgálati híroldal cikkéből  kiderül, hogy ugyan az invázió még nem indult meg, de „Soros Györgyhöz köthető szervezetek közös dokumentumban jelentik ki, hogy a magyar belügyekbe a NATO-n keresztül is be kell avatkozni, és az Amerikai Egyesült Államoknak a globális demokrácia védelmezőjévé kell válnia”."
zhagar 2021. 04. 20. 17:08
Előzmény: #773  badsector1
#782

 Hiába bizonygatja az ellenkezőjét, a DK továbbra is beleáll az oltásellenes kampányba
A DK XVIII. kerületi polgármestere, Szaniszló Sándor ma reggel az ATV Start című műsorában szintet ugrott azzal, hogy immár az AstraZenecával kapcsolatban is kételyeket fogalmazott meg.
Szaniszló bemelegítésképpen megerősítette, hogy pártja továbbra is vizsgáltatná a kínai vakcina megbízhatóságát, jóllehet a magyar szakemberek minden szállítmányt külön vizsgálat alá vetnek, amikor megérkezik.  A Gyurcsány-párti polgármester ezután a nem keleti vakcinákat is támadni kezdte.
Emlékezetes, Szaniszló Sándor volt az a Gyurcsány-párti polgármester is, aki nemrég diadalittasan jelentette be, hogy a XVIII. kerületben a háziorvosok nem oltották el a kínai vakcinák egy részét. Ezek helyett pedig uniós engedéllyel rendelkező vakcinákat követelt a kormánytól. A felháborodás hatására Szaniszló később törölte a bejelentést tartalmazó Facebook-posztját, és azzal mentegette magát, hogy a kerületben valójában oltáspárti kampányt folytattak.
Ismert: Gyurcsány Ferenc felesége is nyíltan a keleti vakcinák ellen kampányol. Dobrev Klára teszi mindezt úgy, hogy a baloldal egyik lehetséges miniszterelnök-jelöltjeként a járvány kellős közepén indult országjárásra, és miután nem mondott igazat arról, hogy találkozói során maszkot viselt, kénytelen volt bejelenteni, hogy elkapta a koronavírust. A betegségből éppen kilábaló Dobrev mégis ott folytatja, ahol abbahagyta: továbbra is rendszeresen arról ír közösségi oldalán, hogy az emberek csak valamelyik uniós engedéllyel rendelkező vakcinával oltassák be magukat.
 Dobrev magatartását különösen szomorúvá teszi, hogy már több DK-s politikus is elhunyt a járványban, egyikük, Penz András maga is részt vett az oltásellenes hangulat kialakításában.
De a napokban, szintén az ATV-ben Vágó István is úgy tagadta, hogy pártja oltásellenes lenne, hogy közben beismerte azt , hogy "a DK nem oltásellenes, hanem „keletivakcina-ellenes”.
exley 2021. 04. 20. 15:50
Előzmény: #779  Törölt felhasználó
#781
Fletó után szabadon a narancs t fogni, belső ellenzéke.Karl Marxra sok mindent rá lehet fogni, de nem volt egy schwarz  sim@r vagy elt@lcsy vagy jár@i.Janet Louise Yellen az amerikai Karl Marx. KKP sem azonosult tanításával. A Szovjetunió sem.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek