Topiknyitó: Nudli 2023. 02. 23. 17:15

Dumcsi  

Kell egy dumcsizós hely, itt lesz egy..nem kell offolni a szaktopikokat.
Kulturáltan okosan, érvelve beszélgetni. A cimkézgetést lehet otthol hagyni a szegény kis mókusoknak.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nudli
Nudli 2024. 05. 09. 14:19
#77
ábrándozni szép.
A pesti lilaködös értelmiségi, a kuncsorgó művészvilág és a sznob budaiak (hegylakók és várbéliek)  mind baloldali eszméket vallanak és most beszívták a modernizált szélsőbalos eszmét a balliberális katyvaszt.   Budapesten vannak az " urbánus zsidó emberek is"  (powered by N. M.) akiknek a gyökerei még Budapest felszabadításaként érte meg a szovjet csapatokat (3napig az is volt). 
Csak gondolj bele ki a jobb főpolgármester Tarlós vagy ez a szerencsétlen mamlasz karygeri? 
Ha az ember normálisan választ akkor a jobbat választja. De ebből is látható ideológiaiak a választások nem pedig képességek szerinti. Ráadásul a mai fiatalok nem emlékeznek a korábbi időszakra hiszen gyerekként már a fideszt látták, fogalmuk nincs a komcsi időkről vagy az szdsz/mszmp tatárdúlásról. Könnyű ezeket befolyásolni, meg amúgy is gyenge nemzedék arra megy amerre a szél fúj. 
Budapest a szabad választások óta is baloldali volt  nem túl rég sikerült leváltani a balosokat. DE! az ország nem Budapestből áll. Vidéken élénken emlékeznek a kommunista időkre amikor kinevették és büntették a vallásos embereket, megvan még a családi elbeszélés amikor elvették a komcsik a nehezen összeszedett javakat. Ráadásul ezt a réteget birkázza buta parasztozza az ellenzék. Meg sem próbálja megérteni őket. Ezek az emberek még a valódi értékeket és emberi tulajdonságokat nézik. 
ehe
ehe 2024. 05. 07. 09:23
Előzmény: #75  Nudli
#76
Nudli
Nudli 2024. 05. 06. 21:02
Előzmény: #73  ehe
#75
jellemtelenül ferditesz. 
Zanza2 2024. 05. 05. 21:36
Előzmény: #73  ehe
#74
Ilyen az, ha valaki rossz példaképeket választ...
ehe
ehe 2024. 05. 05. 21:24
Előzmény: #72  Zanza2
#73
Bevallom én durván kiégtem ott, hogy a szotyis még trampnál is komolyabb kaliber, azóta nem sikerült magam összerakni egészen.
Zanza2 2024. 05. 05. 18:11
Előzmény: #70  ehe
#72
"Az ilyen embert nem visszaszavazni kellene a hatalomba, hanem elkuldeni pl. a szabadpiacra nemi tapasztalaltot szerezni a sajat boren."
Elküldeni a szabadpiacra? Ezek után? Rács mögé, felelősségrevonás, elszámoltatás után!
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 15:59
Előzmény: #70  ehe
#71
gyurcsóti? vagy a női mása dobrevnyica? mzp? A magyar fiú? Momentumból bárki? A brahipárt kutyások? 
A teljes politikai palettát le kellene cserélni. 
ehe
ehe 2024. 05. 05. 15:40
Előzmény: #69  Nudli
#70
Sajnos en nem tudok egy ilyen embert semmire se tartani, aki az elso kisebb doccenonel atiratja a valasztasi szabalyokat, kesobb meg mar a jobbikos stromanjaval iratja at ujra.
Az ilyen embert nem visszaszavazni kellene a hatalomba, hanem elkuldeni pl. a szabadpiacra nemi tapasztalaltot szerezni a sajat boren.
Nalam az ilyen emberek nem erdemelnek ujabb eselyt.
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 15:23
Előzmény: #68  ehe
#69
Orbánnak jó agya van, egy nap több gondolata van mint neked egész életedben. :)
Gondolom neked biden, trumpi vagy a macron a példaképed vagy a szegény scholz.
Érteni kellene folyamatokat.
Usa lemaradt pár dologgal ezért mindenhol beavatkozik.
Usa legnagyobb konkurenciája kína oroszok és eu. 
Szép szimbiózis volt az euval a németekkel az orosz, olcsó energia cserében magas hozzáadott értékű áru és szolgáltatás és kínával is jó kapcsolatok. 5-6G tech.ben kína már veri usát pénzügyileg is veszélyes usára. 
Mindenki vidám volt és fejlődött. Usa nem tudta eladni a drága LNGjét nem ő volt a legfontosabb partner. Orosznak ott volt a BRICS + az arab olajosokkal is jó kapcsolat, selyemút.. 
Oroszt provokálták a kisebbségével ezt eszkalálták háborúvá. 
 Elég volt lefizetni/bezsarolni eu vezetést és már meg is lett a dolog.
Orosz kapcsolatok felszámolva, kínára szankciók orosz függőség usáira cserélve fegyverek/energia/kereskedelem. EU 10-15évre elvesztette hatékonyságát és versenyelőnyét. 
Átalakul a világ usa hegemónia recseg ropog csak elnapolták a gazdasági csődjüket. 120% államadósság? Egyre csökkenő USD dominancia?  Új elszámolópénzek? Esetleg kriptók? 
ehe
ehe 2024. 05. 05. 15:03
Előzmény: #66  Nudli
#68
Orban valoban egy erosen traumatizalt ember benyomasat kelti, putyin baratod inkabb egy mezei pszichopata lehet.
Lehet ha gyozo bacsi beadja a qlcsot szelidul majd.
Vagy akkor valik meg durvabba.
En ha lehet egyik forgatokonyvre se vagyok mar tul kivancsi, szivtak mar eleget a verunket.
ehe
ehe 2024. 05. 05. 14:48
Előzmény: #66  Nudli
#67
FAM=Martin Ethelwolf=Farkas Attila Marton
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 14:43
Előzmény: #64  ehe
#66
igen rettegek. Ahogy Orbán és putyin is a balos propagandában.
Duális az agyatok vagy fideszes valaki vagy magyarpéteres. Más nem lehet. 
És persze aki nem azt fújja mit ti az ilyen olyan amolyan. Ez inkább szánalmas.
Soha nem féltem a változástól mert minden változás új lehetőség. 
Orbánék/módszerváltók elkövettek pár hibát, hatalmasat. 
Meg kellett volna a parasztot erőszakolni. Kell a szabadság? tessék. Piaci bérek és piaci árak. Alkalmazkodj paraszt. mire elég a nettó béred. 33% megélhetés 33% lakhatás 33% rezsi  
nem mentegetni meg támogatni, öreg itt van a piacgazdaság fizess adót, fizesd meg mindennek a piaci árát,  ingatlanadót és gyerünk. 
Ha kimennek "németbee" ott egyből ez fogadja őket. 
Azért nem csinálták meg mert nem tudtatok hatékonyan dolgozni.
Erre lett volna az EU-s felzárkóztatási pénzek amiért cserébe megnyitottuk a piacainkat, ők felvásárolták a magyar cégeket. Ezért jár az eus pénz nem pedig adható. 
Nem vagy mai csirke ha öregszik a fiad. :D
z0li23
z0li23 2024. 05. 05. 14:27
Előzmény: #59  Nudli
#65
Nudli bácsi, írd meg kérlek, hogy mennyi idős vagy. 
ehe
ehe 2024. 05. 05. 14:22
Előzmény: #60  Nudli
#64
Libsibal globalista propagandarol handabandalsz itt a ner 14ik eveben.
Hat jo remegest kivanok itt is, majrezz csak a valtozastol te is. 
Megertelek persze, fam is mondta multkor, hogy ahogy oregszik o is egyre konformistabb lesz.
De azert o meg nem erzi ugy hogy ala kene fekudnie orban sleppjenek.
Pedig te szinte biztos anyagilag jobban allsz.
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 14:12
Előzmény: #62  Ishar
#63
A társadalomban a piacképes tudást fizetik meg.  építőipari szakemberek orvosok ápolók, mérnökök, raktárosok targoncások, pincérek szakácsok.. széles palettán.
Akinek egy bölcsész diplomája van vagy nem halad a korral azt kevésbé árazzák jó helyre. Külföldön sem maradt meg tehát ott sem fizették agyon. 
Magyar sajátosság megtanulnak egy szakmát és annyi és kikéri magának nem fizetik meg. Nyugati országokban van egy végzettséged és 6-7 évente váltanak akár teljes szakmát. 
Azt gondolom aki most nem keres jól az magára vessen. 
Ishar
Ishar 2024. 05. 05. 13:55
Előzmény: #60  Nudli
#62
"Hat az ellenzéki propaganda és az emberek élete átpolitizált. Soha nem éltek ilyen jól." --- Van egy ismerősöm: doktori, több nyelvből felsőfokú, több év külföldi élet Magyarországnál jóval fejlettebb országban. Mikor megkapja a magyarországi értelmiségi fizetését és abból kifizet mindent, akkor a megmaradt összeg közelít a nullához. Hiába mondja neki az ember, hogy még soha nem élt ilyen jól és a pénztelensége csak egy ellenzéki propaganda, nem nagyon lehet meggyőzni.
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:48
#61
alapból egyszerű a dolog ahogy én látom.
Van egy új világáramlat.. eza szélsőbalos kollektívista, globalista áramlat ami náciktól átvettmódszerekkel dolgozik. Nem tudom mi a végső cél (a hatalom és a totálisellenőrzés biztosan benne van) de mindent bevetnek. hazugságok.. kettősbeszéd kettős mérce, idegen zászló.. zöldnek, emberjoginak,állatvédőnek és liberálisnak mondják magukat. Egy olyan arculatotépítettek, amivel azt sugallják akkor vagy nyerő, felvilágosult,humanista, felelősen gondolkodó, szabad ember ha azt mondod amit ők. Hanem akkor jönnek a negatív jelzők, fasiszta náci, homofób, agyhalott,gyáva, szolgalelkű.. Félelmetesen jól használják a közösségi forumokatés a netes médiát.. hamis hírekkel befolyásolnak ha számukra kedvezőtlentények vélemények kerülnek a világhálóra beindul a mémhadsereg éstúlterheléses támadást indítanak..próbálják kitekerni megforgatninevetségessé tenni magát a hírt és főleg a forrást.
Aliberalizmus alapjai sem tartják be, különbnek gondolják magukatmásoknál, kiválasztottnak. Nem kíváncsiak mások véleményére megtámadnakmindent ami nem azt mondja amit ők. Nem beszélve arról, hogy ademokrácia alapjait sem tartják be, Nem az van, hogy kampányolnak,pártként megméretik magukat és dolgoznak a többségi szavazatmegszerzéséért hanem zsarolással, lefizetéssel, érzékenyítésselszereznek befolyást céljaik elérése érdekében.
Mint globalistáknak nem érdekük a nemzeti érzület, nekik identitás nélküli jól befolyásolható biorobotokra van szükség.
Ki vagy ki vannak a háttérben? Háttérhatalom? huhh ezt tudom ez összeesküvés elmélet.. ismeri fel a dolgot az érzékenyített.
A világ erőforrásainak a zöme kevesek kezében van, ez mi ha nem a világhatalom?
Fő kérdés mi a cél? Világkormány ..világjegy? ja az más :)
Szerintem olyan sok a virtuális pénz ezt ki kell helyezni és kamatrabszolgákat csinálni.. nekik a legyek hordják össze..
Ne feledjétek az új libsibal áramlat az kollektívista mint a kommunizmus és nácizmus ezért szocialista mindkettő. Mindegyik világhatalomra tör. Nem akarnak individualista társadalmat. Valódi öntudatos embereket akik szeretik a hazájukat. 
Sokan nem is értik mi a tét. A fentiek miatt szabadságharc ami zajlik!!
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:36
#60
Hat az ellenzéki propaganda és az emberek élete átpolitizált. Soha nem éltek ilyen jól. Ha jól élsz akkor ki akarsz teljesedni erre a kiteljesedésre, öntudatra ébredésre játszik rá ügyesen a szélsőbal.  Van egy régi mondás: A szamár is akkor megy a jégre amikor jó dolga van. 
Elvileg egyre okosabbak tanultabbak, felvilágosultabbak az emberek és még is simán megvezethetők. 
Anno azt gondoltam - amikor elterjedt az internet és a közösségi oldalak- hogy ez a liberalizmusnak (a valódinak) egy nagyon magas fokára léptünk. Ezt már nem tudják visszalapátolni a lóba. Mindenki mindenről azonnal értesülhet itt lesz a kollektív bölcsesség időszaka. De úgy néz ki pontosan tudták akik ezt megnyitották a köznép felé, tudták a módszereket. Leng az inga.
Elvileg mindenki békésen boldogan viszonylagos jólétben akar élni, (a gyermekét taníttatni) az egész világon, elvárnák a vezetők az országukért dolgozzanak a tudósok pedig a fejlődéshez szükséges tudást technológiákat fejlesszék. Mindenki termelje azt amit tud és békésen kereskedjen a világ. 
Nem ezt látjuk. 
 
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:35
#59
A jólét hozta, tudatra ébredt az anyag. Az asszony is legalább akkora autót akar mint a pasi és jött a milf őrület, a nőknek ez megtetszett miközben szexista lenézős. Mindegyik milf akar lenni, már nem ér rá főzni takarítani, felfújt szájjal agresszíven közlekednek, van nekik énidő amikor a barinővel koktéloznak fröccsöznek egyet. Ilyen olyan diéta, ilyen olyan torna és tegezik a plasztikai sebészeket.  Korábban ezek voltak akik plázacicáskodtak egyik üzletből ki a másikba be. 
Ezeknek a hölgyeknek a többsége a pasi pénzén menőzik, egy részük a pasi pénzén indított vállalkozásából villant (1-2-3 körmös fodrász kozmetikus üzlet, turkáló)  és egy kisebb rész aki már vállalkozóként ment férjhez. 
Volt egy tanulmány, hogy hol és hogyan élnek a gazdagok, kiderült nem a divatos helyen divatos autókkal járó nagy házakban élők a gazdagok. Ezek egy nagy része hitelből él és előrehozott fogyasztásban van. Benne van a flowban ezért még fenn tudja tartani az egyensúlyt de elég egy rossz széljárás és annyi.
A gazdagok csöndes luxusban élnek. Jó helyen jó körülmények között minőségi termékeket élelmiszert használva. A vásárlásaikat nem befolyásolja a pénz, azt veszik amire szükségük van. 
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:34
#58
ami 50éves korotokban van az marad. 55-60ig azon dolgozol fenn tudd tartani az addig elérteket. A plusz pénzek mennek a gyerekekbe a rendszer fenntartásába örülsz ha ezen felül is marad.
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:33
#57
szerintem 2 út van. 
1. 22-25ÉVES KORODIG TANULSZ KEMÉNYEN, NYELVET IS TUDSZ, elmész egy múltihoz
a,  5 évre, keményen nyomod, vállalkozol ha látod, hogy kell elérni ez is öt év, ha nem jutsz sehova akkor visszalépsz és alkalmazott leszel. Folyamatosan tanulsz nem iskolában hanem a tudást a gyakorlatod szívod fel. a fizetésed 20%át félreteszed. 
B. alkalmazottként keményen nyomod, építed a karriered, béred 20%át félreteszed. Ittt is mindenből tanulsz. Csak nagy és piacképes cégnél érdemes dolgozni. Esetleg külföldön vagy külföldi MO.i cégnél. 
Mindkét esetben évente jutalmazod magad, 2hét thaiföld stb stb.. ha nem akkor befásulsz.
Szekszelj amit csak bírsz mert csak az tud jó édesapa vagy anyuka lenni aki "kiélte magát"
Nem a "menő" és belevaló csajok pasik a jó férjek feleségek.
A menő csajok is majd a pocakos könyvelőhöz mennek feleségül (a biztonság a fontos) a pasik is a kedves asszonyos kerek idomú hölgyeket veszik el.  És bizony szex közben a vadulós időkre fognak gondolni  de jó szülők jó társak lesznek  mert nem kockáztatják a gyerekeket a békét és szeretetet. Párszor kaptam telefont 8-10vvel korábbi leányoktól, emlékszel... amikor a pinpongasztalon (azóta odaépítették a mammutot :DD)..  csak tudni akarta mi van velem de nem fog többet hívni szép családja van...stb stb..
32-35éves korodban jöhet a család. Első generáció vagytok akik örökölnek. Elöször nagyszülőktől majd a szüleitektől. 
Ha elmúltál 30 és semmid nincs, semmi motivációd, mindenről gyurcsány vagy orbán tehet akkor te a lúzerek táborát növeled. Várod a szüleid által megtermelt javakat. Ha neadjistan családod is lesz akkor az  asszony is rágja a füled minek az öreg boszorkánynak (ez a te édesanyád.) annyi pénz, akkora lakás..stb stb.. 
Szerintem ez. De bocs aki magára ismert.
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:33
#56
Beszélgettem fiatalokkal olvasgatom a fórumot hát van gond a fiatalokkal.
1. vagy azonnal akarnak mindent, lakást autót, nyaralásokat kacskaringós szívószálas koktéozós képeket akarnak megosztani. Alapja semmi mert nem tesznek bele semmi energiát. Nagyitól örököltek egy lakást. "okosan" befekteti az árát és már nagyon menőnek érzi magát. De minden szar mindenről a zorbán tehet. 
2. viszonylag jól keres( nettó 4-600körül, azt a minimumot dolgozza amiért még nem rúgják ki, belepunnyad az életbe, virtuális térben lázadozik kicsit, nem kell a szex sem, mert olyan fárasztó. Csipsz, jó filmek, öldöklős játékok, menő telefon, az évek meg csak repülnek. 
Háát ez núdli. 
Csak a nagy dolgokból lesznek nagy dolgok. Belerax 120%ot, minden nap tanulsz és nyomod. Pénz és teljesítmény. 
Add össze mennyibe kerül amit el akarsz érni.
lakás: 80-160millió?
csetreszek: 10-30.millió?
ha nyaraló is kell akkor még 20-80guriga
Havonta mennyi pénz kell ? fejenként 4-500ezer mai értéken? és egyebekre évi 1-3 millió.
általános iskola szöveges példa: melyik az a szám amiből ezek és ezek a fenntartása kijön? 
Nudli
Nudli 2024. 05. 05. 13:32
Előzmény: #54  ronaldinyo
#55
Ezt látod? :) én nem. Az emberek soha nem éltek ilyen jól. 
ronaldinyo 2024. 01. 18. 18:51
Előzmény: #53  ronaldinyo
#54
hihetetlen nagy a lemaradás nálunk ,vagy 100 év,ehhez képest az ország romokban van
kockaveto1
kockaveto1 2024. 01. 18. 12:54
#52
Nudli
Nudli 2024. 01. 18. 10:29
Előzmény: #48  ronaldinyo
#51
A hatalmi erők átrendeződése zajlik. Változik a világ változnak az ásványianyag igények területek felemelkednek mások összeesnek.  Próbálják csökkenteni vagy demográfiailag átrendezni az emberi fajt. De 1-5 év és elrendeződik megnyugszik a világ, minden kezdődik elölről. 
ronaldinyo 2024. 01. 18. 03:04
Előzmény: #41  Zanza2
#50
Nyugati világ elkárhozi, szintén egész amerika .ez részek maga a pokol., a vallásról meg annyit, hagyjátok hogy a halottak temessék el hslottaikat, ez bizony az egyházakat jelenti és benne a Vezetöket akik maguk a Halottsk a híveik pedig ezeknek a Halottaik.és bizony ez 6 milliárd ember.⌛
ronaldinyo 2024. 01. 18. 02:58
#49
🕊🥀
ronaldinyo 2024. 01. 18. 02:56
Előzmény: #42  Nudli
#48
Usa a fenevad a vatikán meg a másik, megy a süllyestöbe, magának is szol az igazság megváltása, ha elbirják az igazságot, akkor jo ha nen az eltaszitja magukat.és az emberiség többségé halad a feneketlen méjségekbe brleugrsni hadd menjenek, nem kár értük.🕸
ronaldinyo 2024. 01. 18. 02:48
Előzmény: #45  pfantom113
#47
Na akkor tesdék az igazságot keresni, ez nem birka csordáknak valók meg sem értenék, csak bégetnének.megváltás az igazság.🕊
Nudli
Nudli 2024. 01. 18. 00:40
Előzmény: #45  pfantom113
#46
Hátrányból előny ez egy fontos momentum az életben. Ügyes vagy, tedd a dolgod és majd kiderül. De tartsd tiszteletben az embert. Volt egy edzőm azt mondta soha nem lehet tudni ki van a zakóban. 
Örülök ha találsz pozitív dolgot a beírásaimban. Sokkal többen olvassák a fórumokat mint ahányan beírogatnak. Ezért írogatok ha kell valakinek akkor tanuljon belőle. A fórum a kollektív bölcsesség. Mint a Matula bácsi elmondon és ha kell akkor kell ha nem akkor nem.
pfantom113
pfantom113 2024. 01. 17. 19:27
Előzmény: #44  Nudli
#45
Sajnos diszlexia miatt a felfogásom,gondolkodásom teljesen más,mint az átlag embereké.
Ezért különc is vagyok és ez az élet minden területére igaz.
Szerencse,hogy a gyerekeim is örökölték,mert nem is tudom mi lenne velem. 
Az élet ezt dobta,hülye vagyok a Magyar nyelv és irodalom területén. De amiket írsz, egy jóérzésű ember érzését adja.Lelkemnek jól esnek  a szavaid,nagyon átjön amiket írsz!Ritka az ilyen számomra! 
A csorda utálja a másként gondolkodó embert.Nem is annyira a véleményét utálják, hanem ennek az embernek a merészségét, hogy önállóan gondolkodik, más mint a csorda.Pontosan azt utálják benne, amit egy csorda nem tud, vagy nem mer megtenni! 
​Én ennek a gondolkodásnak nagyon sokat köszönhetek az életben. Tiszteltek és egyben féltek is tőlem! Soha nem kellett meghunyászkodni egy nagyfejű előtt sem.Igazából a tenyeremből ettek. 
Amit a diszlexia elvett,azt mást területen visszakaptam kamatostul.
Ezt a helyzeti előnyömet ki is használtam rendesen. 
NA szóval! Engem ne irányítson senki,én tudom,hogy mi jó nekem és azt teszek amit én akarok.
Ahol érzem a fejetlenséget, lehúzást és a kihasználást,na ezek menjenek a jó büdös anyukájukba. 
Ehhez az elvhez tartom magam,még ha rosszabbul is kell élnem. 
Brüsszel,USA,Oroszok? Igazából leírtad és jól látod a dolgokat! Szívemből beszélsz! 
Nudli
Nudli 2024. 01. 17. 17:44
Előzmény: #43  pfantom113
#44
Köszönöm. Megtisztelsz. Ki király ki nem azt az élet dönti el. Meg egyáltalán mi a királyság. Nekem már az ha egészség van és az igényeim szerint élhetek. Élvezem ha kidolgozom valamit és azt meg tudom csinálni mégha sokan mondják, hogy nem lehet. 
Nekem nem fontos igazam legyen de tudok érvelni az igazam mellett.  Ha meg tudják cáfolni az jó mert abból lehet tanulni. 
Szeretem a gondolkodás és a szellem erejét. 
Nem csúszómászók csak egyszerűen bizonytalanok, nem saját utat járnak hanem valami vagy  valaki mellé állnak így érzik erősnek magukat. Szükségük van egy állandó visszaigazolásra. Ebben is van lehetőség, jön egy flow beleállsz majd átugrasz egy másikra.
A világban van egy uralkodó réteg, oda születni kell ez nem a te világod  ők a ragadozók, vannak a gnúk akik  csodában szaladgálnak a vezérek után és van a kevés számú "szabad"  aki látszólagos szabadságban él élhet mert az elfogásuk sok munkával járna ennyit nem ér meg. Talán ez a pálya érdekel. 
De nem kell túlgondolni. Az élet szép és meg kell élni amit tudsz mert gyorsan elreppen. 
pfantom113
pfantom113 2024. 01. 17. 17:00
Előzmény: #42  Nudli
#43
KIRÁLY VAGY! Imádom amiket írsz! 
Annyira egy húron pendülünk,hogy az hihetetlen! Veled Vagyok és csodálom a kitartásod, ahogy az agyatlanokkal hadakozol! 
Ezeknek mindegy,hogy kinek kell pitizni,nyalni,behódolni,csúszómászó mind!
 Egy a fontos számukra,hogy jól éljenek,nem számít ha ezért, másba kell  belerúgni,vagy meg kell alázkodni.
Gerinctelenség minta példányai! Irányított bohócok!
Így is lehet élni!Persze aki többre viszi az életben,mint ők és mellette ember is marad, azt irigylik és próbálják minden eszközzel eltiporni. Stílus maga az ember! Komcsik vs Brüsszeli agyatlanok! Egykutya! 
Nudli
Nudli 2024. 01. 17. 16:07
Előzmény: #41  Zanza2
#42
Szélsőségekben gondolkodsz és a lényeget nem értetted. De hát ilyen az emberi agy, jobb bal jó rossz, fujj fujj hajrá. Én azt mondom az élet szépsége a színek nem a fekete vagy fehér.
Eu elbaszta azt az esélyt a 4. erő legyen a világban. Ami dühít nem elbaszta hanem a lefizetett eus képviselők eladtak minket.  Én nem akarok kelethez vagy usa majmokhoz sem tartozni. Ez nem Moszkva vagy szabad világ kérdése. Ha így látod beetettek. Eu nem usa nem kelet nem orosz. Már a mellettünk levő balkán sem Európa csak földrajzilag az. 
A többi az butaság... én nem írom menj jeruzsálembe vagy usába. Én magyar vagyok európai keresztény a kultúrám függetlenül attól, hogy nem vagyok gyakorló vallásos. Mégha ismerem is a világot és a természetben lévő végtelen rendet rendezettséget. Nem mellesleg taszít az egyházak viselkedése az ott tapasztalható álságosság. A valódi vallás talán a most pogánynak mondott hit. Amit csak a természetközeli emberek ismerhetnek fel. Ahogy a buddhizmus mondja Buddha benned van de benne van a fában a fűben és mindenben. Az emberek zöme csak kesereg elmondja mit miért nem lehet.. elbasszák az életüket. 
zoom zoom mi volt ez? az életed haver. Akarok másikat. Nem öreg ennyi volt.  
Zanza2 2024. 01. 15. 11:44
Előzmény: #40  Nudli
#41
Tudom, nincs értelme veled vitatkozni, pláne nem érvelni, de egy gondolat kikívánkozik belőlem:
A nyugati világ sem ártatlan, tudjuk. Én a két rossz közül mégis inkább azt választon, mint a keletit. Inkább a rossz, mint a még rosszabb, ráadásul azokben a rendszerekben még van némi esélyed változtatni, beleszólni, keleten semmi.
Úgyhogy, drága Barátom, isten veled, nyugodtan telepedj át Moszkvába, integrtni fogok neked, de én inkább maradok.
És ne próbáljátok az országot átnyomni a keleti érdekszférába, mert még nem őrült meg itt sem mindenki.

Topik gazda

Nudli
Nudli
2 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek