szerintem meg adós maradtál a válaszokkal, nagyon is!ezt a fajta érvelésr meg már jól ismerjük: " hagyjuk szerintem, senkit nem érdekel a DK. és Gyurcsány sem, hiba erre a pártra alapoznotok a választást."
tudod amíg az ő pártja vezeti az ellenzéki koalíciót, addig ez már megint csak egy jó nagy vastag mellébeszélés és púderduma volt a részedről!!!
signal és peterbond (újabban nagyon el van tűnve bizonyára megakadt a torkán a foci témában elszenvedett veresége amit rámértem..de sebaj), szóval ők szokták itt megpróbálni beadni a jónépnek azt a mesét, hogy "dehát a dk nem érdekes mert ott a momentum is meg a jobbik is meg a remek karigeri, stb. stb és ők majd senki sem tudja ám bizonyítani hogy ellopnának bármit is, meg majd egymás körmére néznek stb stb"
amit persze ők maguk is tudjáák jól KAMU a köbön, dehát, ki kell mégiscak találnotok vmit arra, hogyan lehetne eladni a jónépnek a leértékelt árut, ugye?!
sebaj, akárányszir játsszátok el ezt az álszent "olyan mintha a dk nem is létezne" című csalimesét ahányszor csak akarjátok, de mindig jelezve lesz, hogy egy kész átverés show-n dolgoztok, aminek nem lesz meg az eredménye (bármennyire is szeretnétek, és ezzel nem dícérem orbánt, mert egy jó és hiteles ellenzékre szükség lenne, dehát itt olyan egyelőre nincs!..
ja és bocs de azt sem hiszem el, hogy te nem fogsz szsvazni senkire..
illetve ha elhinném, akkor meg visszatérek arra amit már ajánlottam, hogyha téged ez az ország nem érdekel = nem szsvazol, akkor miért nem költözöl már ki Németországba??! tökjó hely, (igaz hogy vakcinájuk nincs elég de akkor is szuperjó), ott a helyed, Merkel mami vár!! :-)
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........