Nekem is van bőven belőle és jobb híján tartom is, de kis túlzással bármi egyébbe fektettem volna a BÉT-en ezt a pénzt az elmúlt két évben, jobban jártam volna. Szóval szép dolog a potenciál és a lehetséges story, de egy tőzsdei cég esetében ez kevés.
Orbitalis Úr, jelenleg is rendelkezik ingatlanvagyonnal, a Szerémi es a francia s pár kissebb.A Neo tobb tizmilliard erteku szerzodessel rendelkezik.A Neo hatalmas uzemeltetési szerzodései bár immateriálisak, de ezeknek is van valódi értéke.Ha nincs papirja legalabb olyanokat írjon ami a valos.Az operativ mukodés pozitiv eredményu.Erosen felhalmozas javasolt.Attol, hogy ezt minden nap ideírja azokat nem riassza el akik ertenek hozza.Üdvozlettel:Toka Ur.
Javaslom tanulmanyozni, hogyan vezették ki a KulcsSoftot. Senki nem járt jól. Javaslom tanulmányozni, hogyan higitották ki a Delta részvényállományát. Papíron bármikor le tudják rontani az eps-t hogy 10Ft se legyen. Ez egy holding, nincs benne valódi érték csak immaterialis tulajdonlás zárt cegekben. Egyeíőre a kutyát sem érdekli. Még az igazgatót és a tulajdonost semY Ez elég konkrét jel.
Vegyed csak szorgalmasan, 100 forintnál már a csődöt, és kivezetést fogja árazni!! De nem akarok tényleg rosszindulatú lenni, 300 -nál jobb ha dobod az egészet a francba!!
Hú basszus!! Milyen 600 -900ft😃😃?? A 300 az reális lehet idén,de előtte még 200-on be lehet vásárolni akinek van vér a pucájában ott is, és vállalja a kockázatot 😃!
Orbitális badarság amit írsz! Lesznek itt még meglepetések! 300-at ne is említsd, 600-900 között lesz, pikk-pakk a CsodaAkko! Szerinted hülye aki veszi?
ez a vonat màr elment. már a 220 is sokkal reálisabb, mint 300 magára hagyott szerencsétlen sajtpapír. még a saját gazdája sem veszi hulladék áron :):):)
Akko fórum