érdemes megemlíteni, hogy a 30-70-es határok nem objektívak, sok esetben ez eltolódhat 40-70 közötti határok felé, például egy emelkedő trend esetében, vagy éppen lefelé 30-60 irányába is, ha inkább csökkenő pályán mozog a vizsgált árfolyam. Általánosságban viszont a 30-70-es határt szokás használni, így leginkább ezeket a paraméreket érdemes szem előtt tartani.
Jobbat nem tudsz? 🤣🤣 Mi köze az akko-nak az appeninnhez? Amúgy vártam am böfögésed és láttam az app topikban is múltkor, amikor megjegyezted! Ott sem jó ha felkötik, de ne felejtsd a trendet is nézni hozzá! Lényeges...:))
Most az rsi 34.5 naposon, ami már érlel egy fordulást. Ehhez 312-t meg kellene érinteni és utána lágyan fel, hogy ne fűtse szét megint. Ha belevág valaki, akkor vissza fogják ütni és akkor irány a 29x.
dehogynem :) "100 éve ilyen ez a részvény kereskedése" most meg túl lett spekázva és "mindenki" türelmetlen! Megvan ennek is a hosszú távú célja, de türelem! "Amit elszúrtak", most helyre kell hozni, aztán mehet...
Mindig mondom, hogy a végét nem kéne felhúzni, de hiába! Most gondol el, az rsi a zárót veszi figyelembe, ha a végét felkötjük, akkor sokkal később fog fordulni, mert nem lesz túladott! Erre elfogy a türelem és szórja mindenki. Persze, ez csak rész a folyamatnak... A ta mükszik és a határok lényegesek!!
Azért nem hiszem hogy nem lett említve , hogy ez egy spekulatív részvény .. Azt se hiszem hogy nem lett kitárgyalva , hogy a tulajdonos kb letojja az árfolyamot .. Beetető szöveg az meg mindenhol van akarva , akaratlan . Ezt is meg kell tanulnia egy kezdőnek felismerni .. ..
Én mind a kettőt jó vételnek ítéltem, csak éppen Appból már nem tartok. Helyette, ahogy korábban is mondta, megveszem ezt a kellemes kis csorgást. Jött ám a sok dislike amikor beírtam, hogy a jelentőig csorgás lesz..., nemhogy örülnétek az olcsó beszállónak!
Mikor a "cicaharc" ment, még egyikben sem voltam érdekelt, de a harcoló felek mindkettőt rövid távon preferálták. Hogy közép meg hosszún mi lesz, azt seki sem tudja. Igaz azt sem, hogy röviden mi lesz. Azt viszont már tudjuk, hogy aki az Appeninnt preferálta az jobban járt. Azért is írják most többen, hogy inkább Akkot vennének, mert az leesett, mint a szar!
természetesen nem vettem magamra, de őszintén szólva unom már ezt az AKKO vs APP cicaharcot. Nekem van mindegyikből bőven, AKKO-ból most már azért jóval több, mert ezen az áron közép-hosszútávon megéri. APP-ban is lehet sajnos rövidtávú negatív meglepetés, amit nem feltétlen jelez majd előre a chart.
Akko fórum