Trump bejelentette, hogy értesülései szerint Irán olyan javaslat benyújtását tervezi, amely megfelelhet az Egyesült Államok elvárásainak. Az elnök erről a Pakisztánban várhatóan újrakezdődő tárgyalások kapcsán nyilatkozott a Reuters hírügynökségnek. "Készítik az ajánlatot, tehát meglátjuk" fogalmazott az amerikai elnök egy telefonos…
Valójában arra értik, hogy a Wizz egy ultra fapados légitársaság (ULCC). Ebbe a kategóriába tartozik a Ryan és a Wizz Európában. De az easyJet pl már nem igazán (az már inkább LCC-nek számít), de még mindig fapadosnak számít persze. És vannak még a nemzeti légitársaságok (Lufthansa, Air France, KLM, British Airways, LOT). A lényeg, hogy minél inkább az ULCC felé tolódik egy légitársaság gazdálkodása, annál inkább a működési költségeinek a nagyobb hányadát az üzemanyagköltségek fogják kitenni. Azaz az üzleti modelljük és így az üzleti eredményük sokkal jobban érzékeny a kerozin árváltozására. Tehát a részvényárfolyam is drasztikusabban reagál, mint egy hagyományos légitársaság esetében.
Azt nem ertem, hogy ha a wizzair modern gepei sokkal kevesebb kerozint figyaszgltanak, mint a boeing gepek, akkor miert irja megis a sajto, hogy sokkal jobban erinti a wizzairt az olajar emelkedes.
Igen erre gondoltam èn is , nem sokáig húzhatja már egyik fèl sem. Trump ès pártja romokban itt a foci vb Iránnak hormuzi szorosion kívül nincs semmilye. Nagyon fegyver sem jut be az amerikai blokád miatt. Trump nem èrt el semmit csak egy nagy gazdasági válság lehetősègèt. Remèlem lesz kamatemelès mert akkor a nasdaqon bevásárolok
Hétfőn 10.lesz👍 Iránnak is meg kell egyezni vagy éhen halnak, Trumpnak meg talán ez az utolsó esély. A jövő hét végén május, indulna szabi foglalások plusz a foci vb is közeleg.
Támaszok: » ATL: 832 GBp » Alatta már csak ereszkedő trendvonalak vannak nálam. Szóval ott már egy kicsit nehéz pontos értéket mondani, de mondjuk: - 810 GBp - 800 GBp (ez szimplán az kerek értéke miatt) - 700 GBp környéke (ezt a trendvonalat kérdés, hogy ha meg akarja kostólni, akkor mikor érné el) . Kicsit kupis, de most nincs időm formázgatni: https://www.tradingview.com/x/C5dixLT7/
az LSE forumon egyesek arrol fantazialnak, hogy a RyanAir megvásárolja a Wizzairt. De én ebben nem hiszek. Amúgy ebben van fantázia ? Vagy hogy több cég, RyanAir, EasyJet részesedést vesz ?
Ha a portfolió is írja már, hogy a Wizzair a kerozin hiány nagy vesztese, akkor kérem tessenek hazamenni! Nincs itt több látnivaló! Amúgy a forgalom és az árfolyam a portfoliót igazolja..... sajnos így szokott ez lenni. if you know what I mean....:-)
Hány vezetőt láttál most erről csámcsogni, hogy bezárja a berlini bázisát a Ryanair és biztosan a kerozinhiány vagy pénzügyi okok vannak mögötte? MOL nálam nem több egy szimpla okoskodónál, aki már többször bebizonyította, hogy csak szeret nagyot mondani. Sajnos még mindig túl sokan hisznek neki.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.