fura az ilyen együttmozgás. nem baj, felőlem, engem nem bánt :-). Itt már zavarhat pár shortost az árfolyam. jön a hétvége is. Ezzel együtt nagyon törékeny itt minden.
Pont ezt néztem meg egyből, hogy az emelkedés Wizz specifikus, de úgy néz ki, hogy a többi légitársaság is szépen emelkedik, mintha egyszerre vettek volna bele az összesbe.
az órás mozgóátlagok már szépen sorba álltak. Az már longos. Most az 50 napost kell leküzdeni, pont itt van. Nem elhanyagolható, működik, többször fordult róla az irány. meglátjuk, hajrá!
viszonylag alacsony forgalom mellett emelkedik, azaz mások sem tudják, mi van, és így inkább nem állnak be eladni (shortolni). (335e/átlag 1,1M). Lufthansanal meg sztrájkolnak, máshol is vannak szép történetek.
A mostani helyzetben nem a magas olajár a legnagyobb probléma, hanem a kerozin fizikai hiánya. Ha hiány van a gépet akkor is a földön kell tartani, ha egyébkét drága jegyeket is tudnál eladni arra a járatra. Ez azonban ismét egy átmeneti probléma és aki 3-4 évre veszi a Wizz air részvényeket, annak inkább kedvező a jelenlegi helyzet, mert lehetőséget ad az olcsóbb vételre.
A magas olajár elméletileg azoknak a légitársaságoknak kedvez, amelyeknek hatékonyabb gépei vannak és a Wizz air elméletileg ilyen légitársaság. Ami nem hatékony a Wizz airnél, hogy a flottája egy része a földön van.
A wizzair az egyik legjobban shortolt rèszvèny európában , tehát pici rossz hír is üti vagy fordítva .A hibas hajtóművek megjavítasa a kulcs a parkolóra állított gèpeken az olajár mellett hogy javuljon èrdemben a helyzet. Azt írják 2027 lehet a normalizálás .Persze nem kizárt asdig a 9-10 font-ról ugras 20-ra addig. Fárad az ukrán-orosz konfliktus is. Ha megnyilnak az ottani utazási lehetősègek az nagyot szólhat a wizzair-nek.
50 font az árfolyam azért 2021 őszén volt. És ekkor kezdett el az olaj ára emelkedni 70 dollárról. A háború kitörésekor a Wizz árfolyama már csak 35 font környékén volt. És aztán be is esett utána egészen 13 fontig. . Továbbá utána azért a Wizznél elég sok minden a felszínre került, illetve bekrepált. Nem voltak fedezve a kerozin és dollár kitettségek, a hajtóművek egy jelentős része kipurcant, a közel-keleti terjeszkedés elhasalt, a gépeket eladták hogy cashhez jussanak, az adósság elszállt, a tőkeáttétel elszállt, az adósság-besorolás leminősítésre került, rendeltek egy csomó új röpcsit amit üzemeltetni is kellene, a menedzsment rengeteget kummantott, ésatöbbi, ésatöbbi... . Az iráni háború ha véget is ér, a hátasai sajnos több évre akkor is maradnak (bizalmatlanság, kockázati felárak, biztosítási díjak magasan maradnak, szétlőtt olajipari infrastruktúra, a háborús károk kompenzálásra magasan maradó olajárak, infláció, stb). De én Bibi-t és Donnie-t úgy ismertem meg, hogy olyanok mint a mi Vityánk, azaz: "A meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük". Szóval nem nagyon hiszem, hogy lemondanának Irán kicsinálásáról. Legfeljebb elhalasztják az amerikai félidős választások utánra...
2022 év elején 50 font körül volt a Wizzair részvény ára. És mennyi volt akkoriban a Brent olaj ? 110 dollár. Nem értem, hogy ha esetleg véget ér hamarosan az iráni háború, és az orosz-ukran is szelídül, akkor mondjuk 90 dolláros olaj ár mellett miért nem valószínű mondjuk egy 20 fontos részvény ár ?
Ez jó hír. Talán lehet egy olyan "ököl szabályt" mondani, hogy egy jó hír 10 %-ot dob az árfolyamon. Ha stabilizálódik rövid távon a konfliktus, akkor 10 font fölé juthatunk. Ez egy jó nyár... szép lenne
Trump szétveri a világgazdaságot. Most éppen az olajárral. Trump érdeke az EU széthullása. Most WTI +8 %, Brent +4.5 %. Tegnap esett az ár, igaz, de hamarosan ott leszünk, mint a "nagy bejelentése" előtt. Trump, Witkoff, Kusher a nagy tőzsdések. Macron, Merz meg a két csicska
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.