Topiknyitó: harlem 2020. 01. 25. 23:26

CoronaVirus  

Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Glo67 2021. 12. 17. 18:59
Előzmény: #56154  bluefrog

nem beszólni akartam, tiszteletben tartom a véleményed
ha a felsorolt példáif mind valósak , de biztosan azok (?), honnan vannak amúgy, megírnád?
szóval ha biztos vagy abban hogy ezek nem álhírek akkor elhiszem, de nem ingatja meg a véleményem
azért nem, mert mint említettem, sokmilliónyian tényel millióféleképpen reagálunk a vírusra
a vakcinák kifejlesztői sosem ígérték állították azt, hogy az kérem tutifix ultra szuper megdönthetetlen ellenszer, ugye ezt elismered?
ők csak annyit állítottak, hogy ennél többre egyelőre nem telik
nekem is van egy gyögyszerész rokonom (Németo ban él) aki határozottan azt állítja,: 1. mesterséges laobrban előállított ez a vírus amit trvszerűen udatosan engedtek ki, hogy legyünk kevesebben, 2. genetikai elváltozásokat fog okozni ha nem is gyorsan de majd 6-7 - 10 év múlva láthatóan, tehát neki nem kell
mac a kínait adatná be magának, de még ezt sem kérte (ott uyge azt asszem nem is forgalmazzák a németeknél)
és lehet illetve nem kiázárt hogy igaza van, de tudunk jobbat?
a maszkot tudjuk csak lásd be, de az sem csodaszer, csak segít
Kóborról akkor mit gondols: igaza volt hogy nem kérte az oltást?
ha te lennél a felesége /gyereke stb. (tudtommal van egy tinédzserkorú? lánya), akkor is azt ismételgetnéd, hogy ..jól tette hogy nem kérte az oltást?
algore 2021. 12. 17. 18:57
Előzmény: #56158  algore
Nem tudom mennyire teljes, akit erdekel:
(a biztosan teljes eredeti, Spotify-on talalhato) 
https://rumble.com/vqserc-covidvaccine-discussion-dr.-peter-mccullough-with-the-legendary-joe-rogan-p.html?mref=usxns&mc=d169l
algore 2021. 12. 17. 18:54
Előzmény: #56157  algore
Az internetet egyebkent felrobbantotta Joe Rogan interjuja Peter McCullough-gal, aki minden idok legtobbet publikalt es idezett kardiologusa a vilagon (tobb szaklap szerkesztoje, FDA tanacsado idonkent stb)
Foleg a vakcinak es myocarditis kapcsan, de beszeltek mindenrol, 2,5 oras interju. 
Tobbnyire cenzurazza a social media. 
algore 2021. 12. 17. 18:48
Előzmény: #56147  vigkrisz

A fiuk 1. dozisa es 2. dozisa utani szamot osszeadva kapod a 44-et.
Es hogy mennyire enyhe? 
Kozel 20%-uk (18,7%) intenziv osztalyt igenyel. 
100%-ban troponin szint emelkedessel jar. 
Gugli mi az a troponin. 
A szivsejtek elhalasat jelzi. 
A normal erteke 0,04 ng/ml alatt van, 0,4 felett igen valoszinu pl a szivinfarktus diagnozis, ha az lenne az oka szivsejtelhalasnak. 
Ketto kozott csak gyanus a szivinfarktus. 
Ezekben az "enyhe" esetekben 100%-ban emelkedett a troponin, az atlag 8 ng/ml feletti. 
0,4 eleg lenne egy szivinfarktus diagnozishoz... 
"normal" myocarditis nem jar ilyen troponinemelkedessel. 
Az esetek 2/3-aban nincs is koros emelkedes. 
Vakcina utan 100%-ban van. 
Ez nem enyhe, hanem a szokasosnal is sulyosabb. 
Hazudnak. 
https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.121.056583
Törölt felhasználó 2021. 12. 17. 18:48
Előzmény: #56150  vigkrisz
A gyermekek Covid-19-ére vonatkozó német tanulmány szerint:- Egészséges gyerekek esetében a kórházba kerülés kockázata 51/100 000 lakos (0.051%)- Egészséges gyerekek esetében az intenzív osztályra kerülés kockázata 8/100 000 (0.008%)- Egészséges gyerekeknél a halálozás kockázata 3/1 000 000 (három az egymillióból, azaz 0.0003%), de 5 évnél idősebb gyerekeknél nem jelentettek halálesetet.- Az 5–11 éves gyerekeknél kisebb a kockázat, mint az 5 év alatti gyerekeknél és a 12–17 éves serdülőknél.- Az 5 és 11 év közötti gyerekek esetében 2 a 100 000-ből az intenzív osztályra kerülés kockázata zéró halálozás mellett.- A többszervi gyulladásos szindróma pedig kevésbé volt gyakori a delta fertőzések esetén (most ugyanis a delta fertőz).
"A németországi tanulmány azt mutatja, hogy az egészséges gyerekek COVID-19 kockázata nagyon alacsony. Egyben rámutat azokra az erőfeszítésekre, amelyek megpróbálják eltorzítani a kockázatot az egészséges és a társbetegségben szenvedő gyerekek összevonásával. Ez egy fontos tanulmány." - Dr. Vinay Prasad MD, PhD, hematológus-onkológus és a San Francisco-i Kaliforniai Egyetem Epidemiológiai és Biostatisztikai Tanszékének docense
Törölt felhasználó 2021. 12. 17. 18:31
Előzmény: #56151  sanka
bluefrog
bluefrog 2021. 12. 17. 18:30
Előzmény: #56152  Glo67
ennyire tájékozatlan vagy?
nem láttad a riportot a budaörsi orvossal, aki elmondta, hogy a nála megfordult 52 covid betegből 3-4 volt oltatlan.... szóval te még mindig abban a hitben vagy, hogy beoltva nem lehetsz súlyos beteg vagy nem halhatsz meg covidban?
aztán arról a doktornőről hallottál-e, aki 3 oltással meghalt covidban, és akkor a többi oltott súlyos betegről és halottról nem is beszélek... szóval oltatlan covidos súlyos betegségéről vagy haláláról regélni naphosszat meglehetősen nagy butaságra vall... 
nem vagyok oltva és nem is tervezem egyelőre, tavasszal átestem rajta, ezért nekem nem kell kiselőadást tartani a covidról, másrészt mivel átestem, sztem van olyan védelmem, mint azoknak, akik egy kétes koktélt a mainstream hatására magukba lövetnek...
bluefrog
bluefrog 2021. 12. 17. 18:17
Előzmény: #56150  vigkrisz
én nem vagyok orvos, de első átfutásra is szerepelnek furcsa dolgok benne:
1. "rengeteg pénzt fektettek be a tudósok munkájába világszerte"
ez tényleg lehet indok arra, miért kell minél több vakcinát ellőni...
egyébként, ha vmibe sok pénzt tolnak, akkor az tuti hatékony és nincsenek mellékhatásai?
2. "127 kamasz halt meg eddig Covid-ban a járvány kezdetet óta az Egyesült Államokban."
USA lakossága ~330 millió az az 330.000.000 fő...
a vakcináktól hány gyereknek lesz baja? biztos hogy megfelelő a kockázat/haszon arány?
3. "az oltás csökkenti a közösségi terjedést"
bruhahhhahahahhahaha
4. "az oltás után kialakuló védettség erősebb, mint azoké, akik átestek a betegségen (az antitestes és a sejtes immunválasz is)"
bruhahahhahhahaha
5. "a mutánsok ellen jobban véd az oltás"
ezért vannak most beszarva az omikrontól...
"Az mRNS-oltások hosszútávú mellékhatásai jelenleg még nem lehetnek ismertek az idő rövidsége miatt"
hoppácska.... ebben egyetértünk...
Glo67 2021. 12. 17. 18:10
Előzmény: #56100  bluefrog
ennyire tájékozatlan vagy?
merthogy a nyáron azt nyilatkozta a kiskunhalasi járványkórház egyik főorvosa: teljesen kiszámíthatatlan, hogy az ezerféle ember ezerféle immunrendszere, pillanatnyi állapota épp hogy reagál a vírusra. náluk került lélegezőgépre pár nap alatt életerős fiatal huszonéves nő, miközben nála 2x idősebbek meg alig 1 hetes kezelés után , gépre sem kerülvén, hazamehettek . azaz: a vak véletlenen múlik hogy mennyire számít erősnek a szervezeted, lehet h. megúszod köhögéssel, de lehet hogy 4 nap alatt símán belehalsz, ok? és lehet hogy 5 nap köhögéssel megúszni vélted, csakhogy 2-3 hét múlva meg jön vissza egy nem várt szövődmény, ok?
no erre jó az oltás, hogy ne kísérletezhessen rajta d a vírus hogy no lássuk, túléled vagy sem?
Köbör J esete épp ezt bizonyítja. ő szerintem kb. egy életcsászára-nak tekinthette magát (éelterős sztár, szőke fiatal feleség nagy gazdagság stb), akin nem fog a vírus é így őneki oltás nem kell, nem pitizik az ilyesmivel..és látjuk, mi lett a vége..
          ha ól értem akkor nem vagy oltva és nem is leszel?
sanka 2021. 12. 17. 17:43
Előzmény: #56149  Törölt felhasználó
Orvos vagy?
vigkrisz 2021. 12. 17. 17:37
Előzmény: #56149  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2021. 12. 17. 17:27
Előzmény: #56137  vigkrisz
Először azt kellene megindokolni, miért szükséges a gyerekeket oltani, nem azt vizsgálgatni, hogy milyen mellékhatásokat okoz a szükségtelen oltás. 
Törölt felhasználó 2021. 12. 17. 17:27
Törölt hozzászólás
vigkrisz 2021. 12. 17. 17:24
Előzmény: #56140  algore
Ebben nem látom a 44-es számot és két másik számot összeadva sem kapom meg.
Ezen kívül azt írják, hogy (továbbra is hozzátéve, hogy 1 eset is sok):
"All cases are mild and required only conservative management."
Helix Nebula 2021. 12. 17. 17:20
Előzmény: #56131  Törölt felhasználó
Az a Facebookos kép a betegekről szerintem is kamu.
Ezt miért raknák ki a falra? A folyosóra minek? Ott nem lehet ilyen adatokat kitenni. 
Ha pedig az egyik fogorvos, őket tényleg nem hívták be, főleg Pesten. 
vigkrisz 2021. 12. 17. 17:15
Előzmény: #56141  Sony123
én nem mondtam semmi olyat, hogy beadatnám, (sőt, ha figyelmesen elolvastad, akkor láthattad, hogy azt írtam, hogy 1 eset is sok) csak bedobtam a CDC adatait a szívizomgyulladás lehetséges előfordulásáról, ennyi
bluefrog
bluefrog 2021. 12. 17. 17:02
Előzmény: #56143  bluefrog
pontosan covid vakcina.
bluefrog
bluefrog 2021. 12. 17. 17:01
Előzmény: #56140  algore
érdekelne, szted oltás okozhat-e tüdőgyulladást.
Törölt felhasználó 2021. 12. 17. 16:58
Előzmény: #56139  vigkrisz
mentsd le: az lesz majd a legszebb, amikor a rengeteg szövődményes (hirtelen) halál után, mikor majd nem lesznek képesek többé a fősodratú médiára tett szájkosarat fenntarta(t)ni, kiderül, hogy a jelenleg(i) oltásterrort szorgalmazó/alkalmazó országok legfelsőbb szintű politikusait a covid-gyógyszergyártók pénzelték ezekben az éjsötét években a kellően "demokratikus" (értsd: rémuralmi) rendelkezések "előmozdítás"-ára.

Az EU ciprusi származású főfő oltóanyag-dílere (Stella Kyriakides) már most sem tud elszámolni kb. 4 millió euróval, ami a férjével közös családi bankszámlára érkezett valakiktől... érdekes, de még mindig nem rúgták ki a főnökei.
Sony123 2021. 12. 17. 16:51
Előzmény: #56139  vigkrisz
Szia!
Már többször leírtam! Mindenki csak arról beszél, hogy a vakcinától ( tehát nem védőoltás ), szívizom gyulladást, illetve tüdő gyulladást okozhat. Mindenki erre vizsgált. Csodálatos módon nem találtak semmit. Hiába mondtam az orvosoknak, hogy az oltás után 2-3 nappal egyre sz@rabbul vagyok. Válasza annyi volt, hogy ez nem létezik, Pedig 10m-t nem tudtam egyfolytában megtenni. Szerencsés véletlenek köszönhetően bekerültem a szívklinikára. Ott egy orvos megvizsgált másra is, és megmutatta nekem, hogy 13 cm sávban folyadék van a tüdő, és tüdő lebeny között. Tehát fizikailag nem tudott tágulni a tüdőm. Ezt leszivattyúzták, és másnap már tudtam futni mint az üregi nyúl!
Ezek ismeretében be mernéd adatni a harmadik védőoltást? Én nem! Azonban ha ezt TE felvállalod akkor rajta. Ez nem statisztika, hanem saját tapasztalat. ( Egyébként Astrával oltottak. ) 

Topik gazda

harlem
harlem
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek