Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Pont ez a mázli, hogy választás jön, különben haladna a mainstream újtán, ami az osztrák labor a gyakorlatban. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy Kurznak nem volt gyomra ehhez, ezért állították félre. Szerencsére a sosem hazudónak van, korábbi állításainak is képest teljesen ellentmondani a magát körülvevő "szakértőkkel" együtt. A fura az, azt hiszi 2021-ben, az internet korában, hogy ennek nincs nyoma.
Fel lett hivva a figyelmed, idezve lett tobb eredeti belga cikk, es a belga korhazi helyzetjelentes is, hogy tevedesben vagy, ahogy a portfolio is. De visszajossz minositgetni. Hianyoztal nagyon :)
a pedagógusok 9x %-a már rég be van oltva, ott "könnyű" volt neki kötelezővé tenni a gyerekeknek kötelezővé tétel tuti bukás lenne a választáson, Viktor "komámnak" az a lényeg, nagy ívben leszarja, ha ránk rohad pár millió vakcina, amit a mi pénzünkből vett meg, neki a látszat kell, hogy "gondoskodott" az összes gyerek beoltásának a lehetőségéről
Így indult a felnőtteknél is. Nem lesz kötelező. Majd bejelentették, hogy egészségügyben kötelező lesz. Majd jött az oltás zsarolás a munkáltatók kezébe adva. December 15-ig a pedagógusoknak is kötelező. Közben sosem hazudó Orbán Viktor benyögi, hogy nem biztos, hogy az oltatlanok megússzák kötelező oltás nélkül. Ennyi hazudozás után te tényleg azt hiszed, hogy nem akarják kötelezővé tenni majd a gyerekeknek??? Tényleg azt hiszed, hogy azért rendelt 2 millió Pfizert a gyerekeknek, hogy megromoljon? Kapcsold ki az M1 mesecsatornát és lépj ki a valóságba!
Viktor komád nem véletlenül rendelt 2 millió darabot. Szerintem kötelezővé fogják tenni és az lesz a kommunikáció rövidesen, hogy az oltatlan gyerekek miatt van minden, ahogy az oltatlan felnőtteknél is már eljátszották ezt.
Csak egy influenza oltást ne hasonlíts egy mRNS-hez, amivel a büdös életben nem oltottak a közelmúltig, gyerekeket pedig végképp nem. Azt se tudják, hogy mit okoz hosszútávon gyerekeknél, de azért megy a PR, hogy biztonságos. Tudjuk, papíron nem sok mindent okoz, már amit hivatalosan eddig elismertek, másra pedig nincs még bizonyíték. Jó, hogy nincs, mivel most oltanák itthon is őket kísérleti nyúlként. A gyerekek nem kísérleti nyulak. Jobb lenne, ha Szlávik és a többi köpönyegforgató is megértené.
80 felett lehet vagy 7-8% a halálozási arány, de lehet hogy még keveset mondtam. Nem értem, hogy lehet bárki nyugodt amíg nincs beoltva az ennyire idős családtagja. Nekem a lehető legtermészetesebb dolgom volt anyámat regisztrálni és beoltatni októberben. Nem is tudnék aludni ha oltatlan lenne. Na, mindegy, biztosan én vagyok túl szentimentális.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live