4db 2k pakkal nyomjak le folyamatosan ,es ez megy 9 honapja..azert az szégyen szerintem hogy ekkora céggel ezt igy meglehet csinalni szaros 8kval.. r 1558 napi min
Minimum tavasz óta dolgoznak ezen, ha most azt mondják, hogy ezt októberben le is bonyolítják, akkor nyilván már vannak jelentkezők, egy abszolút bizonytalan helyzetet nem propagálnának.
a refinanszírozásnál kardinális kérdés a kamatszolgálat, ami ugyebár a tényleges költséget jelenti... Másodszor az egy dolog, hogy kötvénykibocsátásra készül egy cég, a fontos kérdés, hogy meg is veszik - e ezeket a kötvényeket... izgalmas kérdések
Ha a vizsgálat befolyásolná a kötvénykibocsátást, akkor azt mondták volna, hogy ezzel megvárják a vizsgálat végét. De nem ez történt, hanem egyértelműen októberre tették ennek a lebonyolítását. Az én véleményem az, hogy pont a vizsgálat lezárásához kell a kötvénykibocsátás, mert ebből a pénzből refinanszírozhatják az állam által problémásnak gondolt hiteleket (pl. Vodafone). Ha az állam visszakapna több 100 milliárdot, mindenki jól járna, az állam sok pénzhez jutna, döngethetné a mellét, hogy na ezt is visszaszerezték, a 4ig pedig új hitelezőkkel folytathatná tovább.
Hát igen Bull Úr, nagyot hibáznak ha azt gondolják hogy egy hobortos, froccsozo oregember vagyok csupán...most is szombaton megkaptam a sebesztol, hogy ö a helyemben megmutené a gerincem, hát én meg nem vagatom el a nyakam...kinai orvoslással próbálkozom...ilyen torna féle....nagyon jó hatással van rám.
Rövid távon valaki morcos lesz. vagy a kisrészvényesek, vagy Jászai, vagy a tulajdonostársak, vagy azok a választók, akik bűnösöket akarnak. Nem kizárt, hogy MP lesz morcos, bár ezt nehéz elképzelni abban az országban, ahol az előző vezér időben visszafelé ható törvényeket is hozott, ha az érdeke azt kívánta. De lehet, itt máshogy lesz, és MP is lehet csalódott.
Akkor nem veszek, nem én döntöm el az arfolyamot, hanem az adott cég teljesitménye s céget korulölelö gazdasági és politikai környezet.Jöjjön majd a Toka Clubba, szeretettel várom.
valószínűleg az időpont és a partner a kötvénykibocsátásra előbb megvolt, mint ahogy a vizsgálatot bejelentették. Kérdés, mennyire tolható a kibocsátás, mikor kell a pénz. Ráadásul a kötvény piacban kaki van, épp ma is azt látjuk , hogy az USA 30y megint a lélektani határon van. Mondhatnánk, hogy nem a mi bajunk, de sajnos ha az USA tüsszent, mi ágynak dőlünk.
A 4ig-ben jelenleg az érték a kommunikáció Számítható, összehasonlítható, nyereséget termel (bár vizsgálat alatt van, hogy lett ekkora). A cégnek sok sok forrásra van szüksége, hogy beindítsa és fejlessze a többi üzletágat és refinanszírozza a lejárós hiteleket. A telekommunikáció a fedezet a hitelekre, jelenlegi és jövőbeni forrásokra, ezért most nem lehet kivenni. Senki nem ad pénzt éppcsak bontakozó űr meg hadiipari projektnek. Innentől azok inkább startapok, azaz befektetők jöhetnek tulajdonrészért, nem is folytatom, nem pálya. A Duna aszfalt hipp hopp előkapott a mellényzsebből 126 Mrd HUF-ot, ezt is egy projektre, még ezzel nincs vége az ő sztorijuknak sem. Az egy dolog, hogy MP csapata elmondja, mi nem tetszik nekik, erre 2 hónap elég is lehet. De rendezni az ügyet? Főleg ha 4ig nem is érzi jogosnak az eljárást/"ítéletet"? Egyezkedés, pereskedés, részmegoldások? nagy a kockázat, és ezért lehet nagy happy end is, meg sírás is.
Nem hinném...Mindenki észleli milyen szutyok kereskedés van az egész Béten.De az, hogy állandóan idejár szándékosan triggerelni és levezetni a frusztrációját egészen szánalmas megnyilvánulás. A ön helyében szégyellném magam.
Ezt kérdeztem :) Mi az, hogy a kormány szét szeretné darabolni? Én meg lottó ötöst szeretnék nyerni, de nem tudok. ÞAz Orlen eset, amit írtál, egy kicsit más. Ott a két lengyel óriás energiavállalat fúziója egyrészt beleütközött ez EU összefonódás-ellenes rendeletébe (az árbevétel meghaladta a rendeletben megszabott küszöbértéket), másrészt a lengyel piacon egy monopólium jött volna létre, amely mindkét olajfinomítót és gyakorlatilag a teljes kúthálózatot felügyelte volna és ezzel jelentős piactorzító hatása lett volna. Ebben az ügyben a Bizottság járt el a rendelet alapján. A 4iG-nél ilyen nem merül fel jelenleg a telekommunikáció esetében, hiszen vannak versenytársak a piacon. A védelmi ipar tekintetében pedig kiskaput jelenthet az EUMSZ 346. cikk (1) bekezdése, ami alapján amely egyetlen tagállam sem köteles olyan intézkedéseket elfogadni, amelyek ellentétesek a saját alapvető biztonsági érdekeivel, különösen a fegyverek, lőszerek és hadianyagok gyártása vagy kereskedelme terén. Ha egy fúzió szigorúan katonai eszközöket és alapvető nemzetbiztonsági érdekeket érint, az érintett tagállam kérheti az ügy kivonását az Európai Bizottság hatásköre alól. Az N7 csoport pedig nyilván ebbe a kategóriába esik.
Elég régóta nézem a piacokat, és olyat még nem láttam, hogy olyan történt volna, ami a kisrészvényeseknek jobb, mint a tulajdonosoknak. Itt sem várható ilyen, bár a közkéz elég alacsony....de a tulajdonos ilyenkor úgy nézi, hogy kidobott pénz. Ráadásul ezek igen hosszú folyamatok, a cég meg már októberben kötvényt akar kibocsájtani, ami nagyjából lehetetlen küldetés, senki nem fog jegyezni egy vizsgálat alatt lévő cég kötvényéből, vagy ha igen, olyan prémiummal, ami nem éri meg a kibocsájtónak. most várni kell, míg vége nem lesz és nem rendezik a helyzetet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.