Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Worthington
Worthington 2026. 08. 30. 01:45
Előzmény: #102657  jofej
Igazad van! 
Zsozso1 2026. 08. 29. 21:52
Előzmény: #102645  obsitos
Szerintem jól látod Rice001-nek volt valami lázálma vodafonnal kapcsolatba amit próbált szépíteni, de ez a mai világba nem így működik. Nem a Rákosi rendszer van remélem. Azt nehéz VISSZAálllamosítani ami nem volt az államé. Amúgy egy lepusztult cég volt minden hasznot kilapátoltak ezt vette a 4ig amibe nagyon sok pénzt beleölt s már hasznot termel. Ha jól saccolom 4ig üzletei 70%-át külföldi cégekkel, országokkal köti, a vizsgálat a Magyar állam 4ig kapcsolatait vizsgálja abból nem sok van.
jofej 2026. 08. 29. 21:46
Én próbálok józan paraszti ésszel gondolkodni. Sokféleképpen látjuk a helyzetet, abban nincs vita közöttünk, hogy MP próbálkozni fog, hogy keresztbe tegyen a cégnek. A vezerkar ezzel nyilván tisztában van. Szerintetek, ha úgy gondolnák, hogy vesztes pozícióban vannak, akkor milliárdokat koltenenek N 7-es cég feltokesitesere, a megvasarlasara, vagy vételi ajánlatot tennének magyar, lengyel szeleromuvek megvételére, targyalnanak a kismodularis atomreaktorokrol? Ha veszélyt ereznenek fizethettek volna és nem lenne vizsgálat. Ha úgy gondolnák, hogy gáz van nyilván tojnanak mindenre, nem építenek tovább gozerovel a céget. 
jofej 2026. 08. 29. 21:16
Előzmény: #102649  Worthington
Saját részvény vásárlásra a kozgyules felhatalmazása alapján október 1. után van lehetősége a cégnek.
hun4ever 2026. 08. 29. 16:40
Előzmény: #102638  TomJerry86
Azért mehet hétfőn mert eddig nem ment. Az a papír nem megy jó jelentésre amit előtte megvettek. Ezt csipkedték a héten, spekára mindenképpen, nagyobb forgalom volt persze nem a tavaly ilyenkoriakhoz képest. Az hogy nem adták be, az mindenképpen azt súgja nekem hogy elég jót jelent, viszont a hőbörgés miatt ott a fék is..
hun4ever 2026. 08. 29. 16:25
Előzmény: #102649  Worthington
Szép! Igaz is lehet egyúttal ijesztő hogy erre van ideje, mikor kormányoz?? Csak a pávázás fb, tiktok the man bmeg.. 
hun4ever 2026. 08. 29. 16:24
Előzmény: #102648  obsitos
Sztem profin végigvitték a szerződéseket, big4 audit stb. Viszont most derül ki 2/3 mit is jelent Mo-n. Alaptörvény kismiska ahhoz amit Tisza csinál. Big4 miatt bizakodó vagyok, az meg is csak Brüsszel kölyke .
JampiJampi 2026. 08. 29. 14:45
Előzmény: #102651  Kawaszabi77
Teljesen így gondolom én is.
sprint53 2026. 08. 29. 11:55
Előzmény: #102651  Kawaszabi77
Kb. így van, ahogy írod,  ez lehet a végkifejlet... !
Kawaszabi77 2026. 08. 29. 11:46
2 olyan brigádnak akinek full az ellenkezőjét hazudod,nem fogsz tudni megfelelni,és balhé lesz!Mondok egy példát:unióba beigéred leállunk az orosz energiáról,itthon meg a csóróknak a 480-as üzemanyagot,meg nem lesz gázáremelés!Valamelyik projekt bukni fog!Itt ez a vagyonvisszaszerzés,bilincs,bilincs,rács,rács!Út a böribe programm!Csörögnek a láncok!Minden fel lett jegyezve,minden számon lesz kérve!Ez volt!Mi van?10%-a lesz a lopott lóvéknak legjobb esetbe beszedve,vagy 5 se,de hol a többi 90?Még neki se álltak,azt a 90%-ról lemondtak?Minden fel van jegyezve,meg számon lesz kérve az ez???6 év múlva persze talán!300 ember+rendőri védelem soknak,annyit nem szednek be,amibe ez kerül majd!😂🤣👍👍Úgyhogy börtönöket még nem kell épiteni,pedig azt hittem minden településen fog épülni,mert a fele országot le kéne amúgy csukni!Nem is lenne az országba semmi,mert a fele ülne,a másik fele meg kéne jöjjön akkor börtönőrnek!!Mi lennénk a börtönország,mindenki a BV körül lenne,vagy bent,vagy kint!Van szellemi szinvonal,az biztos!Mészáros az 1200 milliárd forintos vagyonával követ tör a tűző napon,Viktor a bányába(még vizet se adunk nekik)az alkesz Jóska akinek meg van 80 millió hitele,meg semmi esze ott röhög majd rajtuk!Mi van buzik?Dolgozzatok!Na erre a mesére,meg ilyenekre ült fel a 2/3!Erről a kormányról meg erről a Petykóról bele se kezdek!Majd fél év múlva térjünk vissza rá,ha addig a tiszások nem lógatják fel őket az első villanyoszlopra,mikor megjön a februári gázszámla!Eddig mit csináltak amúgy?Egy nagy semmit!🤣Futkostak a Dunába a homokba!Meg szóltak ne locsoljatok,de ne is mossatok mert villany se lesz lehet!Ja tudom a fidesz miatt van ez is!Most kábé 30 évig a fidesz miatt lesz minden!Pontosabban a fidesz miatt nem lesz semmi,igy helyes!Mindent elloptak!én nem vagyok adós,de tök egyszerű!Pista!Honnan a lambód?Nem tud semmit bedobni,akkor viszi az állam!A jóska adott rá lóvét kölcsön!JÓ!jóska miből volt a lóvéd?Mennyit adóztál?És szépen körbe lehet ám érni!Vagy Matolcsy!Az unkokahugod miből vette a nyaralót Madeirán 4,5millió euróért?Azt ha nem tud igazolni alibit,vinni!Mindegy kinek a nevén van,azt kell elővenni!Csak ha a lopi-mutyi Kft a tulaj,aki 3 millio ft-ért felel,azt 56 milliárd minuszt csinál,akkor meg a törvényekkel van gond!Azt meg ha megreformálják,akkor senki se tudna lopni,ugyhogy ez is bukott mutatvány,mert sokan nem szeretnek dolgozni!Ha meg aki lop dolgozni menne,akkor a munkaerőpiacon levernék az árat!Végén havi 50.000 nettóért dolgoznának emberek,ha most a 20% dolgozik,mert a másik 60% zsiványkodik jelenleg!Úgyhogy nagy álmai senkinek ne legyenek ezután se!Áraggyon a jólét ebbe a szeretetországba!!!
Adamo68 2026. 08. 29. 10:25
Előzmény: #102648  obsitos

A hadiipari cégekkel nincsenek szerződések, csak keretszerződések.
Ezeket legjobb lenne visszaadni és a vételárral csökkenteni az adósságokat.
Worthington
Worthington 2026. 08. 29. 09:59
M.P legutóbbi hunyorgó, szemöldök felhúzós megkomponált videója a 4IG-ről két dolog miatt is érdekes volt.Az egyik, hogy az amerikai delegáció érkezéséhez igazította, a másik pedig, hogy a cég nem vehetett SRV-t pontosan attól a naptól kezdődően, mert beleesett a jelentés előtti két hetes időszakba. Véletlen lenne? Nem látom, hogy eközben milyen konkrét gazdaságfejlesztő intézkedései vannak a kormánynak azon kívül, hogy mindent is hazahoz(ott) Brüsszelből, ami egyelőre a külföldi multiknak van visszadobva! Eközben érdemes felmenni a Duna aszfalt honlapjára, ahogy látom köszönik szépen jól vannak! https://www.duna.group/  Hétfőn itt is jelentés lesz és SRV-t is vehet már a cég, ha akar! 
obsitos 2026. 08. 29. 07:45
Előzmény: #102647  tschi-

Igen, ez tragédia lenne a cégnek is, meg nekünk is. 
Csak abban reménykedhetünk, hogy az Antenna Hungária, Vodafon és a hadiipari cégek körül megkötött szerződések jogilag hibátlanok és mint ilyen ilyen: TÁMADHATATLANOK! Ebben az esetben a szájkaratén kívül túl sok minden nem maradna nekik.
tschi- 2026. 08. 28. 23:03
Én is hasonlóan gondolom. Nem kellene a telekommunikáció leválasztásáról delirálni. Senki nem fog vele jól járni, a részvényesek legalábbis biztosan nem.
Ecpec
Ecpec 2026. 08. 28. 22:34
Az utolsó mondatodra reagálva, nekem egyre jobban az az érzésem, hogy nincsenek ilyen emberek. Amúgy a többivel egyetértek.
obsitos 2026. 08. 28. 21:07
Előzmény: #102583  rice001

Én mindig szívesen olvastam a beírásaidat, de most - bocsáss meg a nyers megfogalmazásért - nagy butaságot írtál. 
Nézzük mi az alaphelyzet: a kormány soron kívül elrendelte a 4ig átvilágítását, vizsgálatát.
Magyarnak, - nem is titkoltan - az a célja, hogy a korábbi rendszer szimbólumának tartott forájdzsit szétszedje, vagy valamilyen formában vele szemben példát statuáljon.
Nem vagyok jogász, tehát nem tudom, hogy ez jogállami keretek között megvalósítható-e?
REMÉLEM - A SAJÁT ÉRDEKEMBEN IS -, HOGY NEM!!!
Az is világos, hogy egyik legfontosabb célpontja a cég aranytojást tojó tyúkja, a telekommunikációs szektor.
És most térjünk rá. hogy miért tartom tévedésnek a posztodat: Ha sikerülne neki -bízom benne, hogy nem- teljesen kiszorítani, vagy kivásárolni a 4ig-t a telekommunikációból, a Vodafon Magyarország egyszerűen egy tisztán állami tulajdonú vállalattá válna, mint pl. a Magyar Posta. (Zrt lenne).
Tudniillik a Vodafon önállóan nincs bevezetve a tőzsdére. Jelenleg a 4ig-be van betagozódva, de visszaállamosításnál ez azonnal megszűnne. 
Ez a lépés egyébként olyan bonyodalmakat okozna, ami remélem, hogy egymagában is elegendő, hogy keresztülhúzza Magyar terveit.
Piaci káoszt és integrációs stopot vonna maga után.
A Vodafon és a Digi hálózatainak és ügyféllistáinak folyamatban lévő technikai összeolvadása azonnal leállna. Ez beintene az 5G hálózat kiépítésének is.
A fentiek miatt aztán felesleges 38%-ról, meg 62%-ról vizionálni, mert ha megteszi Magyar, akkor....
Remélem, hogy azok k@va szerződések, amiket anno megkötöttek, tisztességesen és főleg szakszerűen lettek elkészítve, mert ezek most pitbull módjára kutatják a legkisebb hibát is, hogy lecsaphassanak.
Azt mondanom sem kell, hogy itt vérengzés lenne!
Bízom benne, hogy egy nagyreményű tőzsdei céget, a kormány gazdasághoz értő szakemberei nem akarhatnak tönkretenni!
Nemtommilesz
Nemtommilesz 2026. 08. 28. 20:15
Előzmény: #102643  Csaba75
Korábban is beirtam. A napizók ki fogják nyírni az emelkedésr, meg azok akik kis veszteséggel, vagy minimal haszonnal dobni fogják az emelkedésben. Amíg nincs nagy befektető vételi erő, addíg oldalazunk. Kellene fasza hír, valos új szerződés, nem szándéknyilatkozat.
Csaba75 2026. 08. 28. 19:20
Ha jól emlèkszem legutóbbi májusi jelentèskor egy 1700 körüli ajról fordult majdnem 2400 -ig elment.   
Ugyebár tisza volt  már akkor is csak vizsgálati hírek nèlkül.
A májusi jelentés előtti állapothoz kb 80-100 ft al vagyunk lejebb az ottani aljtól
Talán 2000-ig elmehet ha jó lesz a jelentés
Getup
Getup 2026. 08. 28. 19:10
Előzmény: #102640  Rellim
Tudod hogy mini MP van itt para..mikor mi ugrik kicsi száján..hogy ez meddig lesz azt én nem tudom neked megmondani.. sajna most ez van  sokan nagy szarba vannak itt hidd el..jo pihit!
Ecpec
Ecpec 2026. 08. 28. 19:07
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20260828/megszolalt-a-szakjogasz-olyasmi-van-a-csodeljaras-alatt-allo-epitoipari-orias-kezeben-amivel-a-magyar-allamot-is-sarokba-szorithatja-858988
Nos, nem pont ugyanaz a cipő,de az állam sem mindenható ez alapján. Azaz kényes ez a téma és bonyolult is. Már ha ezt a céget is szét szeretnék kapni...

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek