Igen, két mondatot mondott róla, miután a riporter direktben rákérdezett és azonnal at is vezette az autópálya koncesszióra a mondanivalóját. Nem a 4iG-ra volt kihegyezve az interjú. Sőt!
én is látom a kockázatokat és nem is áll jól a portfóliom sajnos, épp most nézegettem, hányinger szó szerint. Ti csináltátok jól opust, meg rice a 4 iget, meg deltában aki forintokért vett, az egy dolog, hogy nem adtátok el, de a vételeitek annyira jók, hogy az minden rossz eladási döntést kompenzál, de itt akiknek pl 3000 felett van a beker áruk v opusba 500 felett vagy deltába 100 felett azok lehet h bajban vannak, én ezek közül még mindig a 4iget tartom a legjobbnak. DE nem szabadott volna ezeket a cégeket magasabb bekerülési áron megvenni mint ahol ti vetéttek, nekem ez a konklúzióm, sőt meg se nagyon kellett, szabadott volna venni, hanem végig ebben az időszakban persze utólag otp-t és telekomot kellett volna venni semmi mást....
Szerintem az ilyen arabok pont leszarják a Petit is,meg nem is a Viktorék miatt jöttek/jönnek majd!A céget nézik,és ott komoly prezentációkkal és üzleti tervekkel kellett előállni,amik nem mesékre,meg "majd ha" sztorikra épülnek!Nem annyit tudnak mint mi gondolom!
Azért azt szerintem ne feledjük, h amikor az arab vagy Rhein beszállt, akkor még kilátásban sem volt egy kormányváltás, maximum a nagyon hurráoptimisták fejében. Ahogy a választók fejét tele lehetett beszélni, h mekkora a fidesz előnye, miből gondolod, hogy az arab nem lett megvezetve ebben a témában?
Ez most lefele akar tartani. Minden kis felpattanásnál csóváljuk a farkunkat, hogy ez most biza megindul! De maradt még mindig ugyanaz a papír, ami a brokik játszótere. Esik ugyanúgy, mint eddig. Még pompi megjelenése sem fordította meg. Nulla forgalom mellett -1,71% R: 1892
Nem tudom mi lesz a módja, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Jászai helyett mást neveznek ki a pakk fölé. Ebben az esetben Jászai maradna a cég vezére és tulajdonos is, mert 12,12% saját tulajdonában álló részvénye van. Tehát van saját részvénye, több mint 36millió db! Egyébként még a jelenlegi árfolyamon is közel megháromszorozta az állami pénzeket Jászai. Lehet még majd ki is tüntetik? :D 1892ft
Ezt négyezer felett kellett volna beírnod, 1900nál hiába írod be....már mindegy....hasonlóság annyi van, hogy volt jóval magasabban is a részvény, más hasonlóság nem nagyon van, gondolj a rheimmetalra vagy az arabokra,vagy ilyenek is vannak az opusban?
Rice2 Aki nem borulátó és nem negatív gondolkodású az pont így látja vagy így szeretné látni! Viszont itt más is van. Az pedig a józan ész és a logika. Én is igy gondolom és látom amit írtál. Egyszerűen nincs más út! Bedarálni LEHETETLEN!!! Túl sok az összefonódás és a politikai érdek. Savaslatom a következő lenne: Mit szólnál vagy szólnátok ha valahol tartanánk egy 4000-es bulit? (csak pozitívan) A tervezés ingyen van nem? Semmi nem lenne kötelező jellegge csak aki szeretné. Persze ez csak egy felvetés de nem összehozhatatlan szerintem. Peace.
Az jó akkor, a Dunakeszin lévő villa ügyet is lehet vizsgálni, minek bele családi címer, meg ágy fölé fényjáték, a többiről ne is beszéljünk. Várjuk a vizsgálat eredményét. :)
Csak megjegyzem, hogy akkor még saját magát is vizsgálhatja :D https://index.hu/belfold/2025/09/15/ruszin-szendi-romulusz-villa-honvedelmi-miniszterium-tisza-part-magyar-peter-ellenzek/?token=165f07fbe753a219b5c418d024c90347 Ilyen múlt után mennyire hitelesek ezek a vizsgálatok? . Sokan azért adogatták el, mert többen azt vizionálták, hogy az új kormány felállása után 1-2 héten belül a 4IGét szétszedik, csődbe viszik, stb. Most az látszik, hogy a cég köszöni szépen, de jól van és működik, fejlődik tovább. A kezdeti "nagy" NERezés után, kicsit csendesebb lett a kormány a céggel kapcsolatban. Háttérben tuti megy az egyeztetés. Ha lesz megoldás, majd Jászai is színre lép. Szerintem majd nagy kiegyezés lesz a kormánnyal és majd új hadiipari fejlesztéseket is bejelentenek közösen. Jászai letárgyalja és a kormány learatja a babérokat, hogy ők hozták a fejlesztéseket és majd milyen jó, mert munkahelyteremtés, meg nagy hozzáadott érték és hazai, stb. Szerintem majd ez lesz. Persze valószínű Jászaitól majd elvesznek valamilyen módon az állami magántőkealapi pakkból. Mondhatják, hogy visszaszerezték a NERtől és újra a magyar embereké, stb. Utána majd még dicsérik is a céget :D Jönnek majd az EUs pénzek és a hazai legnagyobb informatikai cég, ebből is sokat fog profitálni évekig. Most megy a pozíció harc, de szeptember végénél nem húzhatják tovább, mert a hazai hadiipar lemarad, ha sokat várnak. (Máshol valósítják meg a fejlesztéseket.) Augusztusban még majd jön 1 újabb rekord jelentés is! . BigProfit Telekommunikáció nyereséges??? Amikor megvették a Vodafon és a Digi is veszteséges volt! Egyedül az invitech volt nyereséges. Itt a fórumokon akkor sokan azt írogatták, hogy csődtömeget vettek és 1-2 éven belül csőd lesz. Egyre nagyobb nyereség jön majd a telekommunikációtól. Informatika is nyereséges. Nem vették meg a T-Syst, hanem inkább több kisebb céget vettek meg és a T-Systől átcsábították a jobbakat. Most itthon ők a legnagyobbak és nyereséges a működés. Hadiiparban pedig fokozatosan kisebb cégeket vettek meg és már több éve építik a kapcsolatrendszerüket. N7 átvételével már ténylegesen hadiipari cég is lett a 4IG. Még majd sokat kell költeni rá, de a mai fegyverkezésben hatalmas megtérüléssel és nagy nyereséggel kecsegtet. Amit megcsináltak a telekommunikációban és az informatikában, miért ne tudnák megcsinálni 1 jobban jövedelmező üzletágban? Űripar pedig a jövő üzletága. sok pénzt kell beletenni, de nagyon sok is jöhet vissza. Kapcsolatokat már itt is kiépítették. Szerződéseik is vannak majd a szolgáltatásokra. EU Hold körüli műhold projektjének a 4IG a vezetője. Már csak a kormánnyal kell kiegyezni és ez a láb is kiegyenesedik. Tiszának a programjában szerepelt az űripar fejlesztése. Tartom a véleményem, hogy a cég nagyon értékes és a kormány szeretné rátenni a kezét. Az biztos, hogy valamilyen formában ez sikerülni is fog neki. Ezt már a választás után is írtam, hogy Jászai csökkentése állami tulajdon lesz. . Azt nem értem, ha valaki eladja a részvényt, miért kell mindjárt ellenkezőleg látni a céget? pomper jós a másikban megint nagyot megy. 70%-80% ban fordítva lesz, mint amit jósol. MOL többségében ellenkezőleg ment mint amit várt. Legnagyobb az OTPben volt, amikor 4 éve 8e-9enél 5000re várta és írogatta, hogy Csányi rossz tréder mert veszi a saját részvényeit, stb. OTP ma 46e felett :D OPUSra azt írta 100ft-ot sem ér és a 4IGnél 2022re csődöt látott a jós :D Na aki rá hallgat, annak tuti nem kell majd vagyonadót fizetnie :D 1922ft
Nézd, annyira nem fáj , hogy 30 Ft körüli papírjaimat kevéssel 500 alatt eladtam, bár még mindig van 100K abból a szarból. Figyelj, 11 éve ülök benne, végig követtem az eseményeket. Az itteni forgatókönyv kísértetiesen hasonlít az Opushoz. Ez persze az én saját véleményem. Nem kell vele egyetérteni. Mindenki a saját felelősségére, és saját szabad akarata szerint cselekszik. De azért engedd már meg nekem, hogy leírják egy negatív véleményt is. Független attól ,hogy itt ez sokaknak fizikai fájdalmat jelent , ilyet olvasni. Ha nem tetszik akkor tiltsatok ki, hidd el attól én még jól alszom… Kívánok mindenkinek sok sikert ..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.