Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
nyereg
nyereg szombat, 22:00
Arról tud valaki valami biztosabb infót h a Rheinmetall és a 4 ig valódi viszonya milyen a színfalak mögött? Mert szerintem ez perdöntő lehet h a német óriáscégnek valójában mennyire fontos a 4ig, kiállnak e érte, ha szükséges és itt a valódi viszony lenne a lényeges nem pedig amit kifelé mutatnak, erről tud esetleg valaki valamit?
boomax szombat, 13:17
Előzmény: #98058  Kawaszabi77
A bizonytalanság amiről írsz valós….de amit én látok az az, hogy eddig a pálya széléről osztották az észt, most meg ott állnak a középpályán, és vakon tapogatóznak. A probléma: fogalmuk sincs, mi merre van – olyan, mintha egy 4. osztályosnak magyaráznánk az érettségi anyagot. A szakértők próbálják felvázolni a terepet, ezért tart ilyen sokáig, ezért ilyen nagy a csönd. Az első leckén már túl is vannak: tőzsdei cégről nem nyilatkozunk felelőtlenül. A 4iG meg nyugodtan ül a 31-ből 30 szerződésen. Mert az ott van. Akkor is, ha épp senki nem érti. 😎
Kawaszabi77 szombat, 12:42
Előzmény: #98056  boomax
A fidesz is hatalmas baromságokat csinált sorozatba!Ez az osztogatás amit az utóbbi évekbe csináltak,meg mindenki legyen adómentes,meg a többi sztori,nem sorolom!Rengeteg tisza intézkedéssel én is egyetértek,ezeket már 89-be meg se kellett volna hozni!Aki keres milliókat,talán tud egy 5000ft-os telefonelőfizetést a fizujából intézni,meg tud venni egy öltönyt is,meg makkoscipőt hozzá!A lopások meg amik mentek,ha tényleg igy igaz ahogy mondják,akkor ott is elő kell venni az embereket,akik benne voltak!A kérdés az a többi,hogy mit fognak ezek után csinálni,meg milyen irányba indulnak el!Mert ugye az nem fog menni,hogy senki nem fizet befele semmit,de kifele meg szórjuk mint bolond molnár a lisztet!Itt az kell most mint a Hofi viccbe,hogy emberek letelt a 40 év,azt el kéne menni dolgozni,vagy csinálni valamit!Mert ezt még egy kormány se promózta,hogy akkor lesz valami mindenkinek,ha csinál is valamit,csak hogy mit ad,abba licitálnak egymásra!Hazudozás felső fokon!Nekem van ápolónő rokonom,7-800.000-et hoz haza nettóba,azt mondta Szabi szépen keresünk mi is,meg mindenki!De katasztrófa van az egészségügybe hivatalosan,ezzel hülyitenek mindenkit! Nyilván nem a svájci főnővér fizetéséhez nézve,de itt egy benzikutas 250 nettót keres,ahhoz képest nem rossz szerintem!
Kawaszabi77 szombat, 12:12
Előzmény: #98056  boomax

boomax szombat, 12:06
Előzmény: #98054  Kawaszabi77
Kawaszabi77, megértelek - a politikai csalódottság nehéz teher. A politika jön-megy, de a szerződések, a nemzetközi befektetői bizalom és a NATO-kötelezettségek maradnak. Ez a hajó nem süllyed, túl nagy ahhoz, hogy elsüllyesszék – átvészeli a vihart, és megerősödve kerül ki belőle. A kormány nem azért fog a 4iG mellé állni, mert akar – hanem azért, mert muszáj. Csak ehhez még pár minisztert képzésre kell küldeni, mert ahogy látom, egyelőre inkább olyanok, mint akik a focipályán is a labda után futnak, nem a kapura lőnek. 💪
OTP-TOP
OTP-TOP szombat, 11:24
Meglátjuk merre halad a hajó, addig tudunk találgatni/okfejteni.
Kawaszabi77 szombat, 11:23
Előzmény: #98052  Audax1
Következő van:ez a jóember a fideszbe egy akkora csicska volt,ő hordta a táskáját azoknak akiket most el akar intézni!A grillezéseken is ő futkosott a hűtőhöz sörért,stb!Tök mindegy!Akkor még armani ingbe,gucci gatyába volt,hogy azt higgyék ö valaki!Akkor a zselé tanácsadói mondták neki(ugyanaz a brigád intézte a dolgait mint a zselének,ott látjuk mi lett a vége)rendelj egy adidast 29.000ft-ért a futártól,tedd ki a netre,ne ferrarikról álmodozz,hanem ülj be egy szar kék skodába,azt add be a sok csóró szerencsétlennek te vagy az ország megmentője,a prolik robin hoodja!Amúgy aki a gyűlöleten kivül lát még valamit ebbe az emberbe,a sok baromságon kivül,az szóljon nekem is!3 ember van a csapatába,a Kapitány,meg még 2 aki ér valamit,a többi tökkelütött csóró tanár,meg max falusi körzetiorvos!Igazad van!Mese habbal az van most is,meg volt eddig is!Most a Matolcsy fia Dubai-ba Lambózik,nem a Krisztina köruton,ennyit ért el ez az ikszelés kábé!Meg újévkor a Mága se fog kornyikálni többet a 10 milliós Stradivari hegedűvel!
boomax szombat, 11:11
Előzmény: #98051  Pingvin007
Színház a javából: Kármán (költségvetés), Kapitány (munkahelyek), Ruszin-Szendi (fegyverek) és MP (bosszú). Kármánnak az olcsó SAFE-hitel kell, Kapitánynak a hadiiparba beszállító cégek, hogy a munkahelyek megmaradjanak, Ruszin-Szendinek a hazai gyártású fegyverek, MP-nek meg a bosszú.
A három miniszter számára a 4iG nem probléma, hanem lehetőség, hogy elérjék a céljaikat.
Ebben a négyesben a bosszú a leggyengébb láncszem – a csatában három az egy ellen. 🎭
Audax1 szombat, 10:43
Előzmény: #98048  tschi-
Úgy érzem, sokkal nagyobb itt a baj és azért, mert nincs itt konkrét elképzelés, terv, sőt nincs itt semmilyen Tisza párt sem! A választás során a győzelem elérése érdekében csak a regnáló hatalom elleni felbujtás, a hergelés, az elégedetlenség és a gyűlölet szítása volt a cél, amit egy jól megszervezett erős pénzügyi (eu, Ursula és Weber) háttérrel és informatikai (Ukrajna, Zelenszkij) támogatással megtervezett, sikeresen kivitelezett PROJEKT keretében valósítottak meg. Semmi terv nem volt, nincs arra, hogy mi lesz a választások után, azaz hogyan fognak kormányozni. A 141 országgyűlési képviselő, a miniszterek és államtitkárok közül hány a Tisza párt tagja? /A Tisza párt összlétszáma most 27 fő!/ Hol vannak a hozzáértő káderek a minisztériumok, országos intézmények másod- és harmadszintű vezetői, dolgozói, melyeket minden párt a saját tagjai közül választott ki eddig. Szóval sikerült a PROJEKT, a győzelem, de az ország további irányítására nincsenek, nem voltak tervek, most találják ki szintén uniós segítséggel, sőta SAFE ügyben még a lengyelek és a NATO is beleszól(nak), aminek sikerességére nincs semmilyen garancia. Találgatás, kísérletezés folyik több területen a 4iG jövőjét illetően, sajnos. Mi pedig epedezve várjuk a jó döntést, de nem tehetünk semmit sem  saját érdekünkben. Szép hétvégét!
Pingvin007 szombat, 10:35
Előzmény: #98050  boomax
A népnek színház kell, dráma, vér, bosszú, könnyek, összeomlás. Egyelőre még csak a darab előszavánál járunk. Nem tudjuk hátul a backstage-ben mi történik, lehet semmi. A cégnek remélem van forgatókönyvet arra az esetre ha 0 Ft jön a magyar államtól a hadiiparra. A céget bár nehéz, de meg lehet kerülni, lehet a partnerektől közvetlenül is rendelni. A szerződéseket felbontani stb. A kérdés, hogy a darab író-rendezője mit forgat a fejében..... 
boomax szombat, 09:45
Előzmény: #98049  Ecpec
Tisztítótűz-műveletbe csomagolt bosszú, mint alternatíva? Szép kis elnevezés csakhogy a tűzoltóság kivonult, a slagot rákötötték a csapra, aztán kiderült, hogy a csap a 4iG-nél van. Mire a vizsgálat véget ér, addigra vagy eloltják a tüzet, vagy rájönnek, hogy a lángok jól égnek – ki tudja. De addig a 31-ből 30 szerződés ugyanúgy a 4iG-nél csücsül, mint előtte. 🔥
Ecpec
Ecpec szombat, 02:39
Előzmény: #98048  tschi-
Az okfejtésed teljesen következetes és logikus. De mi van akkor, ha egy ezeket mind figyelmen kívül hagyó, csak a bosszútól hajtott nomenklatúrával van szembe ez a cég? 
Az is egy alternatíva, hogy mondjuk a Rhein- nek szervezik ki a SAFE-et, és ők köszönik szépen, a magyar üzemek és gyárak csak összeszerelők lesznek és nem főszereplők ebben...
Tudom a SAFE-n kívül is van élet, de lássuk be a piac dönti el a rendelésállományt és az abból fakadó profitot. Abban pedig ez a cég még gyerekcipőben jár.
tschi- péntek, 23:32
Előzmény: #98047  OTP-TOP
A válasz szerintem teljesen egyszerű. Ha a politikai környezetben eredményesen akarsz egyeztetni és  előre jutni, akkor nem a sajtózol aktívan azokban a témákban, amik kihatással vannak a tárgyalásaidra. Főleg, ha a sajtót és a médiát éppen a politika uralja.
Ilyenkor háttérben zajlanak a dolgok. Ha lesz eredménye, akkor sem biztos, hogy a menedzsment fog arról kommunikálni.
Én amúgy nem látom annyira a fenyegetés levelt maxon. Ez a cég a MOL után a legnagyobb esélyes arra, hogy meghatározó regionális szereplő legyen az EU-ba igyekvő balkáni országokban. Nem hiszem, hogy ennek észszerű lenne keresztbe feküdni. Főleg, hogy az államnak, mint tulajdonosnak is jól fog fialni.
OTP-TOP
OTP-TOP péntek, 19:24
Előzmény: #98046  tschi-
Reális nem reális, de mi más lehet mögötte, hogy hír semmi, fenyegetés level: maxon.
A korábban oly aktív menedzsment pedig kussol!!
Folyik, pontosítok: tervben/mapirenden van. Csapból is ez folyik.. Megy a populizmus adott tőzsdei cégek terén.
Amit írsz igaz. A Miniszterelnökség irodaszintjei kongnak az ürességtől. Sok embert elzavartak választás előtt. Direkt. 
Nato csúcs után várjuk a 2400+-t.
Jó szurkolást!
tschi- péntek, 18:49
Előzmény: #98045  OTP-TOP
Ha felkészültek lettek volna a kormányváltásra, akkor reális lett volna, amit írsz. Jelenleg még azon küzdenek, hogy fel legyenek töltve a szervezeti egységek és elkezdődhessen a normális munka. Nincsenek meg még a helyettes államtitkárok sem. Átvilágítás, átrendezés még a kanyarban sincs, egyelőre a WC kulcsot keresik.
OTP-TOP
OTP-TOP péntek, 18:03
Pinokkió biztos meg lett szorongatva, vagy ahogy egy fórumtárs irta: inasba lett téve. Ezért nincs hír..
Csiripelik holdingbeli madarak, hogy 04.12 előtt súlyos Mrd-ok lettek kitalicskázva a holdingból..
MP nemhiába jelezte, hogy a Kekvákból aki beszántásuk előtt vagyont mozgat börtön jár érte.
Mr. elfelejtettük a LOCK UP-ot gyanítható meg lett kínálva 2 opcióval: büntetőeljárás [indok akadna] vagy kiegyetes az állam javára.
Ez folyik, átrendezés, átvilágítás, kisbefektetők sz...tása, állami pozíció javítása.
Par cikk - TELEX - próbál javítani a mennyasszony sminkjén, de a fél éves eső szétmosta.
Hír /SAFE/ és mesterkozmetikus (kormányzati nyilatkozat) kell, hogy a lagzi [emelkedés] létrejöjjön..
A NATO csúcs érdekes lehet.
Napos hétvégét!

Atti67 péntek, 17:58
Előzmény: #98043  tomspice
Azért az jó jel,hogy 1832-ön szeretttek volna venni 10,4 k-t ,de nem kaptak
,Megszűnik a dobálgatás,a vevőknek egyre feljebb kell majd állniuk,ha kapni szeretnének.
tomspice péntek, 17:32
Előzmény: #98038  Atti67
Milyen szép is volt, 800 ről . Mennyit vártunk rá, istenem....
Csaba75 péntek, 17:13
Előzmény: #98040  Miki71
Ismèt egy körömrágós záróár.....😆
Getup
Getup péntek, 17:07
Előzmény: #98039  jofej
Igen mar berakta 45körül..mar akkor tudták hogy ott lesz a záró😅 persze ez is csak véletlen😅
Miki71 péntek, 17:05
Záró: 1832
Kellemes hétvégét mindenkinek!
jofej péntek, 17:04
1832-re beállt 11.000 darab vételre, hogy véletlenül se menjen fölé az árfolyam.
Atti67 péntek, 16:43
Előzmény: #98037  Getup
Azért ne felejtsük el, hogy milyen hosszú ideig bergődött 800 közelében,hol felment.pár forintot,hol le.Aztán egyszer csak megindult, hogy csak pislogtunk.Nekem az a megérzésem,hogy itt 1800.környékén szintén tökérészünk pár hetet,aztán aug.végén ,jelentés után ismét megindulnak.Most nyár van uborka szezon,síralmas az egész BÉT, 1-2 nagytól eltekintve.Úgyhogy kitartást mindenkinek,szeptembertől jók leszünk,ha csak addig nem lesz valami eget rengető hír.
Getup
Getup péntek, 16:16
Előzmény: #98036  Kata726
Igen csak az nem politika vegett ment le oda mivel fidesz volt..ML ugye az...itt most mas a jatek.. de legyen igazad azt kivanom r 1830.. ma se bir menni 1 rohadt ft se...
Kata726
Kata726 péntek, 16:09
Előzmény: #98035  Getup
Amikor az opus lesüllyedt 100ra, akkor is hasonló szitu volt. Hónapokig jöttek a látszólagos jó hírek és mégis csak le, csak le. Aztán egyszer szinte varázsütésre fordult és felmászott 600ig. Csak fele ekkora hatást kívánok itt...
Getup
Getup péntek, 15:59
Előzmény: #98034  Worthington
Ezek a hirek annyit érnek ennek a papirnak mintha nem is róla szólna...magyarul semmit...
Kata726
Kata726 péntek, 15:37
Sovány vigasz, de a héten átugrottuk az 1800as lécet, és el ne kiabáljam, de fenn is maradt! Ez is valami. Kéthetente egy százas felfelé és karácsonyra 3k! Bilibe lóg a kezem...
Audax1 péntek, 14:17
Előzmény: #98026  Worthington
Én is abban bízom, amiket te összegyűjtöttél a listádban. Van egy stabil jól működő üzletága cégnek és ez a One Magyarország Zrt.   
A Remred nagyon jól halad - végig néztem a Zábori Balázsékról készült filmet - már ebben az évben gyártani készülnek, de jövőre egészen biztos. Jó a kapcsolat ezen a téren az Európai Űrügynökséggel, onnan is jönnek majd megrendelések, de a hazai védelmiipar számára is készíthetnek műholdakat, ha már meglennének is késő lenne. Ez a terület is stabil, jól elő van készítve.
A harmadik terület a hadiipar az egy kicsit szerteágazóbb és több résztvevős, de  éppen a héten lett a CZ Colt teljesen magyar tulajdon, a fegyvergyártás terémn a Rába, ami többségi 4iG tulajdonban van megkerülhetetlen és a RM is számottevő szerepet játszik a gyártásban. Szóval jój az előjelek, tényleg jók, csak ez a politika térne már észhez. Lebegjen már az össz résztveő szeme előtt hogy a "Haza minden előtt"!
Miki71 péntek, 14:03
Előzmény: #98025  Getup
Arra sincs mindig garancia.. OTP-vel csak pozitív tapasztalatom van, a legolcsóbb amivel beszálltam valahol 2300 környékén volt. A Mol-al viszont volt egy melléfogásamom, majd 7 évig ültem benne, amíg aztán 25% profittal el tudtam adni.. Igaz azalatt a 7 év alatt volt osztalék, de máshol jobban meg lehetett volna forgatni.. 
Marina5
Marina5 péntek, 14:02
Vételi DbV. Ár   Eladási ÁrE. Db
1001,8311,850704
2661,8291,856541
1,0001,8251,8571,010
1,0001,8221,8583,290
1,0001,8191,859100
501,8151,8603,931
1,0001,8141,8631,000
2321,8111,864222
1,0421,8101,865720
501,8061,866505
Piaci információk
Napi min1,830 HUF5 napos vált.1.85%
Napi max1,859 HUF13 hetes vált.-28.75%
Nyitó ár1,850 HUF26 hetes vált.-56.43%
Utolsó kötés1,836 HUF52 hetes vált.-1.57%
Utolsó kötés ideje2026.07.03. 14:01YTD árfolyam vált.-56.43%
Napi változás (HUF)+6.0000052 heti min. záró1,600 HUF
Napi változás (%)+0.33%52 heti min. dátuma2026.05.15.
Előző záró1,830 HUF52 heti max. záró4,965 HUF
Forgalom (db)32,38452 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)59,691,99310 napos átl. forg.94 e db
Piaci kapitalizáció543 Mrd HUF3 havi átl. forg.3,780 M db
PiacBÉTBéta (S&P500-hoz mérten)0.60
DevizanemHUF
Csomi_1977 péntek, 13:19
Előzmény: #98028  Kata726
Csak azt ne , akkor mindig esés van 
Kata726
Kata726 péntek, 13:09
Előzmény: #98026  Worthington
Nagyon jól hangzik, de valami elhangozhatna a befektetők felé is mostanában...
tomspice péntek, 13:01
Előzmény: #98025  Getup
Nyilván a távoli jövő jobb lesz, de hogy ezt most elkerülik az intézményiek, az cicifix
Worthington
Worthington péntek, 12:53
Előzmény: #98022  Pingvin007
Szerintem a hadiipar is jó úton van! ;) Az A.I. összefoglalója a párizsi kiállításról:
A 4iG párizsi jelenlétének legfőbb mérföldkövei:
  • Saját stand a világ legnagyobb hadi vásárán: A 4iG Space and Defence Technologies önálló kiállítóként, a rendezvény 5A csarnokában (G409 stand) mutatta be védelmi digitalizációs, űripari és dróntechnológiai megoldásait a nemzetközi delegációknak. 
  • Nemzetközi vegyesvállalat alapítása (EDGE Group): Az Eurosatory 2026 kiállításon a 4iG hivatalos előszerződést írt alá az Egyesült Arab Emírségek védelmi óriásával, az EDGE Group-pal. A megállapodás értelmében egy közös védelmi ipari vállalatot hoznak létre Magyarországon, amely regionális teszt- és kiválósági központként működik majd az európai piac kiszolgálására. 
  • A brazil védelmi partnerség elindítása: Szintén a párizsi szakkiállításon köteleződött el egymás mellett a 4iG védelmi leányvállalata és a brazil Condor nem-halálos fegyverrendszereket gyártó technológiai vállalat, megalapozva a technológiai transzfert és a közös európai gyártókapacitásokat. 
  • A drónökoszisztéma integrációja: A 4iG vezetői Párizsban olyan tárgyalásokat folytattak, ahol a mesterséges intelligencia (AI), a távközlés (5G), az űripar és a pilóta nélküli légi járművek (UAV/drónok) technológiai fúzióját mutatták be a gyakorlatban, mint a modern hadviselés alapköveit. 
Párizs és az Eurosatory jelentette tehát a 4iG védelmi és drónüzletága számára azt a globális ugródeszkát, ahol a korábbi (izraeli Aeronautics vagy amerikai Northrop Grumman cégekkel kötött) partnerségeiket kiterjesztették, és ténylegesen bejegyezték a magyar vállalatot az európai haditechnikai térképre
Getup
Getup péntek, 12:43
Előzmény: #98024  Csomi_1977
Nem mehet ez sehová igazi blue chipet kell venni otp mol..azok repesztenek ez mar a bux kosarba se kell majd ilyen forgalmakkal ami itt van.. ezt teljesen leoffolta a tisza...
Csomi_1977 péntek, 11:53
Ma is őrlángon égünk . Mikor lesz ebből vajon 2000 ?🥺
sprint53 péntek, 10:58
Előzmény: #98007  Audax1
1992. Én nyertem :)))
Pingvin007 péntek, 10:57
Szerintem a tavalyi szintek eléréséhez évek kellenek. 3-4-5 év, erre kell számítani. Hadiipar szemponjából pedig a legrosszabbra, kb. a jelenlegi kormány politikai identitása a 4ig folyamatos ekézése, valószínúleg egy forint sem vagy nagyon minimális megrendelés jön tőlük. A telko szektor egy pénzgyár, az űripar az lesz/lehet (by the way - ez volt itt már, aki nem látta nézze meg, 4ig jelenlegi és jövőbeni tulajoknak kötelező:  🎬 Exkluzív interjúban: Zábori Balázs és a Remred | #219 | ŰRKUTATÁS MAGYARUL). A cégnek a külföldi piacokon kell megpróbálni valamit villantani, az űriparban már jó úton van. A lényeg most a laktanya felújítás, hogy a katonák jól érezzék magukat.
IstiSan
IstiSan péntek, 10:41
Előzmény: #98007  Audax1
En múlt héten adtam el belöle.
Kicsit bánom, mert 1800 alattiak voltak. 
Igazából magam se értem, hogy mikor sokáig 4000 volt akkor miért nem csökkentettem.
Nem hibáztatok másokat, a ravasz mindig ott van az ember kezében. Ránéztem a fél éves grafinonra ez valami förtelem. Irány a másik 2 blue.
Pedig van ebben a papírban is potenciál. Csakhát ez a boszorkányüldözés amitt idén le fognak játszani engem teljesen nyugatalanít.
De legyen igaza mindenki másnak, jövő héten 2000+!!

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek