Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TomJerry86 hétfő, 19:05
Előzmény: #94299  HunSuccess
A mai mp frocsoges utan?
HunSuccess hétfő, 19:04
Ma egy viszonylag alacsony forgalom mellett (~300 Millió HUF) emelkedett a rv értéke. A nap végén volt egy 17 millió forintos bevásárlás is:)
Holnapra kinek mi a jóslata?? 
HunSuccess hétfő, 19:04
Ma egy viszonylag alacsony forgalom mellett (~300 Millió HUF) emelkedett a rv értéke. A nap végén volt egy 17 millió forintos bevásárlás is:)
Holnapra kinek mi a jóslata?? 
Csomi_1977 hétfő, 19:03
Előzmény: #94290  feel
Erről van szó . Mindenki aláírta mért egyedül mi maradnánk ki belőle . Plusz ez is pénz és a magyar iparnak jó hosszútávon . 
feel
feel hétfő, 18:59
Előzmény: #94293  TomJerry86
Nezd meg masik topikban az utolso hozzaszolo klont.
Ezek mentalisan rottyon vannak.Kell naponta ujra regisztralnak mint ez is 05.17-en
Barba-papa hétfő, 18:57
Most említette a Barba trükköt. Lehet, olvassa a fórumot.
Gaba2001 hétfő, 18:57
Telex:
 "A védelmi hitelről azt mondta: ez több mint 6400 milliárd forint hitel lett volna, amivel az Orbán-kormány haveri cégeket akart kitömni. A kormány át fogja ezt tekinteni, már ki is adták a honvédelmi miniszternek, hogy vizsgálja meg, mi az a vállalásokból, ami most szükséges, és mi az, amit hitelből kell teljesíteni, mi az, amit nem.Azt mondta, hogy a 4ig céggel kötött, senki által meg nem tárgyalt 1300 milliárd forintos kötelezettségvállalás pár héttel vagy nappal a kormányváltás előtt történt. Ebből szerinte nyilván lesz olyan rész, amit érdemes átvenni."
TomJerry86 hétfő, 18:57
Előzmény: #94292  feel
Erthetetlen, hogy epeszu emberek olyan temaval egetik az idejuket, amiben nincs erintettseguk - reszveny nelkuliek. Ilyen madrid is a masik topikban, amiota ismerem a vilagveget varja...
feel
feel hétfő, 18:53
Előzmény: #94289  TomJerry86
Jonnek az orban politikai topikbol latom regisztraciokon,hogy nagyreszt klon regek.
Csomi_1977 hétfő, 18:53
Nem értem mit aggódnak. Mondtam múlthét pénteken ma fog stabilizálódni . Ez a emelkedés be is bizonyította nem lesz itt gond . A politikát meg hagyjuk már én az előző vezértől voltam ki . A Safe szerződés azért több szereplős . Az EU most ki akar minket szolgálni , hogy  V többet ne kerüljön hatalomra . MP meg az EU-val jobban akar lenni még ha nem is kedveli őket annyira . ÉS tudjuk azért a pénz diktál mindenhol . A 4iG meg rengeteg lehetőséget rejt magában . 
TomJerry86 hétfő, 18:50
Előzmény: #94287  Flyer
Ha te nem ulsz ezen a vonaton, mit keresel a topikban?
Csaba75 hétfő, 18:49
Előzmény: #94281  feel
Akkor holnap fel?
Flyer hétfő, 18:48
Előzmény: #94279  TomJerry86
Ha a tisztesség híve vagy akkor kár volt felülni a bűnös NER vonatra a 4IG-vel. Én inkább azon gondolkodnék a helyedben, hogy a Fidesz miért vesztette el a választást. A NER cégek, a nyilvánvaló mutyi, korrupció vastagon benne volt. Sok ember pipa ez miatt ugyanugy ahogy MP.
Gaba2001 hétfő, 18:48
"A honvédelmi miniszter áttekinti, hogy ezekből a kiadásokból mi szükséges és milyen megállapodások köttettek eddig ennek keretében - mondta a honvédelmi kiadásokat, fejlesztéseket finanszírozó SAFE-hitelkeret igénylés kapcsán. Ezeket a programokat felül fogjuk vizsgálni, nyilván lesz olyan rész, amit érdemes átvenni. Ez egy kedvező hitel - ismerte el.Nem is biztos, hogy érdemes egy ilyen közös hitelfelvételbe belevágni, de ez a hosszú távú jövő kérdése - mondta kérdésre válaszolva Magyar Péter."
HunSuccess hétfő, 18:48
A HÍR TV felpaprikazta és utána már erőből kommunikált. A SAFE-re azt mondta, h felülvizsgálják és ami szükséges azt megtartják. Szerintem akkor majdnem mindent, de meglátjuk. A szerződéssel kapcsolatban is a felülvizsgálat szót használta. Igazából a csütörtöki kiszólásához képest semmi újat nem mondott. 
Fontos megjegyezni, hogy a HÍR TV miatt ideges lett!
HunSuccess hétfő, 18:48
A HÍR TV felpaprikazta és utána már erőből kommunikált. A SAFE-re azt mondta, h felülvizsgálják és ami szükséges azt megtartják. Szerintem akkor majdnem mindent, de meglátjuk. A szerződéssel kapcsolatban is a felülvizsgálat szót használta. Igazából a csütörtöki kiszólásához képest semmi újat nem mondott. 
Fontos megjegyezni, hogy a HÍR TV miatt ideges lett!
Barba-papa hétfő, 18:46
Előzmény: #94273  feel
Szólt a 4iG által  benyújtott csaknem 40 milliárdos számláról. Itt is lemaradt, hogy ez nettó 30. Ha megy a lengyelekhez, megkérdezheti mekkora SAFE hitelt vettek fel, szerintem hanyatt vágja magát. Az EU kiemelt projektje az országok védelmi képességének megerősítése és itt jön be Rheinmetall érdekérvényesítő képessége. Nincs ez lefutva. Viszont lehet olyan kifutása is, hogy a Rheinmetall átviszi a gyártást a románokhoz, aztán vehetjük meg onnan a Lynxeket. De lehet, hogy azt sem veszünk, ha jön az ellenség, adunk nekik tüzifát.
TomJerry86 hétfő, 18:43
Előzmény: #94280  klewis
Nekem is el kellett kapcsolni, mert nem birtam hallgatni, csak a 4ig-s reszt vartam meg :)
feel
feel hétfő, 18:43
Előzmény: #94277  Csaba75
Annyi,hogy szerintem lesz Safe hitel ez pozitiv.Megvalositas ebbol,hogy milyen beruhazasokra megy es kit biznak meg azt meg nem tudjuk.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek