A nagyobb szerződés a titkosított és még sok 4IG vezető sem tudott róla a cikk szerint és azt sem tudják, hogy mit mondhatnak el róla.
Azért ez a 2 szerződés közel 1900milliárd!
Szerintem min.90%-át a jelenlegi kormány is lehívja.
1, Haderőfejlesztést a NATO miatt kötelező végrehajtani
2, 2 héten belül a SAFE pénzeket is bejelenthetik
3, Sok ország is a szerződések mögött van és politikai vihart nem akarhat az új kormány
4, Ez az összeg "elenyésző" ahhoz képest amit majd 10 év alatt hadiiparra kell költeni
5, Ha megegyeznek a 4IG további hadiipari fejlesztéseket hozhat az országba (GDP, munkaerő növelő)
6, 4IGét itthon nem tudják megkerülni a hadiiparban és valószínű a megkötött szerződéseket sem lehet jogilag csak úgy felrúgni Vannak EUs szabályok, amit a kormány betart majd
7, Az új kormány most szembesül azzal, hogy a 4IG az állami cégeken keresztül gyakorlatilag tulajdonos a cégben. hadiiparban még külön 25%-1 szavazat a tulajdonuk. Telekommunikációban pedig 37,8%.
.
Bármilyen érdekes, de én úgy gondolom, hogy még lesznek hadiipari és űripari szerződések az új kormánnyal is. Persze lehet váni kell majd 6-8 hónapot, mert addigra csillapodik a kampány üzemmód.
1730ft és 70milla
Pánikolnak még mindig a spekik. Nálam pedig a nagy szerződések pozitívak. Vettem is pénteken.
Új kormány mindent átvizsgál amit a régi kötött. Nem értem sokan min lepődtek meg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.