Valószínűleg azért nem ad ki semmilyen közleményt a cég, hogy minnél jobb pozicióban legyen a saját részvény visszavásárlásnál. A Rába részvényesei se fogadták el a 3400-as vételi ajánlatot, mondván az igazgatósággal való egyeztetés után megállapították, hogy még többet ér a cég. Na pedig, ha a rába 3400 felett ér, akkor a 4ig ezen az áron ajándék. Rice írta tegnap, ezeken az árfolyamokon a Telekom kapitalizációja 5x annyi mint a 4ig-é. Vicc
Ezt tudom én is, de miért volt a 4ig-ban jóval nagyobb esés eddig, mint az Opusban? Úgy, hogy a 4ig-ban jóval nagyobb story van és a tőzsde elvileg a jövőt árazza. Választás előtt úgy voltam, hogy már csak ezért is Opust nem tartok, de 4ig-t igen, főleg a hadiipari érdekeltsége/megrendelések miatt.
Ezt is lehet közölni…. De kusban ülni és várni, h majd vmi lesz egy ilyen támadás után. Ha ilyen kommunikációs csapatom lenne, gyorsan megköszönném a munkájukat. Ezt nevezik kríziskmunikációnak… De az is lehet, h csak kerüli a konfrontációt teljes mértékben. Meglátjuk, h mi hoz nagyobb sikert l.
Azt néztem én is, hogy az Opust most meghúzták egy kicsit illetve eleve jóval kevesebbet esett a kormányváltással, mint a 4ig. Pedig Lölö sokkal inkább OV embere volt illetve ő sokkal nagyobb rivaldafényben volt a NER-es oligarchák között, valahogy mégis inkább a 4ig-t találták meg az eladók, mint az Opust. Ha valakinek van erre magyarázata azt szívesen venném...
Tegnap nem az Opust támadták be… Este nagyon rosszul aludtam, tudtam, h baj lesz… 1600-nal volt egy kisebb infarktusom. Azóta szépen kapaszkodik vissza…. Biztassuk egy kicsit…
Tegnap nem az Opust támadták be… Este nagyon rosszul aludtam, tudtam, h baj lesz… 1600-nal volt egy kisebb infarktusom. Azóta szépen kapaszkodik vissza…. Biztassuk egy kicsit…
Pont ezt akartam irni..MPek fő ellensége ML volt kampányokon..vele kampányolt..opi alig esett ehez képest..most is rakérázik tiszta vicc ez az ország komolyan...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.