7 éves 4ig tapasztalatom mondatja velem, hogy amikor már itt tart a topik hangulata, akkor nagyon közel vagyunk a jelentős emelkedéshez. Már egy ideje nem tud tovább esni, innen 2200 körül lesz a rugó úgy látom. Ehhez még chart se kell. Az emelkedést több hír, esemény is támogatja. Persze ez egy részvény, ráadásul egyesek által megbélyegzett. Nem kockázatmentes, de bizonyos elemei stabil cashtermelőek, és vannak a jövőre nézve nagy potenciállal rendelkezők is. Ha májusban se jön el az armageddon, akkor a "nehezén" túl vagyok és ugyan nem tudom megmondani milyen ütemben, de szvsz folyamatos emelkedés fog következni. Amire én számolok, az idén minimum a 3k stabil átlépése, 3 éven belül pesszimista verzióként a 4k elérése, optimista verzió pedig új csúcs!
Azért legyen meg az egyensúly . Ha szidjuk azt aki folyamatosan lehúzza a céget akkor had legyen néha negatív vélemény arról is aki folyamatosan pozitívan nyilatkozik a cégről . Úgyis az árfolyam dönti el kinek van igaza . Személy szerint én már egyikre se adok . Itt vagyok és várom a 3000-t
Sosem írtam, hogy bárkit is hibáztatnék bármiért is. A részvénnyel kapcsolatban pedig örömmel olvasom Rice meglátásait, véleményeit, és tisztelem a munkáját. Az, hogy én másképp látom, vagy más a véleményem, az csak egy dolog. Bízom benne, hogy egyszer neki lesz igaza.
Abszolút érthető a csalódottságod, nekem is az van... magamnak köszönhetem. DE, az árfolyam a jelen, amit rice2 ír az a jövő lehet, rengeteg plusz információval. Ne vegyük el a kedvét, hogy megosztja az információkat. Az árfolyam most egy zombi...
Nem akartok eltakarodni innen? rice2 írásaihoz képest a fasorban sem vagy. Majd más a hibás azért mert rosszul fektettél be? Ennyi keserű, mentálisan beteg embert. Én a 8000et várom! Remélem addig eladod és jó nagy mínusszal szállsz ki! :D Száradjatok!
A Rice által említett drón a ProTAR FJ4 néven szerepel és a Rotors & Cams Zrt. gyártja. A gyár tőlem nem messze van, de ott, kivülről, utcáról gyártó tevékenységet nem lehet tapasztalni. Biztosan nagy titokban gyártják, habár lehet még jelentős fejlesztés alalatt áll a termék. A drón egyébként nagyon kedvező paraméterekkel rendelkezik, nem tudom a Magyar Honvédség alkalmazza-e már. Ha ehhez, a már működő, harc edzett drónhoz csatlakozik a Vaskupola légvédelem, akkor már nagyobb biztonságban vagyunk, mint elsőre gondoljuk.
Erre már csak annyit lehet mondani: menjünk tyúkokat etetni. Rice előző posztjában megint klasszul felszopta a céget, de az árfolyam sajnos köszönő viszonyban sincs a valósággal. Várjuk az ötezret. Talán még megélem, hogy lesz annyi... Sosem gondoltam volna, hogy egy koszos állampapír jobb befektetés lehet, mint a 4IG, bármilyen árfolyamon veszed. Szép napot mindenkinek
A 4G mozgasa nagyon hasonlit az usa startup es biotechonlogia cegekre. Ott brutal emelekedessel kezdenek kb 10 usdrol felmennek60- 120 usd re aztan mikor jonnek az eredmenyek esnek. Hasonlo a parhuzam mert ott is tobbet kell betenni mint kivenni, foleg az elso evekben, viszont amikor a produktum kezd kesz allapotu lenni mennek vissza a szinzekre es brutal megindulnak, amolyan startuposan. Na most itt hasonlo van szerintem, eros meginsulas volt, szepen megy az epitkezes, de az igazasn stabilizalo az lesz amikor az ur vagy hadiiparban vegre a szerzodeseken kivul konkret termek lesz ami a 4IGhez kotheto vagy az termeli le. Van egy csomo ceg felsorolni nem tudom amit megvettek, de ezek arra voltak jok szerintem, hogy az arfolyamat a helyere tegye. Ez az arfolyam 2000-2400 kozott ami real, ezt irta anno rice2 is. Kivancsian varom, hogy a Fater mit fog meg intezni, de meg nem tudnam mondani, hogy mi varhato, mert gyorsan valtozik minden. Szerintem a viharos oceanon ez a hajo stabilan hamykolodik, de nem sullyed el. Varni kell a napsutest. 😉
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.