Na erre azért nem gondoltam volna.... 🤬 de úgy néz ki, hogy itt bármi megtörténhet, így csak az örült feketeöveseknek való ez a részvény, a reggeli vételem a végén még mínuszos lesz zárásra.... Kitartást és szebb napokat mindenkinek és remélem, hogy ez is csak 3 napig tart!
Az, hogy hol a vége, mikor fordul senki nem tudja. Nem az a lényeg, hogy hol a vége, hanem az, hogy hol lesz pl. év végén. Az a lényeg, hol adod el, stb. Nem az, hogy hol az alja. Szerinted az alján hányan vesznek majd??? Az olcsó részvényeket zsákolni kell, a drágákat adogatni. Ez most rendkívül olcsó és akciós. Kicsik pánikolnak és akinek van szabad pénze, ilyenkor érdemes betárazni. 2054ft és 2,2milliárd
Mi lenne itt, ha Czakó Borbála lenne az új köztársasági elnök? Én akár elképzelhetőnek is tartom. Elismert név. Jászai is ezért kérte fel a tanácsadó testület élére. Ha lenne 1 kis roham akkor ma a részvények 0,3%-a is megfordulhatna, ami a közkéz közel 3%-a. Sokan napiznak is, tehát a valódi forgalom ennél kevesebb. Akciós áron forog! 2124ft és 1,995milliárd
Ugyanebbe vagyok én is. Ezért nehéz bízni itt bármibe is. Ha ma vennék 2000-ért, holnap megy le 1800-ra. Ha 1800-on veszem, másnapra 1500... Már elengedtem... Bár kurva szar látni az ekkora bukót. Sosem fog tudni felállni egy trutymó.
A kiszállás után egyszer nyúltam bele nemrég a kamu Trump békere és ott a mínusz. Sajnos a trend lefelé... Inkabb eltekintek, hogy ott legyek azonnal a felfelén mert ha csak beleveszek és holnap már ott a bukó. Sajnos.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.