Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feel
feel kedd, 08:43
Előzmény: #85519  Andre75
Azert abban nem vagyok biztos,hogy ebben ok nincsenek benne nyakig.
Andre75 kedd, 08:39
Azért a tegnapi esés a cégnek is "ciki" volt szerintem. Csak ósszedobnak mára pár milliárdot támasztani az árfolyamot. illene most már azért, hogy ha komoly cégnek gondolják kicsit megnyugtatni a befektetőket....
feel
feel kedd, 08:29
Előzmény: #85517  nyugdijas
Azt ne felejtsuk el az ur-vedelmi ipar most kezd meg csak kiepulni.Ehhez ido kell viszont ez strategiai agazat lesz Apr12-utan fuggetlenul az eredmenytol.
Safe is erkezni fog mivel min 65%-ot kozos EU-s projektekre kell ebbol elkolteni.
nyugdijas kedd, 08:22
Előzmény: #85514  bub
Akkor legalább az a megnyugtato, hogy a legjobb fényképezogép lesz a majdani muholdban. Nem valami olcso lekoppintott gép ami nem fog jo képeket csinálni. 
DrWatson kedd, 08:08
Előzmény: #85513  Rellim
Nem kell ennyire peszimistáskidni. Nem eshet örökké az árfolyam. Ha jól emlékszem, farkasfu is 2900 környékére tette az alját.
feel
feel kedd, 08:06
Előzmény: #85511  nyugdijas
Majd,ha vegeztek fordul most a 3250ft-3400ft szinteket kell figyelni.
Heten meg lehet benne hullamvasut aztan a gephazban tekernek az iranyvalton.
Szvsz👍
bub kedd, 08:03
Ez szerintem nem emeli az értékét a cégnek. Az, hogy a legjobb fényképezőt veszi legdrágábban, erre mindenki képes, akinek elég tőke áll rendelkezésére. :). Majd ha azok a hírek jönnek, hogy ezeket a képeket kik veszik meg, na az már érdekes lesz.
Rellim
Rellim kedd, 08:01
Már 3 hónapja immunis a papír az ilyen hírekre. 
Jelentésre is estünk, és szerintem a következő jelentés sem tesz majd csodát. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 07:59
Előzmény: #85506  DiamondHandApe
Én meg elfelejtettem betenni eladásra :o)  majd ma - reméljük lesz rá lehetőségünk :o)
Kitartást minden Részvénytársnak! 
Higgadtság, türelem, és nincs kapkodás !
nyugdijas kedd, 07:59
A tegnapi TelePixel kotott megállapodást mindenki elfelejtette vagy nem vette észre? Vagy talán nem jelent sokat? Szvsz fontos lesz majd a muholdakban, nem csak szerintem, hanem JG szerint is. Azért kototték meg. De ez majd a nem is olyan távoli jovo zenéje lesz, nem tudom, fog-e valamit jelenteni ma. Tavaly ilyen hírekre ugortunk nagyokat. 
Dinameat kedd, 07:57
Segitsetek!:)
Nekem meglepő,hogy 50.000000db részvény van közkézen ez(50000000×3500ft=175000000000)
Tehát tegnap kb1.5% részvény cserélt gazdát és ez csinált -15%ot napközben.!!
Szerintetek ez pánik?
Nem tudom mennyi lehet az átlag db/fő??
Lehet 50.000db?( Mert akkor3.500000 embernek van részvénye!!Az lehet?
Mit gondoltok?
Ahham kedd, 07:44
Előzmény: #85508  Ahham
Lehet mínuszolni, de a kritikus hangok "erőszakos" elnyomásával azért vastagon torzult a topikban a kép. Ebben van az ő "felelősségük", a kritikus hangok elnyomásában. 
Ahham kedd, 07:35
Előzmény: #85501  treff
Valóban nagyon dukálna a sunnyogás helyett. Csak most mindenki tolja magáról a "felelősséget ", h nem fórum alapján kereskedünk. Gyerekek, ha az itt elhangzottakat nem vesszük figyelembe döntéskor, akkor minek egyáltalán a fórum!? A híreket a weboldalak is lehozzák....
Atti67 kedd, 07:10
Azét azt 3 milliárd értékű részvényt fel is szívták.Rubio jót nyilatkozott rólunk,és ma már amcsik is nyitva lesznek,Lehet ,hogy reggel még lesz egy kis esés,de én zöld záróra számítok
DiamondHandApe kedd, 06:45
Előzmény: #85483  Nemtommilesz
Napi nem jött be, ennyi. Nem kell mindig jól járni. Gondoltam, hogy -7% esés a semmire, munka közben ránéztem és belevettem. Fel fog ez menni, csak pánik, gondoltam. Ebből lett 16-17%, ha jól láttam. Túl korán vettem, nem hittem, hogy tovább fog esni. 3250-es up-nál reméltem a 3350-et legalább, de az sem lett meg. Szóval ja, nem jött be. Mindegy, az én veszteségem semmi a többiekéhez képest. Megpróbáltam, nem jött be, van ez így. Gyorsan realizálni fogom a bukót, nem szeretnék benne ülni.
Joyce kedd, 00:57
Előzmény: #85439  BT55
Kik "tartsák meg"? Bakker páran itt nagyon el vannak tévedve...
Mortal_Wombat
Mortal_Wombat hétfő, 23:38
Előzmény: #85501  treff
Nem értek veled egyet. Ha a NER szabadulni akar a papíroktól, előtte felhúzza őket. A 4iG nem ezért ment fel, az Opusnál meg el is maradt a nagy rali. Pár hete leírtam, hogy a főni még lenyúlná a SAFE pénzeket, mert nem biztos abban, hogy nyerni fog áprilisban. Akkor sokan minuszoltak, gondolom, akik NER-es papírban csücsültek/csücsülnek. De a véleményemet továbbra is fenntartom. Ha Orbán tesz valami gesztust az EU felé, akkor csorog némi SAFE pénz, és akkor majd megyünk felfelé. Ha tovább csörgeti a kardját, pofára esik, nem lesz SAFE pénz, és akkor a papper vagy vissza a reális helyére (~2K), és akkor éveket kell még várni, hogy számottevő pénzt termeljen, vagy kellene valami jó kis amcsi üzlet, ami nekünk is jó, nemcsak az amcsiknak. MP btw ki fog egyezni a 4iG-val, nem tud ilyen céget felépíteni a semmiből. Talán még srv is lesz, hogy az új kormány csókosainak legyen részvény. Szóval hosszú távon nekem buy. Csak tudni kellene, hogy hol lépjen be az ember. Hetekig bent álltam 3,4K-n, csak pár morzsát kaptam. Most meg már nem olyan sürgős. :D
Rellim
Rellim hétfő, 23:34
Előzmény: #85498  Nemtommilesz
Ne feledd...
Amit tegnap vettél, az mára olcsóbb!
Ez a 4IG.
treff
treff hétfő, 23:04
Előzmény: #85500  OTP-TOP
Ehhez kapcsolódóan egy észrevétel:
Akik 2-3-an akkortájt folyamatosan tele tolták a fórumot a siker és kasza hozzászólásaikkal, és a kritikusabb hangokat - akik meg merték jegyezni, hogy iszonyatosan túlvett és túlszaladt - lehordták a sárga földig meg kicikizték, szóval azok most csendben vannak, meg “szabadságon”, meg ezmegaz.
Mondjuk a mai magyar társadalomban hiába is várni arra, hogy akár egy “bocs, igazatok volt akkor, elvakított minket sajnos az óriási menetel” vagy valami hasonló elhangzana, helyette a 6-7-800-ról nézve még így is 4-5xözés történt hangzik/hangzana csak el.
.
Mindenesetre továbbra is tartom, hogy jelen állás szerint a főni hétvégi év értékelős rögeszmés szövege megadta a végső jelet a ner papírokban a pénz kimentésére.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek