Azért a tegnapi esés a cégnek is "ciki" volt szerintem. Csak ósszedobnak mára pár milliárdot támasztani az árfolyamot. illene most már azért, hogy ha komoly cégnek gondolják kicsit megnyugtatni a befektetőket....
Azt ne felejtsuk el az ur-vedelmi ipar most kezd meg csak kiepulni.Ehhez ido kell viszont ez strategiai agazat lesz Apr12-utan fuggetlenul az eredmenytol. Safe is erkezni fog mivel min 65%-ot kozos EU-s projektekre kell ebbol elkolteni.
Akkor legalább az a megnyugtato, hogy a legjobb fényképezogép lesz a majdani muholdban. Nem valami olcso lekoppintott gép ami nem fog jo képeket csinálni.
Majd,ha vegeztek fordul most a 3250ft-3400ft szinteket kell figyelni. Heten meg lehet benne hullamvasut aztan a gephazban tekernek az iranyvalton. Szvsz👍
Ez szerintem nem emeli az értékét a cégnek. Az, hogy a legjobb fényképezőt veszi legdrágábban, erre mindenki képes, akinek elég tőke áll rendelkezésére. :). Majd ha azok a hírek jönnek, hogy ezeket a képeket kik veszik meg, na az már érdekes lesz.
Én meg elfelejtettem betenni eladásra :o) majd ma - reméljük lesz rá lehetőségünk :o) Kitartást minden Részvénytársnak! Higgadtság, türelem, és nincs kapkodás !
A tegnapi TelePixel kotott megállapodást mindenki elfelejtette vagy nem vette észre? Vagy talán nem jelent sokat? Szvsz fontos lesz majd a muholdakban, nem csak szerintem, hanem JG szerint is. Azért kototték meg. De ez majd a nem is olyan távoli jovo zenéje lesz, nem tudom, fog-e valamit jelenteni ma. Tavaly ilyen hírekre ugortunk nagyokat.
Segitsetek!:) Nekem meglepő,hogy 50.000000db részvény van közkézen ez(50000000×3500ft=175000000000) Tehát tegnap kb1.5% részvény cserélt gazdát és ez csinált -15%ot napközben.!! Szerintetek ez pánik? Nem tudom mennyi lehet az átlag db/fő?? Lehet 50.000db?( Mert akkor3.500000 embernek van részvénye!!Az lehet? Mit gondoltok?
Lehet mínuszolni, de a kritikus hangok "erőszakos" elnyomásával azért vastagon torzult a topikban a kép. Ebben van az ő "felelősségük", a kritikus hangok elnyomásában.
Valóban nagyon dukálna a sunnyogás helyett. Csak most mindenki tolja magáról a "felelősséget ", h nem fórum alapján kereskedünk. Gyerekek, ha az itt elhangzottakat nem vesszük figyelembe döntéskor, akkor minek egyáltalán a fórum!? A híreket a weboldalak is lehozzák....
Azét azt 3 milliárd értékű részvényt fel is szívták.Rubio jót nyilatkozott rólunk,és ma már amcsik is nyitva lesznek,Lehet ,hogy reggel még lesz egy kis esés,de én zöld záróra számítok
Napi nem jött be, ennyi. Nem kell mindig jól járni. Gondoltam, hogy -7% esés a semmire, munka közben ránéztem és belevettem. Fel fog ez menni, csak pánik, gondoltam. Ebből lett 16-17%, ha jól láttam. Túl korán vettem, nem hittem, hogy tovább fog esni. 3250-es up-nál reméltem a 3350-et legalább, de az sem lett meg. Szóval ja, nem jött be. Mindegy, az én veszteségem semmi a többiekéhez képest. Megpróbáltam, nem jött be, van ez így. Gyorsan realizálni fogom a bukót, nem szeretnék benne ülni.
Nem értek veled egyet. Ha a NER szabadulni akar a papíroktól, előtte felhúzza őket. A 4iG nem ezért ment fel, az Opusnál meg el is maradt a nagy rali. Pár hete leírtam, hogy a főni még lenyúlná a SAFE pénzeket, mert nem biztos abban, hogy nyerni fog áprilisban. Akkor sokan minuszoltak, gondolom, akik NER-es papírban csücsültek/csücsülnek. De a véleményemet továbbra is fenntartom. Ha Orbán tesz valami gesztust az EU felé, akkor csorog némi SAFE pénz, és akkor majd megyünk felfelé. Ha tovább csörgeti a kardját, pofára esik, nem lesz SAFE pénz, és akkor a papper vagy vissza a reális helyére (~2K), és akkor éveket kell még várni, hogy számottevő pénzt termeljen, vagy kellene valami jó kis amcsi üzlet, ami nekünk is jó, nemcsak az amcsiknak. MP btw ki fog egyezni a 4iG-val, nem tud ilyen céget felépíteni a semmiből. Talán még srv is lesz, hogy az új kormány csókosainak legyen részvény. Szóval hosszú távon nekem buy. Csak tudni kellene, hogy hol lépjen be az ember. Hetekig bent álltam 3,4K-n, csak pár morzsát kaptam. Most meg már nem olyan sürgős. :D
Ehhez kapcsolódóan egy észrevétel: Akik 2-3-an akkortájt folyamatosan tele tolták a fórumot a siker és kasza hozzászólásaikkal, és a kritikusabb hangokat - akik meg merték jegyezni, hogy iszonyatosan túlvett és túlszaladt - lehordták a sárga földig meg kicikizték, szóval azok most csendben vannak, meg “szabadságon”, meg ezmegaz. Mondjuk a mai magyar társadalomban hiába is várni arra, hogy akár egy “bocs, igazatok volt akkor, elvakított minket sajnos az óriási menetel” vagy valami hasonló elhangzana, helyette a 6-7-800-ról nézve még így is 4-5xözés történt hangzik/hangzana csak el. . Mindenesetre továbbra is tartom, hogy jelen állás szerint a főni hétvégi év értékelős rögeszmés szövege megadta a végső jelet a ner papírokban a pénz kimentésére.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.