Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 19:10
Előzmény: #85479  Zno
Sokan reméljük, hogy igazad lesz! Csiptem még hozzá, 3215-ön, de az per pillanat most bukós:) 
Zno hétfő, 19:01
Előzmény: #85478  Nemtommilesz
Szia!
Garantálom azt a vételt nem fogod megbánni, mint ahogyan azt sem, hogy nem adtad el. Azt viszont már igen hogy mindössze 200db-ot vettél. Ha vársz pár napot busás haszonnal adhatod el. Amiből nem hamburgerezni tudsz csak.:)
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 18:46
Szia Zno, jó estét!
Ma kaptam 200 db-ot 2945-ön. De bedőltem, hogy megfordultunk, és nem adtam 3240-en. Pedig ma tisztességes fincsi vacsi lehetett volna. Ejjh a kapzsiság:( 
Fogalmam sincs mi lesz holnap, ááááhhhhh! 
Holnap spirál folytatódik feel?
Nemtommilesz
Nemtommilesz hétfő, 17:44
Előzmény: #85288  DiamondHandApe
3300-on vettél ugye?
nyugdijas hétfő, 17:44
Előzmény: #85473  pamutt
TelePIX egy Dél Koreai csúcstechnologia cég. A vele kotott megállapodás egy kis tapasz vérzo sebeinkre.
pamutt hétfő, 17:39
Előzmény: #85473  pamutt
Sárhegyi István 2 órával ezelőtti posztja
pamutt hétfő, 17:38
Sárhegyi István Sesoodrtnp8a489t2f8hfófltl02hlflm05f13acm0m.m2iacgl128i 9i73 ·A legfejlettebb földmegfigyelési technológia kerül a HUSAT program műholdjaiba! A 4iG Űr és Védelmi Technológiák Zrt. (4iG SDT) leányvállalata, a REMRED Zrt. megállapodást írt alá a földmegfigyelő kamerarendszerek egyik vezető fejlesztőjével, a TelePIX a vállalattal. Az együttműködés értelmében a TelePIX Co. gyárthatja a HULEO elektrooptikai műholdakra, földmegfigyelési feladatokhoz és adatok gyűjtéséhez szükséges, a legmagasabb technológiai színvonalat képviselő VHR (Very High Resolution) felvételeket készítő kamera- és szenzorkészleteket. A HUSAT műholdkonstelláció így biztosítja majd a nemzetközi szinten is versenyképes, legmagasabb szintű földmegfigyelési képalkotási képességet. A hosszútávú partnerség érdekében a felek vizsgálják egy elektrooptikai műholdkamerák fejlesztésére és gyártására specializálódott közös vállalat létrehozásának lehetőségét is Magyarországon.A REMRED a HUSAT műholdprogramon belül a HULEO konstelláció teljes misszióarchitektúrájáért, a rendszerszintű tervezésért, a fejlesztésért és tesztelésért, valamint az eszközök integrációjáért felel.A 4iG SDT és az űripar nemzetközi vállalataival kötött partnerségek túlmutatnak a technológiai beszállítói együttműködéseken. Erősítik a 4iG SDT és a REMRED pozícióját a nemzetközi műholdrendszer-integrációs piacon, felgyorsítják a földmegfigyelési képességek fejlesztését és hozzájárulnak, hogy a vállalatok és államok a jövőben még pontosabb adatokra támaszkodhassanak a gazdasági, környezeti és biztonsági döntéshozatalban." 
feel
feel hétfő, 17:18
Előzmény: #85463  feel
A helyzet jelenleg:
Bár a Financial Times értesülései általában megbízhatóak a háttéralkuk tekintetében, az Európai Bizottság szóvivői hivatalosan még mindig azt kommunikálják, hogy a „vizsgálat zajlik”. A következő 2-3 hét döntő lesz: ha Magyarország felkerül a következő jóváhagyási listára, akkor a pénz valóban megérkezik a választások előtt.
Zno hétfő, 17:05
Z: 3150
feel
feel hétfő, 17:00
Előzmény: #85468  nyugdijas
Tobbszor leirtam az arfolyam moderalt.Fel es le is igy keresnek mindketto iranyban.
Andre75 hétfő, 17:00
Előzmény: #85466  BaliV6
Nem csak te, sokan vettek 3 milliárd forint értékben. Nekem is kiütötte a stop egy nagyobb pakkom 3430, most visszavettem. Holnap talán lesz már vmi plusz is..
nyugdijas hétfő, 16:58
Előzmény: #85463  feel
Addig, ameddig nincs a SAFE pénz igénylésunk elutasítva, addig megjohet. A franciák és a csehekével, mert még azok sem kaptak egy igent. Lehet ezen a héten megtudjuk. Es a jovo héten jon a jelentés. Arra is lehetséges egy kis felfutás. Es ha lesz egy felfutás, nem lehet tudni, meddig fut. Nem nézném annyira borúsnak a helyzetet. 
feel
feel hétfő, 16:56
Előzmény: #85465  Zno
Tozsde pszicho mukodik 2het mulva majd azt olvasod,hogy de jo lett volna 3k korul bevasarolni.
BaliV6 hétfő, 16:55
Lehet, hogy hülye vagyok de én ma vettem valamennyit. 
Zno hétfő, 16:54
Aki ezen a szinten be tud vásárolni az az érzésem nagyot kaszálhat és még túl sokat sem kell várnia. Mi meg akik ülünk benne a gyomorgöcstől szenvedünk. 😁
Audax1 hétfő, 16:52
Előzmény: #85461  OTP-TOP
Őrízd meg nyugalmadat, ha tudsz olvasni és tájékozódni akkor láthatod, szinte minden esett nemcsak ez szerinted  becstelen papír! Apropó miért vagy itt, ha ennyire utálod?
feel
feel hétfő, 16:49
Előzmény: #85461  OTP-TOP
A Financial Times szerint az enyhébb brüsszeli hangnemnek lehet egy másik következménye is: nagyjából 2,4 milliárd eurónyi friss EU-pénzhez is juthat az ország a választások előtt. Ez a SAFE védelmi hitelkeret Magyarország által igényelt 16,7 milliárd eurós részének az előlege – a folyósítás azt jelentené, hogy Brüsszel a választások előtt jóváhagyja a magyar kérelmet.
trutymuty hétfő, 16:49
Előzmény: #85459  Ahham
Ha daytrade-ezel, akkor igen, ma esés a trend, de hosszú távon ez egy masszívan emelkedő papír.
OTP-TOP
OTP-TOP hétfő, 16:45
Kérem szépen! Hát mi volt itt ma..?? Napvégén azt látom, hogy a (ma**ia)főnök hétvégi lázálmos óbégatása meghozta eredményét!!
Nem épp befektetőbarát lépés pl.egy erstének nyíltan nekimenni. Lehet kiborult pár helyen, így a bili és így eladtak. Teljesen mindegy!! Mások megvették. Jelentés előtti jóárasítás? Hamarosan fény derül erre is.
A profit jóbarátja a stop:) Lehetett ma vásárolni. Meglepett, hogy 3.200-on és 300-on is teljesült vétel. 
Mr. "elfelejtettükaLOCK-UP-ot" (el az a..d f...át!) állt korábban nevezzük "összetűzésben", a tv-el.. tehát óvatosan a bikákkal. Van itt potenciál, de észnél lenni sem árt! Veszélyes tud lenni a tőzsde. 
Ma sokan megtanulhatták, hogy ne fórumbeli nagyszájúaknak higgyen a befektető. Itt esély latolgatás, gondolkodás megy. Aztán bejön/vagy nem, sokan mosva kezüket. 
Nem a leghangosabb, legtöbbet beíró a látnok. Az a (kis)befekető, aki dönt, mert az igazság a kasszánál van. Ez a lényeg! 
Ui: https://hvg.hu/gazdasag/20260216_financial-times-europai-bizottsag-kritika-magyarorszag-safe

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek