Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kawaszabi77 szombat, 15:57
Eccer minden jó lessz!!
net91 szombat, 15:01
Előzmény: #84513  Atti67
Aztán megkötik a 137.  nem kötelező érvényű szerződést a jövőbeli együttműködés lehetőségéről.
Ecpec
Ecpec szombat, 14:36
Előzmény: #84512  Coobra
Meg azt is, hogy felülvizsgálják az állami kézből magánkézbe átjátszott védelmi ipart, ami nemzetbiztonsági kockázatot jelent. 
Persze ha így is lesz, tudjuk ,hogy hogyan szoktak kis hazánkban alakulni ezek a dolgok, majd az új arcok fognak kapni pozíciókat ,bekerülnek majd különböző  bizottságokba, vezérkarokba, döntési pozícióba. Sáp levéve és a kezdeti komoly, ezzel kapcsolatos hypok után már egy évvel nem is lesz téma... A pénz az pénz, mindenki szereti.
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 14:35
Előzmény: #84511  Ahham
Tisztelem a korod, egy bő tizes és én is nyugdíjas leszek ha megélem. Megfogadtam civil életben, politikán kár vitázni, ott úgysem lehet meggyőzni egymást, hülye voltam, hogy itt reflektáltam a fórumtárs beírására. Szíved joga hogyan kezeled írásaim, de tudd én már nem haragszom a szavaidra. Béke.
Worthington
Worthington szombat, 14:30
Előzmény: #84512  Coobra
Magyar Péter annak az Ursulának a markában van, akik a német a fegyvergyártó cégek legnagyobb lobbistája és üzletkötője! Egy biztos Ursula a legnagyobb lobbistájuk jelenleg is,pedig megbukott korrupt német honvédelmi miniszterként!!! Aki aggódik, az vagy a politikához vagy az üzleti világhoz nem ért! Utána lehet olvasni akár a német oldalakon is...
BigD21 szombat, 14:13
Amerikába utazik Orbán Viktor miniszterelnök, ahol Donald Trump amerikai elnökkel fog találkozni - jelentette be a politikus Facebook-oldalán.
Atti67 szombat, 14:06
Viktor 2 hét múlva Amerikába megy.Gondolom,hogy Geli is megy vele.
Coobra szombat, 13:58
Aki a kormányváltástól fél, ajánlom figyelmébe a most megjelent tisza program 48. Oldalát, melyben leirták, hogy kiemelten támogatják többek közt az űr és védelmi ipart.
Ahham szombat, 13:52
Előzmény: #84501  Nemtommilesz
Múltkori csörténk óta fenntartásokkal kezelem az írásaid, de ezzel a gondolatoddal mélységesen egyetértek!
Kawaszabi77 szombat, 12:26
Előzmény: #84509  vargi333
Csepp a tengerbe!
vargi333 szombat, 12:16
Előzmény: #84507  vargi333
jaaaa és amit elfelejtettem leírni, hogy ez a pi....nyi forgalom a közkéz elhanyagolható, porszem része, ami a napokban volt, tehát egyáltalán nem releváns!!!!!! Persze, tudom ezt látja mindenki, de ha gondolkodsz..akkor ez az 5-6-8-20k szinte semmi....egy tű az óriási szénakazalban!
nyereg
nyereg szombat, 12:12
Előzmény: #84504  Rellim
Én kizárólag arra értettem hogy beírod h te pedig eladod, ilyet nem kell, nem szabad beírni szerintem rengeteg okból. 
vargi333 szombat, 12:08
Előzmény: #84506  vargi333
Holnapra szebb időt mondd, ezért összekapom a családot és elmegyünk tihanyba egy kis sétára, meg meglátogatjuk az aszófői halsütödét egy kis süllő, harcsa, keszeg érdekességekre....aztán zárjuk a hétvégét! Mindenkinek jó szép pihenést!
vargi333 szombat, 12:04
Előzmény: #84505  vargi333
Sajnos, természetesen igaz, hogy az utóbbi hetekben nagyon megcsappant a forgalom, az érdeklődés a papper iránt...gondolom a többi pepper szaladása miatt is.... Amúgy az utóbbi napokban látható pár 4-5-6k db-os leöntések azért voltak negatív hatással a papperra, mert nem volt nagy vásárló erő......Ez egy eléggé érzékeny rv...lefelé és ugyanakkor felfelé is. Nagyon gyorsan tud szinteket váltani....-láttuk ezt tavaly is....Most egyértelműen kivárás van...például tegnap 4-ig szinte meg sem mozdult, utána kezdte valki(k) öntögetni..vagy azért, hogy lenyomják, vagy azért, mert elegük lett a rv-ből..mondjuk utóbbit nem 4 utánra halasztották volna....tehát az van, hogy próbálkoznak minél több rv-t összeszedni minél olcsóbban (persze ez a tőssde lényege), ha ezt hagyják a rv tulajok, akkor meg is teszik, holnap is, meg ameddig nem indul meg az érdeklődés a rv iránt! Sztem is is valentájozzatok a kedvesetekkel, lepdd meg egy kis ajándékkal és ne foglalkozz most a napokban a tőőősdével!!! Hajrá 4iG!!!!!!
vargi333 szombat, 11:54
Előzmény: #84500  Kawaszabi77
Szabikám, teljesen igazad van.....
Én most is bővítettem a pakkom..aki hosszú távon tervez és hisz a csapatban, annak nem lesz csalódás....rövid távon, meg viselje mindenki a cselekedeteinek a súlyát! Sajnos ez a való világ!!! Hajrá 4iG, hajrá JG csapat!!!! Veletek vagyunk, szurkolunk, hogy minél magasabbra emelkedjünk a jövőben! Ez az időszak arra jó, hogy tisztuljon a papír, eltünjenek a spekik..és maradjanak a komolyabb, hosszútávú befektetők, akik bíznak a csapatban!!!!! Mindenkinek nagyon szép hétvégét, sétálgassatok a füredi sétányon, kávézgassatok, beszélgessetek, csodáljátok holnap a napsütéses Balatont és ne foglalkozzatok a tőősdével!!!!
Rellim szombat, 11:43
Előzmény: #84503  nyereg
Ha ez nekem szól, köszönöm, megfogadom.
Tény, hogy minden döntést magunk, magunkban hozunk meg. Ugyanakkor, ez egy fórum, melyben egy témàról beszélgetünk. Igen, vannak rossz döntések, de ezek többnyire utólag derülnek ki... Nekem nem sérti a "méltósàgom" az, ha arról beszélünk, hogy 3 hónapja 4IG-et venni mostani szemmel nem volt jó döntés. Akkor viszont màsképp làttam... 
---
Tartom magam ahhoz, hogy ne menjen àt egy kommentem sem személyeskedésbe. Kawaszabi posztja azonban most kicsit jobban köröm alà szaladt, mint kellett volna.
@Feel, ha a posztjaimban bàrmi kivetnivalót, sértőt talàlsz, kérlek moderàld, töröld.
Köszönöm.
nyereg
nyereg szombat, 10:57
A másik, hogy akkora, de akkora amatőr, piti, buta dolog ide beírni h eladod, ezer okból, nem sorolom fel az okokat, alapvetően legjobban magaddal cseszel ki, ha ide beírod. Add el csendben, meltósággal, ide azt ír mindenki amit akar, de ezeket a döntéseket alapvetően magunkban kell, kéne meghozni. 
Rellim szombat, 10:50
Ahh...
Nem gondoltam volna, hogy ennyien válaszoltok. :)
Előző posztom jelentős része irónia volt kawaszabi77 már-már kreténségnek tűnő posztjára....
A 4IG-re visszatérve. Nagyon szívesen olvasok arról, hogy kinek mi a meglátása.
Tény, hogy én talán pesszimistábban látom a dolgokat, ezt az elmúlt hónapok történései tovább erősítették.  
A 4IG nem az én papírom. Megpróbálok valahogy minél előbb, minél kisebb bukóval kiszállni belőle.
Még tartom, de őszintén nem tudom, hogy miért.
Jelentés valószínűleg jó lesz, de nagy extra nem lesz benne. Előző jó jelentés sem hatotta meg az árfolyamot.
Várunk valami hírt. Hátha talán mondanak valamit. Az, JG amerikába kávézott, már kevés. 
SAFE pénzek? Vajon a bizonytalanságra esett ATH-ról 1100 ft-ot?  Ha csak választás után jönne a SAFE pénz, akkor még 2 hónapig esünk?
Megannyi kérdés... 
Ui: sok nyerőt Mindenkinek! Bár szabi szerint kukások is kellenek, szóval nyugodtan lehet égetni az eddig összekuporgatott pénzecskét. 
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 10:43
Előzmény: #84499  Atti67
Korábban már írtam, hogy aki nyerőben ül és a csökken virtuálisan a nyerője az nem érzi pszichésen azt, mint aki rosszkor szállt be, mondjuk 4500 vagy felette, és most hiába higított 4100 környékén, es azóta is minden pakkja mínuszol napról napra. Ördögi kör. Nyilván már nem mer most még belevenni, mert olyan mintha húzná le a lóvét a WC-n. Ez azért gyilkos. Barmikor veszel, csak bukót termel másmapra. De én is azt mondom, fordulnia kell előbb utóbb. Ha nem kell sárga csekkre a póvé, ki kell ülni a kedvezőbb pozit.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek