Köszi! Ha már ellőtted a puskaport, az is a hited bizonyítja, hogy a fel irány következik. Grafikon 50%, puskapor nincs több 50%, 50+50=100 szóval egérkém készülj! Jön a szabadság !!! :))))
Érdekes lett ez a fórum mostanában. 3705-nél írtam, hogy a számításom alapján most érte el az alját. Kaptam is rá jó sok 👎. Aki most azt hiszi, hogy azért írok, hogy "naugyemegmondtam", azt ki kell ábrándítsam. Azért írtam, hogy aki esetleg hozzám hasonlóan vélekedik, annak megerősítsem a véleményét. Ráadásul, ha erre a beírásomra ugranak néhányan, az elősegíti az árfolyam emelkedését is. Szerencsére bejött. Le is vontam egy fontos konzekvenciát. Aki egy építő jellegű írásra 👎-ot nyom, az vagy végtellenül ostoba, vagy végtelenül aljas szándékból teszi. Nem is tudom, melyik a rosszabb. Viszont a holnapi napra is megosztok egy észrevételt: A mai napi gyertya egy elég szép kalapács lett, ami az én nézetemben trendforduást vetít előre. Tudjátok a jelszót, fórum alapján nem kereskedünk és amúgy sincs gari! Én már szerencsére nem tudok bővíteni, 3745-ig elsütöttem az összes puskaporom. Boldog spekit mindenkinek, az aljasok meg keressék fel háziorvosuk, gyógyszerészük!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.