Brit tudósok megvizsgáltak 20 önként jelentkező 4IG shortost. Az eredmény meglepő volt. Megállapították , hogy a kezük 20 centivel rövidült. Semmi baj, itt a jó hír!!! Már kapható a Borneói orangután kivonatból készült kézhosszabbító kenőcs. Kapható a Jászai téri és a Gellért téri patikákban. Csak pult alól...Jelszó: Repül a 4IG,ki tudja hol áll meg.... Arany János -Toldi után szabadon.
Ezt már többen megírták itt,amit kérdezel -feel,rice2,stb...-nyilván te is olvastad ezeket és valószínű ,hogy át is látod a vállalat működését. Amikor számok is utolérik a terveket, na majd akkor. Szvsz szerint egy kicsit túl lett húzva a papír tavaly év vége előtt... Ja, hogy akár egy évig is benne kell ülni? Könnyen megeshet, Róma sem egy nap alatt épült. Bár én nyár végére ,őszre fincsi zsíros pluszokat remélek! Persze addig még lehet pár zökkenő. Nix ugribugri!
A magyar az ügyes konteós, mindig van elmélet mindenre. Hajlamosak vagyunk nem látni a nyilvánvalót sem mert a hit elvakít. Az meg nem fasza. Kívancsi lennék farkasfu mit mondana most TA kapcsán a papírról. Szerintem lemodellezhetetlen.
Azért egy évet nem lehet beárazni.Sokszor azt sem lehet tudni,hogy holnap mi lesz.A Rába szépen megindult,húzhatna minket is.Általában együtt mozognak.
Csak elméletben: mitől fordulna meg ha hírekre esik? Attól, hogy nem lesz hír? Es ha azt is végiggondoljuk, hogy rengetegen eldobták, kirázódtak stb...akkor akik innentől csak tartják ezek szerint mert ők nem szartak be esésnél, akkor mi fog forgalmat generalni egyáltalán? Ha mindenki tartja, semmi nem lesz.
Nekünk az a jó,ha nincs hír.Amint jönnek a jó hírek,egyből esik.Ez a BÉT! Nem hinném,hogy bárhol,ha jó hírek jönnek a cégről ,eséssel reagálná le a papír. Ki érti ezt?
Hát én ott komoly nyerőben vagyok és még tartom a legkeményebb, long75certit, ami ma is eddig +13% tegnap talán +23% volt, de azért nem most kéne oda átmenni szvsz. Annyi idő volt rá, amikor 3000 alatt vergődött. Most 3514ft 4IG 4330ft Szerintem majd onnét kell ide hozni a lóvét.
Mennyit trunk ki 150-260, aztan a kovetkezo ket napban meg minus 450-kitores ? Inkabb ne torjunk ki, maradjunk a picsaba itt ahol vagyunk, addig sem esszuk a meszett. Sorry, de mar a F@sz tenyleg kivan az elmult ket honapos fel-le-lejebb faszsagal.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.