Kellenének már ezek a konkrét eredmények. Nyilván tudja az ember az eszével, hogy ekkorra emberek, nem a semmire fecsérlik az idejüket, hobbiból nem ücsörögnének órákat együtt Washingtonban, csak most már tényleg jó lenne vmi kézzel fogható.
“ az üzleti, technológiai és ipari viták, amelyeket közel egy éve indítottunk, most kitérőre érnek. Az Egyesült Államok stratégiai szintű partnerré emelte Magyarországot, és ennek megfelelően a közeljövőben konkrét eredmények várhatók”.
Ezért szakad a Rheinmetall? Komolyan mondom, nem értem a részvénytulajokat, potenciális részvénytulajokat. Ha az ukrán háború véget ér, az egy jó dolog. De, az elkövetkezendő évtizedben bődületes fegyverkezés lesz EU-szinten. Bődületes pénzeket is szán rá az EU. És szakad a Rhein.... Tegnap mínusz 106 EUR... egyszerűen nem értem. És nem csak a Rhein, Renk is, bár ők kisebb mértékben.
Köszi! Így lassan érthetővé válik az a napok óta látható 100 000 pakk 4100 Ft-on szerepe,majd a tegnapi zárás előtti fél óra dugó ki... A közel három hete tartó csorgás... NEM OLDALAZÁS!!!(folyamatos hírek ellenére is) A SHORT BAJNOKONAK SEMMI SEM ELÉG, ÍGY A KISBEFEKTETŐK PÉNZE LASSAN ... (Tartani kell még ha néha fáj is)
bejegyzés Gellért JászaiGellért Jászai • KövetiPrémium • KövetiChairman at 4iG | Ambassador Extraordinary and PlenipotentiaryChairman at 4iG | Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary3 ó • 3 órája • Bárki láthatja a LinkedIn-en vagy azon kívül Ma Washingtonban megtiszteltetés volt magas szintű találkozókat tartani Donald Trump elnök és Viktor Orbán miniszterelnök novemberi találkozója után. Ezekben a megbeszélésekben részt vettem Takács nagykövettel, Magyarország Egyesült Államokba tartó nagykövetével, valamint a 4iG Space and Defence Technologies vezetésével. Megtiszteltetés volt találkozni Brian Mast képviselővel, a Képviselőház Külügyi Bizottságának elnökével, hogy áttekintsék az űr- és védelmi iparban elérhető együttműködési lehetőségeket és kapcsolódó folyamatokat, különös tekintettel a két ország vezetői közötti tárgyalásokra. Megtiszteltetés volt találkozni John Jovanovicccal, a Export-Import Bank of the United States elnökével és elnökével, ahol megvitattuk a finanszírozási lehetőségeket, amelyek az amerikai tartalom döntő szerepet játszanak programokhoz és közös kezdeményezésekhez. Blackstone -ben öröm volt találkozni David Kaden, a Taktikai Lehetőségek Csoport vezető igazgatójával, hogy áttekintsük a befektetési és finanszírozási lehetőségeket, különös tekintettel a 4iG Group űr- és védelmi tevékenységeire. Megtiszteltetés volt továbbá, hogy a magyar amerikai kapcsolatok szempontjából releváns biztonsági politikai kérdéseket is megvitathattam a America First Policy Institute alelnökével, a Tisztelt Fred Fleitz -vel. A két nemzet vezetői által elért megállapodások vezérelve a magyar-amerikai kapcsolatok új korszakba léptek. Ebben az új aranykorban az üzleti, technológiai és ipari viták, amelyeket közel egy éve indítottunk, most kitérőre érnek. Az Egyesült Államok stratégiai szintű partnerré emelte Magyarországot, és ennek megfelelően a közeljövőben konkrét eredmények várhatók.
Most van a korrekciós fázisban, de részemől így is nagy dícséret illeti, mert nagyon szépen teljesített idén: Általában beparázott kezdők dobálják, mert kisebb a forgalom (sajnos akár bukóban is) a tapasztalt rókák meg folyamatosan szippantják fel. Ha elindul felfelé valószínű gyorsan fog. Szerintem sokan csak néznek és magasabb áron fognak csak tudni visszaszálni. Lehet, hogy a következő hullám magasabbra csap fel, ki tudja, hamarosan meglátjuk.
ezerszer durvább dolgok is vannak a tőzsde világában, ide vágó példa amikor jászai szomszédja direkt adta, hogy ne tudjon emelkedni, itt a topik meg mindennap a haját tépte, mert nem értette, hogy mi van....
Legyen így. Innen már tényleg fordulnia kellene. Én kevésbé tudok hinni az ilyen összeesküvés elméletekben, de létezne, hogy azért tolták le az árat, hogy egy külföldi partner tudjon venni 100.000 db-ot, 4100-on? Ha ez igaz, amatőrebb, és naivabb vagyok a tőzsde világában, mint eddig hittem....
azért ilyen vételek ott nem voltak, nagyon sehol sem, max 2000 alatt, de ott se nagyon így egybe, és ez nem puffer volt hanem végig bent állt és meg is kapta, akár lehetett egy külföldi partner is. Szerintem realitás lehet innen egy pattanás akár 4400-ig, meg jöhet konkrét hír vagy jöhet újabb nagyobb támasz
Pont ezért nem értem ezt a folyamatos esést . Vagy sokan most buknak vagy ülnek rajta és várjuk a csodát . Azt se értem ki adja el 4500 alatt ha sokáig felette volt .
Ez egy érdekes meglátás. 4500 (és felette is) milliárdos forgalommal vették, így én is ugyanerre támaszkodtam. Ennek ellenére, 1 hónapja korrekció nélkül esik.
azért az h pénteken, meg ma jóval több mint 100 ezer darabot megvettek 4100-on illetve felett, ha mondjuk 4120-ig nézem akkor a két nap alsó hangon 150 ezer darabot megvettek minimum, de inkább többet, ez nem ezt vetíti előre, hogy jelentősen beesne 4000 alá, persze bármi lehet, de azért valakik meg nagyon vették....
Sokan belekapzsiztunk. Én is. Bekövetkezett, amitől tartottam. (Ki lettem tömve.) Ha tippelnem kell, szerintem 3500 körül lesz az alja. (De ha Farkasfu-nek a chartja válik valóra, akkor 2700) 5000 környéke szerintem nagyon soká lesz újra. Ha fordul is valahol, onnan sokkal lassabb lesz az emelkedés. Természetesen ez csak az én véleményem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.