Olvasom itt a hozzászólásokat, és egyre inkább értelmet nyer az a mondás, hogy elsősorban nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja. Ha valaki pl. ül egy rossz döntés miatt egy szar részvényben, mert jónak gondolta, aztán még akkor sem szállt ki, amikor lehetett volna, most meg itt osztja az eszet, hogy vegyük már észre, hogy milyen rossz részvényben üllünk itt nyerőben. No komment...
Azért rendes srác ez a signal2. Beszélnek itt mindenféle hadiiparról, űriparról, távközlésről, tenger alatti micsodákról és kiderül, hogy mindez egy fabatkát sem ér. És erre signal2 jött rá egyedül. Sem az arab befektetők nem tudták, sem a nagy alapok,senki. Csak ő. Én szívem szerint egy nobel díjat adnék neki ezért.
Beirod pl chat gbp be mi az NCI es megkapod a valaszt. Itt eddig is igy volt a 4ig leanyvallalatoknal vannak kisebbsegi tulajdonosok.Nem tortent semmi valtozas.
Köszönöm a hosszú és türelmes magyarázást :-) (Én is azok közé tartozom amúgy, akiknek a szájába kell rágni, mert különben nem értik, de ritkán adatik meg, hogy valaki veszi a fáradságot meg a türelmet).
Nem tudjuk, hogy lesz-e csúcstámadás. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Mindenesetre érdemes lehet a különböző lehetséges szcenáriókra személyes taktikai tervet kidolgozni.
Akkor én full sötéten full sötétben vagyok :( Próbálom értelmezni az XY cégpéldád hogyan lenne nalunk. A mienk a 4IG nyrt. Jelentés 7. Oldala ábra tulajdonosi felosztás Én itt csak olyan tulajokat látok akik mind benne vannak a nyrt-ben. Nincs más tulaj. Milyen megosztás az akkor amit írtál ? "Az eredményből -12,7 mrd jut a részvényesekre, és +20 mes a kisebbségi tulajdonosokra" nekem mindenki nyrt reszvenyes ugy tunik, kinek hany darab van annyival. Lehet hulye vagyok, de én a 4IG nyrt esetében ezt latom. En nem tudom ertelmezni a reszvenyesek es kisebbsegi tulajdonosok fogalmát amit írtál:(
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.