Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ahham 2025. 11. 09. 19:23
Előzmény: #75559  Ahham
Ezzel el is engedem a politizálást, de Viktor vagy bármelyik kormányközeli politikus közleményei alapján hozni üzleti döntéseket, nagyfokú naivitásra vall.
Ahham 2025. 11. 09. 19:21
Előzmény: #75557  bumm
Már ne haragudj, de az eltelt 15 évben Viktortól és a pereputtyától azt szoktad meg, hogy egyetlen szavukat is el lehet hinni...!? Engem személy szerint egy cseppet sem érdekel, hogy Viktor, Petya vagy Marcika mit virnyákol, mert nekik nem hiszek. Ezért valamennyi általuk közölt mondatot igyekszem a realitás talajára helyezni...
Zoli4444 2025. 11. 09. 19:15
Előzmény: #75557  bumm
RTL klubon mondták hogy a telex megírta .Ezek a médiumok pont abban érdekeltek hogy tompítsák a megbeszélés sikerességének az értékelését .Én még reggel azt olvastam hogy washingtoni név nélküli forrást kérdeztek .
bumm 2025. 11. 09. 19:09
Előzmény: #75555  rice2
rtl hiradóban mondták a telex megkerdezte washingtont, azt felelték, hogy csak egy évre kaptunk felfüggesztést a ruszki olajra, kamu, kamu hátán, itt majd akkor hiszem el, ha Gellért lobogtatja a szerződést
Istvan1975 2025. 11. 09. 19:07
Előzmény: #75555  rice2
Az a baj, hogy nem erről írtam. De mindegy. Minden szép és jó! Holnap fel és határ a csillagos ég! Hajrá! Mindenkinek jó kereskedést! 
rice2 2025. 11. 09. 18:56
Előzmény: #75552  Istvan1975

Milyen cégekkel kapcsolatban mondott konkrétumot???
Pont a 4IG-ét mint cég nevezik meg a nyilatkozatokban, sőt több nyilatkozatban és több fronton, több céggel hozzák össze. Ezt negatívan látni...?...  Tényleg nem értem.
Mindenhol hangsúlyozzák, hogy a cégekkel való tárgyalás jól sikerült és gyakorlatilag szerződéseket készítettek elő. Ez negatív?
Atti67 Én régebben még az idei 3Q jelentéstől vártam az utolsó mínuszos jelentést, de mivel komoly pénzügyi nyeresége keletkezett a cégnek a negyedévben és bízok abban, hogy nem lesz nagyobb leírás és a telekommunikáció átalakításának a befejezése miatt nagyobb egyszeri költség, így abban bízom, hogy sikerül +10milliárdos  eredményt összehozni, megközelíteni. 
4Qben pedig jöhet bőven 10milliárd feletti eredmény majd, mert ezután nagyobb egyszeri költségek már nem lesznek és a nagy leírásoknak is vége.
.
Arra várni, hogy nagy bejelentés lesz reggel szerintem felesleges. 
Ha majd aláírnak szerződéseket, azt be is jelentik. 
Délben majd ránézek és remélem közelebb leszünk az 5e-hez, mint záróban :D
stacstac 2025. 11. 09. 18:46
szerintem holnap lefelé megyünk, mert a sok csalódott speki (nincsen szerződés bejelentés), akik 4e fölött vettek bele, hétfőn könnyen az eladói oldalra kerülhetnek - ez akkor lesz igaz, ha nincs konkrét bejelentés valami ügyletről - az idén én úgy gondolom, hogy lesz konkrét bejelentés, valami USA céggel szerződés vagy ilyesmi szuper dolog, de nem tudni, hogy mikor

de az is lehet, hogy nem lesz semmi bejelentés és mégsem esünk, hanem emelkedünk - ez főleg a "központban" ülők gondolataitól függ

ha viszont lesz valami konkrét bejelentés, akkor hatalmas tűzijáték és nagy kiszállási lehetőség lesz - bármikor történik ez

én esésben egy darabot nem adok el, mint ahogy eddig sem tettem esésben - akkor kell eladni, amikor van bőven vevő

lehet, hogy túl egyszerűen hangzik, amiket írtam, de én ilyen egyszerű ember vagyok

jó spekit Mindenkinek

Zoli4444 2025. 11. 09. 18:28
Előzmény: #75551  nyereg
Semmi olyan nem történt ami a cég értékét csokkentené viszont olyan dolog kapujàba került ami más szintre helyezi.
Istvan1975 2025. 11. 09. 18:24
Előzmény: #75551  nyereg
Persze, ebben igazad van és nincs is erről vita, hogy mik várhatóak és lesznek is. Arról írtunk csak napok óta, hogy az 5000-es szint baromi erős lehet egyszer, illetve, hogy volt egy várakozás az úttól. Orbánnal összakapcsolva ment ki! Jászai és csapata. Orbán konkrétumokat mondott mit intézett! Jászaiék semmit! Folynak a tárgyalások! Az a kérdés, hogy ez hány % kereskedőnek, befektetőenek elég most! Vagy vártak többet esetleg! Csakis tözsde pszichológia oldaláról vizagáltuk. Valamint arra világítottunk rá, hogy ez esetleg most többenk kevés lesz! Ettől még az irány hosszú távon fel! 
nyereg
nyereg 2025. 11. 09. 18:15
Előzmény: #75550  Bpali2
itt ez a cikk pl, a cikkben egy csomó beszurt cikk a 4 igről, itt szerintem már a folyamatot kell nézni az, hogy mikor lesz ebből konkrétum szinte mindegy is, mert maga a folyamat is konkrétan olyan nagyságrendet képvisel ami több, mint megnyugtató vagy több, mint elég, szerintem. Ez már most teljesen más szint, mint ami a Béten valaha is volt eddig. Melyik cég tárgyalt valaha így amerikában? Vagy melyik cég vezetője volt emzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövet? 
Ehhez képest egy mol, richter, telekom, de akár egy otp is jövőképben és vezetés szintjén pl egy más szint, alacsonyabb, az otp egy bank, semmi több, így értem.... 
Zoli4444 2025. 11. 09. 17:18
Előzmény: #75545  Atti67
Igen érdekelne engem is a véleményed ha konkrétumokat hallunk mi a nagyságrendbeli tipped ahová mehet az árfolyam ?
Falevel 2025. 11. 09. 17:17
Ha lesz holnap közlemény akkor az szokás szerint reggel 8 és 9 között várható. Mindig így van, nem pedig szombaton vagy vasárnap, de cáfoljatok meg
Istvan1975 2025. 11. 09. 17:15
Előzmény: #75544  treff
Igen. Ez így van, de már nem akartam belemenni, hogy egy magasabb nyitó indi lehet csalóka és azután le. Felesleges itt ilyeneket írni!:) Szerintem választ kapunk arra holnap, hogy azok vannak többen, akiknek elég volt ennyi, hogy folyik a tárgyalás több céggel és semmi konkrét, nem is vártak semmit az amerikai úttól vagy azok lesznek többen, akik vártak. Vagyis nem is kereskedő számban tekintve, hanem abban, hogy mennyi pénz totak, tolnána bele illetve vesznek ki. Ez érdekes lesz! A hosszú távú irány biztos fel! De hogy ez akadálytalanul, 5000-es szintél így lesz e, konkrét hír nélkül, azt reggel meglátjuk. Ezen kár is többet rugózni. Rengetegen vannak minden oldalról! Kinél lesz a több tőke, ami irányt fog befolyásolni holnap, az a nagy kérdés! 
treff
treff 2025. 11. 09. 17:14
Előzmény: #75543  rice2
Ugyanazt írtad le, amit itt mások is, csak más szavakkal 🙂👍: hosszabb távon fel, a speki rövid táv pedig kérdéses, lehet benne korrekció, de téged értelemszerűen ez nem foglalkoztat 6-700-as beker szintekről.
Viszont meg kell érteni azt is, hogy aki mondjuk 4000-ről, vagy pl. pénteki vetelről van, hidd el, hogy azt érdekli, az 1-2-3-stb. pár milliós pakkja hogyan alakul majd hétfőn, mert neki az sok és fontos megtakarított pénz.
Atti67 2025. 11. 09. 17:13
Előzmény: #75543  rice2
Az idő minket fog igazolni.A gyors meggazdagodást várok,meg majd bánni fogják.Mit vársz rice a hamarosan megjelenő jelentéstől?
treff
treff 2025. 11. 09. 17:08
Előzmény: #75537  Istvan1975
Jó, hogy van kikkel tisztán gondolatokat cserélni.
Az indikatív árat illetően azt gondolom, nem lesz ilyen egyszerű, hogy a záró alatt vagy felett lesz. Általában ilyenkor szeretik azt megjátszani, hogy magas indi, akár még réses nyitás, tépés fel, aztán hirtelen le vagy hintapalinta.
Mondom, fel van adva a lecke hétfőre, mert számtalan érvet lehet felhozni a további száguldás mellett és ellen is. Kb azon fog múlni, hogy a több 100k pakkos tulajok és a pénteki vevők mit lépnek, plusz lesz-e további Fomo tipusú vétel.
Vívódok én is, mit kéne lépni (stratégiai pakkom természetesen tabu)
rice2 2025. 11. 09. 17:05
Előzmény: #75540  hun4ever

Szerintem sokan nem értik, hogy hogyan készítenek elő nagy, komoly szerződéseket.
Ők azt hiszik, hogy 1 találkozó és megegyeznek mindenben :D
A telekommunikációs akvikat is félévig készítették elő. 
Idén kezdődőtt a konkrét USA cégekkel a tárgyalás.
Én tavasszal is mondtam, hogy őszre jöhetnek az első aláírások. 
Együttműködés már megy és a konkrét szerződések pedig hamarosan jönnek. Nincs elkésve semmi.
Holnap remélem a csalódott spekik adják, amit majd a nagyok begyűjtenek.
Az, hogy itt sokan azért vannak, hogy esik, vagy emelkedik holnap, számomra értelmezhetetlen kategória.
Kár ilyen kérdésekre még válaszolni is, mert mit számít?
Ezek csak szerencsevadászok és nem érdemlik meg, a komoly nagy nyereséget.
Istvan1975 2025. 11. 09. 16:58
Senki se várta Trump-tól, hogy ő jelentse be a 4IG úg szerződéseit. Ezt nem tudom honnan vette bárki is. Onnan várta mindenki infót, ahonnan idáig is! Valamilyen hírportál vagy Jászaitól. Csak mint régen! Ha meg van konkrét aláírt, összegszerű együttműködés, akkor miért halogatják? Akkor valami céllal történik. Ami nekünk biztos nem jó most. De kiderül minden! Lehet ma este meglep bennünket! :) 
treff
treff 2025. 11. 09. 16:53
Előzmény: #75533  hekki
Eddig is a nagy kutyákkal tárgyaltak, tehát az önmagában nem hordoz új információt

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek