Üdv Mindenkinek! Nem vagyok szakértő, de figyelem az eseményeket, a kommenteket. Néhány éve részvényezek, leginkább OTP rv-el, de vettem 4ig-t, még Tesla is volt miután Trump nyert 1 éve. 3 év alatt sikerült megháromszoroznom a vagyonkámat. Volt tartós és ki-beugrásom is bőven.Szóval: rettentő reményeket táplálnak itt egyes hozzászólók, némileg nem alaptalanul. De! Óriásit lehet bukni.Ki...szott idegesítő bent ragadni is, a tőzsde sztem pszicho sztori! Vigyázzatok magatokra, mert úgy veszem észre az itteni okfejtések 80-90 százalékban éretlen személyiségek vágyálmait tükrözi. Jó spekit!
Jövő héten Balatonfüredre utazunk a 2. Magyar Űrkutatási Kongresszusra, amelyet az ORION Űrgenerációs Alapítvány / ORION Űrnemzedék Alapítvány szervez.
🎤 Sárhegyi István vezérigazgatónk tartja a főelőadást, míg Csíkász Andor a 4iG Space and Defence Technologies-tól és Hafner Zoltán a Remred-től szakmai előadásokat tartanak kulcsfontosságú iparági témákban.
🌍 Nemzetközi szerepvállalásaink mellett mindig büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk hazai rendezvényeken, képviselve értékeinket és hozzájárulva a nemzeti űrökoszisztéma növekedéséhez.
Reméljük, hogy sokan közületek ott találkozhatunk!
#wedoit
Szia!Stex étterem,novevember 15-én,17 órakor gyülekező,addig tart amig van kedvetek,aki elmegy 2óra múlva,vagy reggelig ott beszélget,mindenki ahogy érzi!
Szia Szabi! Én szívesen mennék, vidékről..., pontosan mikor kezdődik? Úgy emlékszem 17-től, és meddig tart? Tudom ameddig maradok de nekem kicsit "későn" kezdődik mert 2 óra az út. Előre is köszi. Majd jelentkezem szerdáig.
Igy van!Pécsről Ceglédre is lehet menni igy is,úgy is!Mindenkinek más a jobb!Én nyomom a pályán,a másik átmegy Földvárnál a hidon,a harmadik a Szekszárd hidon,azt mindenki célba tud érni!Mindenki úgy keressen pénzt a tőzsdén is,ahogy tud,meg amire bevált módszere van!Ezért mondtam nem kell senkit megszólni,mert lehet máshogy operál mint mi,de az is jó lehet!!
Ide, azaz
tőzsdézni azért jönnek az emberek, hogy pénzt keressenek, aki nem ezt mondja,
az nem mond igazat. Ha pedig úgy is tud pénzt keresni, hogy meglovagol
hullámokat, azt azért teszi, mert ezzel még több pénzt kereshet. A "mozizás" is eredményes lehet, de a hullámlovaglás, ha sikerül elkapni még eredményesebb lehet. Én irigylem azokat,
akik meg tudnak lovagolni hullámokat és győztesen jönnek ki belőle. Az elmúlt
év nyara óta többször adódott lehetőség az előnyös ki-beszállóra 4ig-ben, de
nekem csak néhányszor adódott erre lehetőség, valószínű a bátortalanságom miatt 780 ról indulva duplázva sikerült először
kiszállni és visszavettem 1300 körül, amit 150%-on adtam el és ezt követően kb
5%-al alatta újra visszavettem és most várom az újabb nyerést. Miért is lenne
ez bűn, vagy miért lenne ez lesajnáló nyerési mód. Csinálja mindenki ezt
sikerrel, ha nem a saját ellensége!
Van egy nagyon jó üzleti könyv amit szeretek: Végtelen játék címmel... Abban azt írja, hogy nem elsőnek kell lenni, ha első is tudsz lenni azt is sokszor csak pár percig, esetleg a saját statisztikád szerint, hanem érdemes játékban maradni, meglovagolni a hullámokat.... Nem a havi eredmény számít, hanem, hogy hova tart és mit ért el a cég, lásd 4IG... Az irány adott, most már nem igaz hogy hosszú távon jársz jól...., itt most rövid távon is jól járhatsz, ha kérdés milyen magasra teszi az ember a mércét. illetve a hasznot nézi vagy azt hogy mennyit ér a cég, és "valódi árában" akarja eladni. Nem elkótyavetyélni.... Jó hullámlovaglást kívánok, aki szereti stabil profitot annak jó mozizást kívánok. Üdv: Elon
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.