A múltkor Coobra számolta kik jelentkeztek,én most ezt átvettem tőle,mert ő más jobb elfoglaltság miatt nem tud a héten ezzel foglalkozni,szerintem majd elmondja mivel telt a hete,én tudom,mert tarjuk a kapcsolatot a buli óta vele is napi szinten!Akik a múltkor jelentkeztek,mindenki el is jött,úgyhogy 100%-ban korrekt volt ilyen téren is mindenki,ezt mondta nekem!A helyet Bub fogja lebeszélni,azt meg majd neki köszönjétek meg,pont az előbb írt,hogy ő is már nagyon várja találkozzunk!Én meg annyit vállaltam,hogy aki ide beirja,hogy jön,megpróbálom számba venni!Szerdáig aki szeretne jönni,jelezheti!!Van 5 nap még kitalálni!👍
Szia!Felirtalak!Várunk!Szerdán zárás után felsorolom egyszer kik jelentkeztek,akik voltak az első összejövetelen,őket nem,mert velük már beszéltünk,meg szerintem aki tud,közülük is jönni fog,azt mondták!A fele csapat aki voltak az elsőn 1000% jönnek,a másik fele meg 100% kábé!
Sziasztok! Hétfő reggel nyitás előtt valaki be tudná írni majd a várható nyitót? Múltkor valaki mondta, hogy látható valamelyik felületen. Fontos lenne. Nagyon köszi! 🙏Jó hétvégét mindenkinek!
Igen néztem én is de ezen a képen látható testtartás ezen a szinten személyvédelemnél kissé furcsa .Hátul össze fogva a kéz.A gellértet meg láttam így fotòkon .
Nem J.G. az! :) Egy személyi testőr vagy biztonsági ember van a fotón! Megnézheted a videón, ott van a füles a fülében. A többiek is biztonsági emberek szvsz!
Azért azt megnézném korrekció nélkül..:)) Elég lenne, ha 5K-5,5K között lenne. Nagy hype közepette sokan elfelejtik a nagy visszateszt lehetőséget is, októberben is megvolt emlékeim szerint nem is akárhogy. Elelmesebbek eladjak és lekereskedik.. bár nem könnyű. Sok sikert!
Tudod aki fikáz az nem érti a tőzsdének ezt a részét de lehet a többit sem, csak az árfolyamot látja meg hogy te mit rajzoltál s ha bele lehet kötni akkor jön a megmondás. Szerintem ezekre a hozzászólásokra nem érdemes válaszolni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.