Szépen megindultunk. szerintem USA cégekkel több szerződés is lesz majd, de nem biztos, hogy most. Én úgy gondolom, hogy a 4IG USA EUba előretolt bástyája lesz. 4470ft és 202milla a rövidlátók meg csak adják. Nem kell nekik a nagy nyerő :D
Valami konkrét bejelentés lesz, szerintem, mert eltelt egy év tavaly osztol, mikor mikor JG vezérunkel Trumpnál járt és ez az egy év boven elég volt a részletek kidolgozására. Es kozben is találkoztak, ha jol emlékszem az Axiom vezére itt járt és JG is járt az USAban.
Az arabok már a spájzban vannak :D "Ígéretes" tárgyalás volt nyilatkozták. Tuti, hogy lesz velük konkrét szerződés is szvsz. A cég több vasat tart a tűzbe. Több fronton tárgyalnak egyszerre. Mindenki tudja a feladatát. Nekünk csak tartani kell, vasmarokkal! USA hírekre kíváncsi leszek. Szerintem majd szombaton lesznek bejelentések. Remélem lesz valami konkrét, ami majd a 4IGre is vonatkozik. (Már 1 is elég, mert később tuti lesz több is. Űripar, NASA, NATO, stb.) A lényeg, hogy még idén legyen 3 pozitív hír, ami támogatja az árfolyamot. . https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/11/nem-fekez-a-4ig-egyre-erosebb-a-forint Remélem ma sem "fékezünk" :D Azért a ft erősödése a 3Q és a 4Qben sok milliárdos nyerőt hozhat a cégnek. Ha így maradna a második félévben 15milliárd feletti nyereség keletkezne. Saját részvényeken is 30milliárd feletti nyeresége van a cégnek. Ha ma 4400at bevesszük, jelentésre simán 5e felett leszünk. Nálam a nagy kérdés, hogy idén még leszünk-e 6e felett, vagy majd február végén az 4Q jelentés után, mert abban már kb.15milliárdos nyereség lesz. Jövőre a piac majd a nyereséges negyedéveket is beárazza az árfolyamba és persze a termelő hadiipart is, ami majd folyamatosan egyre többet termel. Szép jövő előtt áll a cég!!! és az árfolyam is. :D
Nem gondolnám, hogy a csalódott Richter kisbefektetők fogják itt érdemben megmozgatni az árfolyamot, de a 9000 is elrugaszkodott szám a valóságtól. A 4ig úton van magától is!
Rendesen hiányérzetem van, amikor egyiküknek sincs meccs, imádom nézni őket és ők nagyon szeretik ha ott vagyok. "Nem égetem le" őket a túltolt szurkolással, mint néhány másik szülő, ezért is "engedik meg" hogy szurkoljak nekik.
Az előző gondolatmenetet követve még eszembe jutott, hogy pakliban volt, hogy első körben mi is csak maxig megyünk 590-ig! De ez a tény, hogy mi várható ma, jelentősen megnövelte, hogy átszakítjuk a maxot, mintha ott se lenne és megyünk 5000-ig és fölé! Ezt gondolnám. Szóval az ellenállásunk jelentősége így jelentősen csökken! Ha az a vevő mennyiség valóban megjelenik, amit én gondolnék!:)
Egy észrevétel, amiről talán nem volt szó ma még!:) Richter borzalmas szart jelentett!!!! Elemzői várakozásokat messze alulmőlta! Reggel valószínű be fog dőlni árfolyama! Olvasgattam a topikjukat a napokban és nagyon elkeseredettek voltak má akkor is, hogy milyen szar és itt 4IG-ben mi meg milyen jól jártunk és bárcsak ezt vettek volna, de kitartanak ott. Ma valószínű reggel és a nap folyamán sokan eldobják ott a paírjukat és jönnek át ide! Szóval a mai napra amúgy is emelkedést vártunk, de szerintem egy hatalmas forgalom lesz itt! Akinek nincs még papírja biztos nagyon iparkodni fog! Ez egy érzés tőlem. Tőzsde pszichológia is. Deolvastam, hogy mi van ott. Elkeseredett mindenki! Elsőkörben 9000-ig mennek le, de szerintem a teljes aljuk 9000 alatt lesz! Szóval itt szerintem nagy nap lesz! Saját gondolatom, véleményem! Ne kövezzetek meg, ha mégse! De megosztottam gondolataimat!:)
Balin rendesen eltűnt, lehet több önkritikája van, mint 1valakiEszternek! Basszus, a találkozó hétvégéje pont jó lenne amúgy, de mivel egyik csemetémnek sincs meccse, ezért bevállaltam valaki helyett egy szolgálatot, ha már annyiszor kisegített korábban! Pech.
Emelkedéssel zártak tegnap a vezető amerikai részvényindexek, a Dow Jones 0,5 százalékot emelkedett, a S&P 500 0,4 százalék pluszban zárt, míg a Nasdaq 0,7 százalék pluszban fejezte be a napot.
Az ázsiai tőzsdéken ma reggel emelkedés látszik, a Nikkei 1,49 százalékos pluszban van, a Hang Seng 1,74 százalékkal került feljebb, míg a CSI 300 0,16 százalékkal emelkedett.
Jó hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék, a határidős részvényindexek állása alapján a DAX 0,28 százalékkal kerülhet feljebb, a CAC 0,26 százalék pluszban nyithat, míg a FTSE 0,21 százalékot emelkedhet.
Eséssel nyithatnak az amerikai tőzsdék, a határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján a Dow Jones 0,02 százalékot eshet, a S&P 500 0,06 százalékkal kerülhet lejjebb, míg a Nasdaq 0,19 százalék mínuszban nyithat.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.