Pénzt számolok,azt közbe itt a rekordos füzetem is a 4ig-es!Ez a +405ft a legnagyobb emelkedés ami volt eddig,de csak forintban,%-ban volt 16,6% idén 02.19.-én,de akkor az 236ft volt,2021be meg volt 13,83% napi legnagyobb emelkedés,de akkor az 121ft-ot jelentett!Aki itt volt,az nagyjából tudja,aki nem az meg már tudja akkor!Csak érdekességnek tettem be,mielőtt valaki azt hiszi csak motorozok egész nap,meg döglök az ágyba,meg a hülyeség,nem,én az ilyen fontos dolgokat felirok mindent!Nemcsak itt,mindenhol!Szóval így!A bulin is felirtam a számát a többieknek,aki megadta,Miner,Bandokapitány,és Varga úr sincs elfelejtve,nekik is küldeni fogom a számot megigértem,de nem értem még oda,a többiekkel már felvettem a kapcsolatot!Tegnap sakkverseny,meg más is volt,ma egész délelőtt tőzsde,délután dokinál voltam,este értem haza,volt dolgom!Holnap náluk is jelentkezek,akinél még nem jelentkeztem,de megigértem!Sziasztok!Újabb rekordokkal teli napon vagyunk túl!Én már nem is tudok semmit mondani!Hihetetlen!Mást nem!
Ha a cégbe becsatornázzák az állam által elnyert SAFE hitelnek csak egy közepes részét, nagy esély van rá szerintem, mert nincs más alkalmasabb cég és ezt arra készítették elő, akkor éves szinten legalább 500-800 milliárd bevétel jön csak onnan, ami egy olyan kedvezményes hitel, ami negyed évszázadban van egyszer. Jelenleg az éves konszolidált nettó árbevétele 700 körül alakul, idén már talán több lehet. Erre jövőre elindul a pénzosztás, és évente jön majd erre rá minimum 500, és ehhez a minden más megtermelt javak mellé a más piacokra történő árusítás, mondjuk közel keleti és amerikai, akkor ezt nyugodtan fel lehet még szorozni párral. És ez csak a hadiipari láb, amivel egy amerikai partnerrel még technológiát is megtanulnak, és az lesz az igazán ütős Európán belül. Ezekre jön rá a többi járulékos nagyot álmodott dolog, amire szintén kaptak partnert, akár drón, akár űr. Ha jövőre nem üti meg a 2k nettó árbevételt, akkor nagyon csodálkozni fogok.
A tárgyalás kiemelt jelentőségét adja, hogy a múlt héten az Európai Bizottság és a GÉANT (Európa kutatási és oktatási hálózati infrastruktúráját összefogó nonprofit szervezet) is támogatásáról biztosította a 4iG Csoport és a Telecom Egypt tenger alatti adatkábel-beruházását. Az EAGLE (Egypt–Albania Gateway Link to Europe) projekt célja, hogy alacsony késleltetésű, biztonságos adatfolyosót hozzon létre a Nyugat-Balkán és a kontinens fő adatközpontjai között, elősegítve a térség digitális integrációját. A 2000 kilométeres rendszer Egyiptomot és Albániát, valamint Olaszországot köti majd össze, a 4iG szárazföldi hálózatához csatlakozva.Az Európai Bizottság támogatása stratégiai elismerés az Európai Unión belül, amely megerősíti a projekt kiemelt szerepét és egyben pozitív piaci jelzést ad az iparági szereplőknek – zárul a bejegyzés.
Egyelőre a technikai indikátorok alapján erős vételi ajánlás van. Én továbbra is szerdára várok korrekciót. Persze nem Pompi félét :D (Ezeket a szaggatott vonalakat ő rajzolja 2000-ig?)
En is elemezgetem a grafikont, es nemreg talaltam egy nagyon nagyon hasonlot en is. Csupan az arfolyam lehetseges savjat probalom keresni rovid es kozep tavon a rendelkezesre allo informaciok alapjan
Amennyiben most tényleg küllföldi pénzügyi (!) befektetők veszik akkor minimális lehet majd az árfolyam hatása a választásoknak bármi is legyen a kimenetel. Szerintem nagyobb kérdés, hogy az elkövetkező 1 évben elkezdi e a cég kinőni az adóságát és hogyan alakul majd a cashflow.
Nekem sem tűnik logikusnak, hogy tartósan visszaessen az árfolyam. Ha a cég jó, szerintem visszakúszik az árfolyam, legalább is erre számítok. Január végén volt egy kis gubanc, amikor kiderült, hogy árfolyammanipulálás vagy valami nem teljesen tiszta dolog történt. Akkor is 1-2 napon belül vissakapaszkodott az akkor megszokott árfolyamra. Szerintem, ha a céggel minden rendben van, a korrekciók után mehetünk felfelé ismét, úgyhogy én mindenképp tartásra álltam be. Ha nagyon visszaesik, bővítek egy kicsit és ennyi.
Regieket kerdezem, ertem hogy hype meg minden de ezek a napi pluszok kicsit erosek. Nem lat valaki korrekciora jelet? Ps.: Azert ne minuszolj mert te most rallyban ulsz es nem akarsz korrekciot.
Ez a választási riogatás fszság. Tökmindegy ki nyer, a cég a nyertes cége lesz. Ha maradnak marad a brigád is, ha jön a Tisza akkor pár hónapon belül majd átveszi Bajnai és a sleppje. Üzlet az üzlet mindenkinek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.