Sajnos a gyereknek meccse volt ma, én közben sör unikum menüvel dolgoztam, ezért nem is mentem el.Azért elmondod diohejban, hogy mi volt a 3000esbulin?
Én azt vallom, akkor kell venni, amikor meg van rá a pénz! Én piacin szoktam vásárolni, még azzal sem trükközök.Sokkal nagyobb mínusz az, ha lemaradsz. Aki szerdán halogatta, hogy majd csütörtökön olcsóbb lesz, az péntek este bosszankodott. Most meg várhat hétfőre, hátha esne annyit mint amennyi csütörtökön volt az árfolyam. Az eladással is így vagyok, ha nem találom el a csúcsot, akkor csak a remény marad, hogy esetleg ugyanolyan áron vissza tudom venni, mint amennyiért eladtam. Így inkább nem ugrálok. Ha folyamatosan tartom akkor biztosan benne leszek abban a pár napban, amikor nagyot megy. Szerencsére itt most sok ilyen pár nap van. Sokat kellett rá várni, hogy meginduljon, de most kárpótol mindenért.
Már többször írtátok a frankfurti tőzsdére történő bevezetést (dual listing). Ezt hogy kell elképzelni? Értem ezalatt, hogy az árfolyamok "össze lesznek kötve"? Vagy egy adag részvényt áttesznek a frankfurti tőzsdére? Vagy lehet olyan, hogy Frankfurtban az árfolyam x, a bét-en meg y? És ha bevezetnék Frankfurtba, akkor előfordulhat, hogy a nemzetközi befektetők inkább onnét veszik, nem pedig a bét-ről, igaz? De akkor megint felmerül a kérdés az árfolyamról, hogy vajon együtt mozog-e?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.