Bármikor vehettél, vehetsz ilyen részvényt a "hazai parketten", míg mondjuk az előző telko tulajdonos esetében max. a nemzetközi tőzsdén az egész cégcsoportra. A mostani cégben sokkal több a magyar nagy és kis tulajdonos (befektető), illetve mivel ez a cég nemzetközi szintre megy és nem egy nemzetközinek a leányvállalata országon belül, így a terjeszkedés révén is több jut vissza a magyar gazdaságba, adórendszerbe. Persze, azt látom, hogy neked a jelenléted csak arról szólj, hogy köpködj az országot jelenleg irányítókra. Orbán már évekkel ezelőtt lefektette azt a stratégiát, hogy több olyan magyar céget szeretne látni, amely erős, határokon átnyúló méreteket él el, azaz nem csak kiszolgálunk, hanem már mi magyarok is "merjünk nagyok lenni". Amennyiben azt gondolod, hogy ezt egy ilyen pici ország esetében több évtizeddel lemaradva az irányító nyugat térségtől saját tőkés réteg magától megoldja, akkor az illúzió. Nehéz a szolga(lelkű)ségből kitörni, ahhoz néha a belénk diktált bolsevik irigységen felül kell kerekedni.
Akkor jövő hét indulunk!!Reggel 9re mindenki a fedélzetre!Öveket bekapcsolni majd!Szerintem én a szkafandert előkeresem a hétvégén,kelleni fog!Jó pihenést mindenkinek!
A bratyóm meg 2x elvett 1 nőt feleségül!Azt mikor másodszor elváltak,utána még hajtott rá a csajra!Szerintem ha rajta múlik,harmadszor is elvette volna!NO COMMENT!De a csaj már elvált volt,utána meg megint fogott egy ökröt!Úgyhogy 4x ment férjhez,3faszihoz,de a bratyóhoz 2x,azt mondtam neki,hogy ne bánkódjon,ő vitte el a pálmát!Ilyen biztos nem lesz többet,akihez 2x hozzámegy!Bár már abba se vagyok biztos!
Tudja valaki azt, hogy hányféle index létezik, amibe be lehet kerülni? Ezt annyira nem követtem soha. Illetve mindegyiknek egyszer van bekerülési ideje és mind azonos vagy mindegyiknek más adott évben? Ilyenekről nem tudok. Tudom, hogy szeptemberben több van. Lehet, hogy még párba bekerülhet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.