Vagy semminek nincs köze semmihez? Tényleg csak kérdem az okosabbakat itt. Közben pedig a balkáni országok felének telekommunikációja is lassan meglesz. Még a baráti Szerbia egy nagy potenciál arrafelé...
Azért ez kemény, hogy júliusban még arról cikkeztek, hogy emirátusi drónépítő céggel fognak dolgozni. (UAE-based EDGE Group has signed three major agreements with Hungary’s 4iG Space and Defence Technologies to jointly develop, localize, and market advanced defense systems across European and African markets.) Most pedig ilyen helyzet lett Lengyelországban, hogy éppen jól jönnek majd a 4iG-s drónok drónvadászatra. Nem tudom ennek mi a vége de kb már mindent is tudnak majd gyártani a 4iGnél. Azt sem tudom, hogy ez pillanatnyi hype vagy az EU tartós fegyverkezési budgetének felhasználása, hogy együttműködjünk. Mint ahogy Erdogán is kaphatott végül F35-ösöket a Boszporusz használatért és azóta nincs Orosz hadiflotta a Fekete-tengeren...
2580.- r.....visszanéztem a könyvelésem...ha júniusban nem szállok ki a 4IG-ből a 3 ezer darabommal, most 2.250.000.- el lennék beljebb!....hétfőn, a töredékével visszajöttem! nix ugri-bugri!
Nekem itt már forró volt a pite!Nem akarom megégetni a számat!Mozgásba lendültem,2650-2700-on adtam el már!jobb ma egy fekete S-osztály fehér bőrrel,mint holnap egy világoskék Bentley Continentál GT fehér bőrrel!Biztonságra megyek!2700 belőve,felfelé 4% ezután adom,sávosan,lefelé 8%-3%-3% utána akkor veszem végig!Így állok be a kereskedésbe!Lássuk mi lesz,nekem minden verzió tökéletes!Nem aggódok!2500-köré meg beállok vételekre egyszer!Rába is kifingott,ott is aki kapkodott szerintem beragadt!Megint a beugratós cikkek bejöttek ott is!Vannak most jó vételek más papirokba is,mindenki adja őket,ott is lehet kereskedni!Richter se rossz ilyen áron,Wabi se,lehet mocorogni most is több felé,nem adok tippeket!Mozogni,mozogni,mozogni!Én igy operálok most újra!Nem ülök a tökeimen,azt a nagy lehetőségek meg szaladnak el mellettem!Mai napra rendelt szent evangélium meg is volt nekem a tőzsdén,elmegyek ebédelni a fiammal,ebéd után pihenek,azt utána motor!Akkor ránézek mi volt még ma záráskor 1x,azt lemegyek a kondiba!Ennyi lesz mára!Nem stresszelek semmin,ez el van döntve pár éve,végén még agyvérzést kapok!Azt irány az agyagos akkor!Vagy dekkolhatok hetekig a kórhiba,arra se vágyok!Jó spekulálást mindenkinek!Ne csak nézzetek,lássatok is!Holnap reggel majd jövök,ha fel tudok kelni!🤣Sziasztok!Délutánra igazolt hiányzás van nekem mára már,nem igazolatlan távollét!
ha már erre jár, akkor a gap-et is betöltheti, csak hogy mindenki megnyugodjon későbbre, és ne vízionáljanak gap töltésre célzott eséseket, az is állandó paráztatás.
Az ötezres árfolyamhoz a jelenlegi nyereséget kb. 15-szörözni kellene, hogy indokolt legyen. Közben meg egy kormányváltás is lesz, és nem hiszem, hoyg a 4iG ügyletei érintetlenek maradnak majd, amikor átnézik az államot megkárosító ügyleteket.
Ha 2600 körül stabilizálódna az árfolyam a következő hírig, az tökéletes lenne. Néhány nap/hét oldalazás csökkentené a túlvettséget és folytatódhatna az emelkedés. Én még az idén az 5000-es árfolyamot sem tartom lehetetlennek, de 1 éven belül szinte biztos, hogy elérjük.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.